Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin aramıza güzel haberi Allah tez zamanda duyursun sanada inş hepimiz çatlıyoruz meraktan aynı duyguları paylaşıyoruz

olabilir canim benim dongulerim kisa o guzden imi kere yumurtlama hic yasamasim ama eger supheleniyosan ovulasyon yap bak. yapmazsan bile degerlendir 2. sans demek bu
Cnm yapışkan akıntı devam edıyo valla dun lh 53 ölctu program sındı tamamen sılık ben gene degerlendırım de ne olur ne olmaz adete 1 hafta kaldı hıcbırbelırtım daha baslamadı cok nırmalım

Bende 8 ağustosu beklemeden acaba erken hamilelik testi mi yapsam diye düşünmüyor degilim
Internette hamilelik testlerine bakarken ilişkiden 5 gün sonra belli olan test diye yazmışlar doğruluk payı varmiki

Bende 8 ağustosu beklemeden acaba erken hamilelik testi mi yapsam diye düşünmüyor degilim
Internette hamilelik testlerine bakarken ilişkiden 5 gün sonra belli olan test diye yazmışlar doğruluk payı varmiki
Zannetmiyorum hiç. İlişkiden ne kadar sonra döllenme oluyor ve bebek rahme geciypr hepsi zaten 5ile 7gün içinde oluyor sorma rahim hücreleri hcg üretmeye baslıyor... Erken gebelik testleri adete 5gün varken gösteriyor genellikle

Ben de sanmiorm. Ama keske olsydiii

7 9 gun once gosteren testler var biliyorum belki donguye gorede degisir ama digee ko uda arkadasin biri 7 gunlukken ogrenmisti dollenme sureci ortalama 5 gun suruyor ama hemen dollenince yerlestigi andan itibaren hormonlardan anlasiliyor. ama varsa bike gec dollenme olduysa negatifi gormek sadece strese uzuntuye sebp olur

Her gun tekrrla testini. Eger dewM ediosa bole cikmaya o zmn dansss
Bu da aslinda bi tecrube olucak hepimize ilginc bi durum cunku 16 sinda bi anda gelen akintimdan supheleniyorum o gunu degerlendirmistim burada bunuda tecrube etmis olucaz tabi pozitifse degilse de testlerin ne kadar yaniltici oldugunu ve gunumuz gecmeden yapmamamiz gerektigini belkide hayirlisi olsun bakalim

Bugün mu yaptın testi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…