Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hala reglim gelmedi
Yalnız doktoruma yazdım;
Doktor bey merhaba, geçtiğimiz ay aşılama yapmıştık ve tutmamıştı. Aşılama sürem toplam 32 gün sürmüştü. Normalde ben reglimi 22-23 günde görüyorum. Bu ay yeni bir aşılama için gelecektik fakat benim reglim 24.gün olmasına rağmen halen daha gelmedi. Bu gecikme aşılamada kullanılan iğnelerden olur mu? Ne zaman kontrole gelmeliyim size? (Sırf cevap versin diye 2.aşılamayı düşünüyoruz dedim )
Gelen cevap;
Mrb.1 hafta daha beklwyin adet gorunce 3.gunu geliniz.1 haftaya gormezseniz yine geliniz.

————
Şimdi ben hormon sorusuna cevap almışmıyım?
Doktorun cevabından siz nasıl bir anlam çıkartıyorsunuz bana bişi deyin yahu

ne olursan ol yinedee gel demis

saka bi yana ama o bi hafta daha gecebilir demek istemis sonra olunca gel demis olmazsan gel derken de gebelik durumuna bakmak icindir heralde

bi skinti yoktur canim gebeliktir insallah degilse bile mutlaka asilamadan etkilenmistir. bencede yap haydi

Kızlar benim testimde bugun Siliklesti yumurta kanala geçti 2gündür değerlendiriyoruz bugunde değerlendireceğiz ve yarında inşaallah sonra bende beklemedeyim gögüs ağrım da yarın baslar kesin
Hayırlısı olsun inşaallah

bende bugunu degerlendircem sonrada yan gelip yatarim vala

Kizlar testlerim boyle 14 gun diyer gunlere gore koyu yarin bakalim pik olacakmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…