Rica ederim. Rahim kalınlığı ultrasonda ölçülüyor aslında. Taze transfer ile dondurulmuş transfer protokolü aynı değil. Bir de ben üç kere opu oldum üçünde de farklı süreç yaşadım. Hani sürecinizi çok başkalarıyla da kıyaslamamanızı öneririm bende başta öyle yapıyordum ama sonra anladım ki farklı işliyor. Benim üç opu sürecimin üçü de birbirinden farklıydı mesela. Üçüncü opumda diğer ikisine göre daha fazla yumurtam büyüdü ama kendiliğinden çatladılar günlerce bunu anlamaya çalıştım nasıl olur diye. Tedavinin başında ovitrelle yazılmıştı çatlatma iğnesi son kontrolümde başka bir çatlatma iğnesini söylemişlerdi aldım ama onu yapsam olmuyor mu dediğimde Semra hanım kesinlikle diğer iğneyi yapmanızı öneriyor demişlerdi. Tedavi başlarken yumurtalarımın kendiliğinden çatlayacağını öngöremedik mesela ama o büyütme de bile birşey değişince iğneler ilaçlar herşey değişebiliyor. Hata yapmış da olabilirler bu arada ben o noktada birşey diyemem ama Ocak ayından veri oradayım genelde gördüğüm detaycılar kontrollü ilerliyorlar eğer bir hataları varsa da hesap sorun tabiki.