Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Genetik olabilecegi endisesiyle isteniyor herhalde riske etmemek icin.Normalmi degil mi benim yorum yapmam dogru olmaz ancak kafanizi cok karistirdiysa baska bir doktor görüşü alabilirsiniz bence

Genetik olabilecegi endisesiyle isteniyor herhalde riske etmemek icin.Normalmi degil mi benim yorum yapmam dogru olmaz ancak kafanizi cok karistirdiysa baska bir doktor görüşü alabilirsiniz bence
Evet eşimde bende genetik testi yaptırdık ama henüz sonuc çıkmadı özeldede yaptırsak genetik 20 gün sürüyor en az bu pgt işlemi opu den hemen sonra mı yaplıyor peki bilginiz var car mı

Evet eşimde bende genetik testi yaptırdık ama henüz sonuc çıkmadı özeldede yaptırsak genetik 20 gün sürüyor en az bu pgt işlemi opu den hemen sonra mı yaplıyor peki bilginiz var car mı
Semra hoca pgt önerdiyse kesinlikle yaptırın. Benim en kaliteli embriyom monozomi geldi. Pgt kromozom anomalisi var mı buna bakıyor (içlerinde down gibi hastalıklar var). Opudan sonra 5. Güne gelen embriyolardan biyopsi alınıp bakılıyor. Doğruluk payı %98, embriyoya zarar veren bir işlem değildir.

Teşekkürler ben gönül hocayla ilerliyorum o bu şekilde bilgi verdi semra hocayıda çok duydum ama

Teşekkürler ben gönül hocayla ilerliyorum o bu şekilde bilgi verdi semra hocayıda çok duydum ama
Bizde gönül hocayla yaptık ilk görüşmemizi ve onda başlayacağız inşallah izinde diye okudum şu an merkezde mi başka bir doktorla başlamak istemiyorum

Ben de gönül hocadayım, belli yaş grubu veya belli geçmiş öyküsü olana önerme konusunda karar alınıyor diye düşünüyorum. Örneğin hiç pgt den bahsedilmeyen hastalar da duydum. Rica ederim, süreciniz güzel geçsin inşallah.

Opudan sonra embriyoĺar gun gun takip ediliyor ya, 5.gune gitmesi gerekiyor embriyolarin pgt icin cunku blastokist asamasina gelen embriyolara yapiliyor pgt. embriyodan genetik inceleme icin biyopsi yapiyorlar parca koparip .5.gun arayip haber veriyorlar su kadari blastokist oldu diye sizin onayinizla biyopsi yapip donduruyorlar embriyolari.Sonuc cikmasi da 10 15 gun suruyor genelde 11.gun cikti yanilmiyorsam

Nasıl gidiyor süreciniz bizde haftaya başlayacağız bir de vitamin kullandınız mı
Şöyle açıkcası öncesinde bir şey kullan demiyorlar zaten adetin ikinci günü sana özel doz belirledikleri igneyi kullanıyorsun sonra zaten iki günde bir üç günde bir yumurtalıklarına bakıyorlar bu süreçte farklı ignelerde eklenebiliyor veya doz değişimi olabiliyor herkeste süreç farklı yeterli olgunluga geldiğinde toplama işlemi yapılıyor benim henüz yapılmadı bu cumartesi ben çok memnunum gönül hocadan ya bilmiyorum sesi bana çok sakinlik veriyor nedense vitamin konusunda sadece folik asit veriyorlar ama bence eksik olan her vitamin kullanılmalı diye düşünüyorum ben d vitamini demir omega 3 ve folik kullanıyorum günlük yaşantımda ve beslenmede önemli diyorlar kabak çekirdeği avokado yumurta ceviz allah ne verdiyse yiyorum bu süreçte kırmızı meyveler de çok önemli bence

Selam kızlarr ben de 2. Denememe Bahçelievler memorialde başladım, bugün iğnelerde 3. günüm yarın ilk kontrolüm var bakalım ne çıkacak durum. İlk tedavimde 9 yumurtadan 4 boş 4 olgun olmayan 1 olgun yumurta çıktı ama o 1 tane de döllenmediği için tedavim transfersiz iptal oldu maalesef. Umarım bu sefer hepimiz birsürü sağlıklı embriyolar elde ederiz.

Kızlar bende pcos görünümü var cumartesi opu işlemi var kaç yumurta toplandı sizde kaçı 5. Güne gitti 10-15-14-18 mm olan foliküller var sizce cumartesiye kadar nasıl olur

şimdi bunları okuyunca benimde kafam karıştı aslında. bana rahim filmi önerildiğinde histeroskopiyle aynı şey sanıyordum. ama bence polip vs olduğunda doktorlar anlıyor ki histeroskopi öneriyor. neyse bana ilk bebek düşündüğümde histeroskopi önerselerdi yada ilk tüp bebek için gittiğimde önce histeroskopi yapsalardı polip filan var mı diye ozman rahme çizik atılsaydı belki doğal yolla olacaktı çocuğum. gerçi histeroskopi yapıldığında hiç bir şey çıkmadı sadece rahme çizik atılmış bir problem yokmuş bir de bir alan dardı onu genişlettim demişti anlamadım ama. neyse belki bu işlem yumurta toplamadan yapılsaydı daha iyi olacaktı. bi arkadaşta yumurta toplandıktan sonra tekrar polip olasılığı olabilir diyor. vallahi hepimiz kadın doğum uzmanı olduk bu sayede karmakarışık işler

Kızlar bende pcos görünümü var cumartesi opu işlemi var kaç yumurta toplandı sizde kaçı 5. Güne gitti 10-15-14-18 mm olan foliküller var sizce cumartesiye kadar nasıl olur
Benim de buna benzerdi canım, hep irli ufaklıydı. 19 yumurta toplantı 9 olgun cıktı 4 ü döllendi 1 in gelişimi devam etmedi 3 ü 3. gün donduruldu. Bende de pko görünüm var bütün kontrollerde folikül boyutları hep farklıydı

Merhaba histeroskopi sürecini daha önce yaşamış biri olarak ve şimdi yine olacağım kendi deneyimimi aktarayım. 4 sene önce femara tedivsi aldım doktorum baslamadan histeroskopi yaptı poliplerim vardı. Çizik de atıldı tutunma olmadı.

Şuan opu oldum öncesinde rahim filminde polip vardı 10mm. Opuda kullanılan ilaçlar bunu daha da büyüttü ve bikaç tane oldular. Şimdi regl olmayı bekliyorum tekrar histeroskopi olacağım. Doktorum da kullandığmız ilaçlar bunları beslediği için artık almamız lazım dedi. Rahimde herhangi bi anomali yok tüpler açık

Hayırlısı olsun hakkımızda

Yumurta toplamadan önce histereskopi yapılması gerektiği düşüncesi çok doğru ve mantıklı. Yumurta büyütme için verilen ilaçlar polip miyom kist, hatta memede varsa basit kist hepsini büyütme ihtimali var. Önce histereskopi yapılırsa tekrar çıkma ihtimali doğar vücut bunlara yatkinsa. Önce yumurtaları büyütün toplatin, sonra işin kolay kısmı histereskopi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…