- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Lh hormonundan dolayı bu pozitif çıkmış canımEvet o kadar var ama niye boyle cikti bu hormonlar bana oyun oynuyo gibi
Evet 11 gun var durum bu
ne demek istedin canim anlamadim ben. hcg testinde lh hormonu cikmaz ki cikar miLh hormonundan dolayı bu pozitif çıkmış canım
canim sen neden pozitif olarak yorumlamadin bu testi anlamadim ben ee cikmis isteEvet o kadar var ama niye boyle cikti bu hormonlar bana oyun oynuyo gibi
Evet 11 gun var durum bu
Katiliyorum muhtemelenn oyle olduLh hormonundan dolayı bu pozitif çıkmış canım
Evet baya degisik bi durum bu. Insllh yaniltmiodur. Hayrlisi..Bu da aslinda bi tecrube olucak hepimize ilginc bi durum cunku 16 sinda bi anda gelen akintimdan supheleniyorum o gunu degerlendirmistim burada bunuda tecrube etmis olucaz tabi pozitifse degilse de testlerin ne kadar yaniltici oldugunu ve gunumuz gecmeden yapmamamiz gerektigini belkide hayirlisi olsun bakalim
Neyi kizbiri banada anlatsin
simdi arkadasin testinde iki cizgi cikmis ya gebelik degilde lh hormonundan dolaui demisler bende onu ankamaya calisiyorumNeyi kiz
simdi arkadasin testinde iki cizgi cikmis ya gebelik degilde lh hormonundan dolaui demisler bende onu ankamaya calisiyorum
simdi arkadasin testinde iki cizgi cikmis ya gebelik degilde lh hormonundan dolaui demisler bende onu ankamaya calisiyorum
ay aman bu neymis cift cizgiyedemi guvenemicezhormonlr kafayi bulmus demk kii kendi kendilerine takiliolr
Ben de vallaaay aman bu neymis cift cizgiyedemi guvenemicezben cizgi ciktigi an hamileyim derim banane
Ahhsshdh deme canım ben öyle yaptım valla doktor hamilesin diyince herkese söyledim sonra kimyasal olduğu ortaya çıkınca bide millete laf anlatmakla uğraştımay aman bu neymis cift cizgiyedemi guvenemicezben cizgi ciktigi an hamileyim derim banane
Acaba11 gün varken bu sekilde çıkmıssa en güzeli kan vermen canım.. Hiç bekleme kan ver.
E olsun sürekli test yPıp düşünmekten iyidirAcaba
Yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?