Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptinmi canim sen
yapmaz mıyım 3 test yaptım farklı günlerde hepside negatif
ama normal gebelik testi bu yaptıklarım.
hayır bir tane daha yaparım sorun yok da, tek çizgi görmekten bıktım artık.
zaten bir hamile kalayım çift çizgili çubuğu duvara asacak kıvamdayım

Kan ber

Kan ver ya bekleme
ben 10 yıllık evli sayılırım ne kanlar ne çubuk testler yaptım bir bilsen. artık negatif göre göre duyarsızlaştım birazda
peki bu ay ne oldu da şüpheleniyorum derseniz;
eşimin sperm ileri hareketlisi düşük ve bir süredir bitkisel destekler kullanıyor.
acaba diyorum kullandığı şeylerin faydasını görmüş olabilir miyiz? birde daha önce bu kadarını hissetmedim.
hep psikolojik şeylerdi. ayyy canım şunu çok çekiyor acaba hamilemiyim felan diye şüphelenir test yapardım :)
tek kafamı karıştıran şey,
geçtiğimiz ay aşılama yaptırdım, döngüm de hormonlar değişiklik yapar mı o soru işareti bende.
normalde 1 gün bile gecikmez çünkü.
neyse bugünü de sabırla bir atlatayım da yarına allah kerim.

Hahaha insallahh canim en guzeli ozaman kan testi yaptirmak hem icin rahatlar hemde kesin sonuc olur

Hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlündekini Rabbim nasip etsin

Kızlar benım gene yapıskan akıntım var yumurtlama akıntısına benzer 19.gunum bennım yumoşlar genemı olgunlasıcak
olabilir canim benim dongulerim kisa o guzden imi kere yumurtlama hic yasamasim ama eger supheleniyosan ovulasyon yap bak. yapmazsan bile degerlendir 2. sans demek bu

Merhaba herkese..
Allah hepimizin kalbinden, gönlünden geçen sağlıklı,hayırlı,eli,yüzü,ayağı düzgün bebişler nasip etsin insallah
Bir tane 9 yaşında oğlusum var.saglikli uzun ömürlü olsun insallah
Yaklasik 10 yıl aradan sonra 2.bebişe niyetlendik inşallah nasip olur tez vakitte.
Ilki yumurta çatlatma tedavisiyle olmuştu.
Denemeden önce doktora gittik gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırdık ve folikasite başlattı.
Bu ay ilk denememiz olduğu için merakla ve heyecanla bekliyoruz sonucu.Gunler geçmiyor bir türlü ister istemez aklım kayıyor sonuç ne olacak diye.
Test yapmak için sabırsızlanıyorum.
Bu arada 9 temmuz son adet tarihim.
Hesaplayicaya göre 8 ağustos beklenen adet tarihim.
Ama meraktan çatlicam sanırım

Amiin insllh.
Hepimz ayni durumdayz valla ölüp ölup diriliorz son gune kadr insllh vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…