Ağustos'ta Şişli Memorial'da Tüp Bebeğe Başlayanlar Beraber Bekleyelim✨❤️❤️‍🩹

Hepimizin süreçleri farklı sizde c9k şey yasamissiniz insanın aklına hersey geliyor düşünüyor hak veriyorum. Başkaları ile kıyaslamayın daha çok eksik olan o muydu bulundu diye takılmadan edemiyor insan elimizden geleni yaptık gerisi taktiri ilahi benim için taktir buymuş diyip köşeme çekildim. Umarım.ppzitif sonuçların olur morfoloji 0 eşimin yüzde 4 ileri hızlı var ama morfolojik 0 olunca o dollemeye enerjisi kalmıyor o 2 3tane sperm yeter aslında ama düzen bozuk olunca hepimiz 1yumurta 1sperm diyoruz işlemlerden geçiyoruz. Sonuç olmayınca olmuyor. Bazen bazı şeyleri zorlamamak gerek sanırım pes etmek istiyorum. Ama kalbimin bir köşesi hep bir umut kapısı aramakla geçiyor. Umarım bu yolda kim varsa kucaklari dolsun taşsın umut herdaim var. Allah buyuk

Ahhh. Umarım umarım. Olanda da olmayanda da bin bayır var diyip kabule geçmekten başka birşey kalmıyor elimizde. Allah sabrını da mükafatını da verir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…