Bana daaİnanın burda biraz sohbet ederken kafam dagılıyor sürekli varmı yokmu diye düşünmüyorum iyi geldi burası
Hoşgeldin aramıza güzel haberi Allah tez zamanda duyursun sanada inş hepimiz çatlıyoruz meraktan aynı duyguları paylaşıyoruzMerhaba herkese..
Allah hepimizin kalbinden, gönlünden geçen sağlıklı,hayırlı,eli,yüzü,ayağı düzgün bebişler nasip etsin insallah
Bir tane 9 yaşında oğlusum var.saglikli uzun ömürlü olsun insallah
Yaklasik 10 yıl aradan sonra 2.bebişe niyetlendik inşallah nasip olur tez vakitte.
Ilki yumurta çatlatma tedavisiyle olmuştu.
Denemeden önce doktora gittik gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırdık ve folikasite başlattı.
Bu ay ilk denememiz olduğu için merakla ve heyecanla bekliyoruz sonucu.Gunler geçmiyor bir türlü ister istemez aklım kayıyor sonuç ne olacak diye.
Test yapmak için sabırsızlanıyorum.
Bu arada 9 temmuz son adet tarihim.
Hesaplayicaya göre 8 ağustos beklenen adet tarihim.
Ama meraktan çatlicam sanırım
Yaptı yaptı bura yapsın bagımlıklık test bagılısı olucamızaBana daasanki karslkli sohbet ediorz. Bagimlilik yapti bura
Amiinnn isteyen herkese coook aminHoşgeldin aramıza güzel haberi Allah tez zamanda duyursun sanada inş hepimiz çatlıyoruz meraktan aynı duyguları paylaşıyoruz
Cnm yapışkan akıntı devam edıyo valla dun lh 53 ölctu program sındı tamamen sılık ben gene degerlendırım de ne olur ne olmaz adete 1 hafta kaldı hıcbırbelırtım daha baslamadı cok nırmalımolabilir canim benim dongulerim kisa o guzden imi kere yumurtlama hic yasamasim ama eger supheleniyosan ovulasyon yap bak. yapmazsan bile degerlendir 2. sans demek bu
Elimde testler olaydii benden o bicim bagimli olurduYaptı yaptı bura yapsın bagımlıklık test bagılısı olucamıza
Adetine 11 gün mü varBende goruyorum canim ama bence erken gebelik testiyle tekrarla derim garanti olsun yaniltici olabilir
Ben inşallah hamileyim yazacambi hamile haberi alsaydik ugur getirirdi listemize herkes bir bir adet oluyor listenin sonuna dogru herkes kacacak topikten ugursuz bura diye
Onemli degil canimmaa kusura bakma canim ekliyorum hemn.
Zannetmiyorum hiç. İlişkiden ne kadar sonra döllenme oluyor ve bebek rahme geciypr hepsi zaten 5ile 7gün içinde oluyor sorma rahim hücreleri hcg üretmeye baslıyor... Erken gebelik testleri adete 5gün varken gösteriyor genellikleBende 8 ağustosu beklemeden acaba erken hamilelik testi mi yapsam diye düşünmüyor degilim
Internette hamilelik testlerine bakarken ilişkiden 5 gün sonra belli olan test diye yazmışlar doğruluk payı varmiki
Ben de sanmiorm. Ama keske olsydiiiBende 8 ağustosu beklemeden acaba erken hamilelik testi mi yapsam diye düşünmüyor degilim
Internette hamilelik testlerine bakarken ilişkiden 5 gün sonra belli olan test diye yazmışlar doğruluk payı varmiki
Hadi baalım oh oh ohGünaydın kızlar. Yazarız en kısa zamanda inşallahhamişiz diye agustos bası haber edebilirm size
7 9 gun once gosteren testler var biliyorum belki donguye gorede degisir ama digee ko uda arkadasin biri 7 gunlukken ogrenmisti dollenme sureci ortalama 5 gun suruyor ama hemen dollenince yerlestigi andan itibaren hormonlardan anlasiliyor. ama varsa bike gec dollenme olduysa negatifi gormek sadece strese uzuntuye sebp olurBende 8 ağustosu beklemeden acaba erken hamilelik testi mi yapsam diye düşünmüyor degilim
Evet o kadar var ama niye boyle cikti bu hormonlar bana oyun oynuyo gibiAdetine 11 gün mü var
Adetine 11 gün mü var
Her gun tekrrla testini. Eger dewM ediosa bole cikmaya o zmn dansssEvet o kadar var ama niye boyle cikti bu hormonlar bana oyun oynuyo gibi
Evet 11 gun var durum bu
Bu da aslinda bi tecrube olucak hepimize ilginc bi durum cunku 16 sinda bi anda gelen akintimdan supheleniyorum o gunu degerlendirmistim burada bunuda tecrube etmis olucaz tabi pozitifse degilse de testlerin ne kadar yaniltici oldugunu ve gunumuz gecmeden yapmamamiz gerektigini belkide hayirlisi olsun bakalimHer gun tekrrla testini. Eger dewM ediosa bole cikmaya o zmn dansss
Bugün mu yaptın testi canımBu da aslinda bi tecrube olucak hepimize ilginc bi durum cunku 16 sinda bi anda gelen akintimdan supheleniyorum o gunu degerlendirmistim burada bunuda tecrube etmis olucaz tabi pozitifse degilse de testlerin ne kadar yaniltici oldugunu ve gunumuz gecmeden yapmamamiz gerektigini belkide hayirlisi olsun bakalim
Kan ver canım burda çıktı diyorsan kanda yüzde yüz çıkarEvet o kadar var ama niye boyle cikti bu hormonlar bana oyun oynuyo gibi
Evet 11 gun var durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?