- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Insallah canimmmbence pik yakin benim testin 14. gun gibiydi ertesi gun t patladi oyledir insallah seninde
ben yumurtlamadan bi gun oncede degerlendiriyorum ama yumurtlamam 2 gun suruyor zor oluyor eger senin bi gun suruyorsa degerlendirebilirsinInsallah canimmm
Bugunu degerlendiriyimi yoksa yarin mi degerlendirim
ama daha kesin olsun diyosan tam piki degerlendir canim devamindaki 3 gunu de degerlendirirsin sonra.Insallah canimmm
Bugunu degerlendiriyimi yoksa yarin mi degerlendirim
2güne pik olur canım hiç acele etme.. Sabırsızlanma.Eki Görüntüle 2292364
Kizlar testlerim boyle 14 gun diyer gunlere gore koyu yarin bakalim pik olacakmi sizce
Dun degerlendirdim ya bugun degerlendirmicem bakalim yarin aksam degerlendircemama daha kesin olsun diyosan tam piki degerlendir canim devamindaki 3 gunu de degerlendirirsin sonra.
Cok sabirsizim yarin bakalim testim nasil olcak ona gore degerlendircem2güne pik olur canım hiç acele etme.. Sabırsızlanma.
dun degerlendirdiysen bencede bugunu pas gec yarinda pik okursa degerlendirirsinDun degerlendirdim ya bugun degerlendirmicem bakalim yarin aksam degerlendircem
Hcg 6 7 gün sonra yükselmeye başlıyo diye biliyorum zaten. Belirtiden bile saymıyorum denk geldi belkide. Rabbim hayırlısını versin herşeyin.bi arkadas 7. gun ogrenmisti cok sasirmistim o kadar erken ogrenmesine seninkide varsa insallah erkenden ogrenirsin belirtiler hamileliktense
Aynen canimdun degerlendirdiysen bencede bugunu pas gec yarinda pik okursa degerlendirirsin
Ayyyy heycan dorukta deseneKızlar benim testimde bugun Siliklesti yumurta kanala geçti2gündür değerlendiriyoruz bugunde değerlendireceğiz ve yarında inşaallah sonra bende beklemedeyim gögüs ağrım da yarın baslar kesin
Hayırlısı olsun inşaallah
valla böyle diye diye erkekler maçtan usanacaklar bu gidişle :)Ole tabi cnm her syin hayrlisi. Onumzdeki maclara bakarz nolcak sanki
inşallah canımmm bu ay tutturamayanlara ağustos hayırlı gelir inşallah
olsun kız hamiş kalaydın keşkemmmEderz insllh. Yanliz kalmana gonlum razi olmadi bak senleyim
iyi yapmışsın sağol cnm hadi bakalm inşallah bn şaştım bu ay vallasanada 20 agustos yazdim canim
Kızlar benim testimde bugun Siliklesti yumurta kanala geçti2gündür değerlendiriyoruz bugunde değerlendireceğiz ve yarında inşaallah sonra bende beklemedeyim gögüs ağrım da yarın baslar kesin
Hayırlısı olsun inşaallah
Hülala Hülala diye kosturuyolaryımırtalaaaaarrrrr yımırtalaaar gelin bırayaa
Evet yaa ondan korkuorm ben de . Esim de hic ust uste sevmez . Ovu testi alcm bu ay ona gore degerlndrcem insllh.valla böyle diye diye erkekler maçtan usanacaklar bu gidişle :)
Seninki sevmiyo benimki sevse de gücü yetmiyoEvet yaa ondan korkuorm ben de . Esim de hic ust uste sevmez . Ovu testi alcm bu ay ona gore degerlndrcem insllh.
Animasyonunu izlemistim cok komiktiiHülala Hülala diye kosturuyolar
Bizimkinin de gucu yokSeninki sevmiyo benimki sevse de gücü yetmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?