oh beee bende onu diyorum isteeeeeHcg ile lh ın alakası yok.. İki test de ayrı ayrıdır. Öyle olsa hepiniz pik günü hcg yapın bakalım çıkıyor mu 2.çizgihcg gebelik olmadı durumunda çıkan bir hormon ama lh hep var vucıtta.. Kızlar lütfen karıstırmayın burası iyice karıstı
senin gibi ciksa benim testim hamileyim diye ayaklarimi vura vura hastaneye kosmustum ben
ben ogreniyimde kimseye solemicem canim zaten esimle ben biliyim yeter.Ahhsshdh deme canım ben öyle yaptım valla doktor hamilesin diyince herkese söyledim sonra kimyasal olduğu ortaya çıkınca bide millete laf anlatmakla uğraştım
Bende hemen kan verirdim...ne uğrasıcam testle bıkmadı da bu kızsenin gibi ciksa benim testim diye hamileyim diye ayaklarim vura vura hastaneye kosmustum ben
Ben de ben deeesenin gibi ciksa benim testim hamileyim diye ayaklarimi vura vura hastaneye kosmustum ben
ne olursan ol yinedee gel demisKızlar hala reglim gelmedi
Yalnız doktoruma yazdım;
Doktor bey merhaba, geçtiğimiz ay aşılama yapmıştık ve tutmamıştı. Aşılama sürem toplam 32 gün sürmüştü. Normalde ben reglimi 22-23 günde görüyorum. Bu ay yeni bir aşılama için gelecektik fakat benim reglim 24.gün olmasına rağmen halen daha gelmedi. Bu gecikme aşılamada kullanılan iğnelerden olur mu? Ne zaman kontrole gelmeliyim size? (Sırf cevap versin diye 2.aşılamayı düşünüyoruz dedim)
Gelen cevap;
Mrb.1 hafta daha beklwyin adet gorunce 3.gunu geliniz.1 haftaya gormezseniz yine geliniz.
————
Şimdi ben hormon sorusuna cevap almışmıyım?
Doktorun cevabından siz nasıl bir anlam çıkartıyorsunuz bana bişi deyin yahu
ne olursan ol yinedee gel demis
Olmuyo be canimsenin gibi ciksa benim testim hamileyim diye ayaklarimi vura vura hastaneye kosmustum ben
bi skinti yoktur canim gebeliktir insallah degilse bile mutlaka asilamadan etkilenmistir. bencede yap haydivalla bende öyle algıladım
Ben bi erken gebelik testi patlatayım bari belki bi ışıl felan yakar bana.
Yahu gelmediğine sevineyim mi yoksa bir sıkıntım mı var üzüleyim mi hepten şaşırdım kaldım.
İnşallah testte pozitif görürüm.
ben hep negatif gordugumden demekki inaniyorum testlere :) ama insallah gebeliktir canin ben oyle oldugunu dusunuyorumOlmuyo be canim
Inanmiyosun bi turlu cok kandirikci bu testler yarin sabah evdeki son testimi de yapiyim olurda boyle cikarsa bi kan veririm
İlk idrar ile yapOlmuyo be canim
Inanmiyosun bi turlu cok kandirikci bu testler yarin sabah evdeki son testimi de yapiyim olurda boyle cikarsa bi kan veririm
bende bugunu degerlendircem sonrada yan gelip yatarim valaKızlar benim testimde bugun Siliklesti yumurta kanala geçti2gündür değerlendiriyoruz bugunde değerlendireceğiz ve yarında inşaallah sonra bende beklemedeyim gögüs ağrım da yarın baslar kesin
Hayırlısı olsun inşaallah
hadi bakalım hayırlısı olsun.Kızlar benim testimde bugun Siliklesti yumurta kanala geçti2gündür değerlendiriyoruz bugunde değerlendireceğiz ve yarında inşaallah sonra bende beklemedeyim gögüs ağrım da yarın baslar kesin
Hayırlısı olsun inşaallah
Aynen canimcim cizgiyi gormezsemde yazarim ben sonucta insanlar ogrensin bilinclensin demi yol gosterici olsunİlk idrar ile yap
Canim yaaaaa nolur hepimiz mujde versek inanalim olsun bu ay olmazsa bi sonraki ayyy pes etmek yok insallahben hep negatif gordugumden demekki inaniyorum testlere :) ama insallah gebeliktir canin ben oyle oldugunu dusunuyorum
bence pik yakin benim testin 14. gun gibiydi ertesi gun t patladi oyledir insallah senindeEki Görüntüle 2292364
Kizlar testlerim boyle 14 gun diyer gunlere gore koyu yarin bakalim pik olacakmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?