ben reglim gecikti diye doktora gittim.Tabi benim ilk denemelerim yeniyim yani ..Birde gebelik öncesi hazırlık testleri falan baktırayım dedim.Bilmiyorum sizinkiler ne dedi ama bana ilk regli gününü say 9.11.13.15.17 günleri sakın es geçme dedi.kontrolden sonra regli oldum tabi.Bende deniycem.Pztsi günü başlıycam çalışmalara.Benimkine hadi bugünde desem valla keser artık bindiği dalı :) Deneyelim bakalım haber veririm.Yani çoğu doktor 14. gün 16 . gün yumurtlama önemi dene diyor ama bunun özellikle bu tarihleri es geçme diyince bir umut dedim ...Evet yaa ondan korkuorm ben de . Esim de hic ust uste sevmez . Ovu testi alcm bu ay ona gore degerlndrcem insllh.
Kismetten oteye yol yok bacim napalm. Belki de grubun adi agustos diye olmadi bizim deolsun kız hamiş kalaydın keşkemmmnese bakalım bu ay kalan olcakmı varmı daha temmuza bi bakim
Amin canım benimBizimkinin de gucu yokcogu gece gec ve yorgun gelio. Bide onu yapmk cok yorucu. Koltukta uyuyaklio kiyamiom sonra da
Bellerine kuvvet ne diyelm
aminnn inşallah ...herkes kafasına takmasın diyorda ben yeni başladığım halde kendi kendime reglim geçince bak bende buda var buda oluyo buda şöyle diye kendime alınıyom herşeyi... :)inşallah canımmm bu ay tutturamayanlara ağustos hayırlı gelir inşallah
Evet genlde o gunler oluo. Ben de gecmis bi sene boyunca adet tarihlerimi kontrol ettim. Bazen duzgun bazen karisik olmus yunurtlma gunum. En erkn 13. Gun en gec de 18. Gun olmus. Iice takip et belki 2 defa yunurtlarsn. Hayrlisi olsn bklmben reglim gecikti diye doktora gittim.Tabi benim ilk denemelerim yeniyim yani ..Birde gebelik öncesi hazırlık testleri falan baktırayım dedim.Bilmiyorum sizinkiler ne dedi ama bana ilk regli gününü say 9.11.13.15.17 günleri sakın es geçme dedi.kontrolden sonra regli oldum tabi.Bende deniycem.Pztsi günü başlıycam çalışmalara.Benimkine hadi bugünde desem valla keser artık bindiği dalı :) Deneyelim bakalım haber veririm.Yani çoğu doktor 14. gün 16 . gün yumurtlama önemi dene diyor ama bunun özellikle bu tarihleri es geçme diyince bir umut dedim ...
Insllh cnm. Sen de hos geldn ☺Kızlar selam benim bat tarihim bu topikte kayıtlı değilmiş birlikte bekliyorsak burayada kaydedebilirmisiniz acaba şimdi fark ettimBat tarihim 5 ağustos inş kırmızılar gelmeden bebiş haberi alırım, alırız, alırlar
ya bu yumurtalarınızın çatladığını vücudunuzda nasıl anlıyorsunuz test yapmadan bir belirtiniz oluyormu...Kismetten oteye yol yok bacim napalm. Belki de grubun adi agustos diye olmadi bizim de
Evet ben tets yapmasam da anlıyorum kasık ağrısı çok oluyor 2gün süren sanki adet agrısı gbi ve şişlik oluyor.. Büyük tuvalet e sık çıkma ve kabızlık durumu. akıntı en çok yumurtlama zamanı daha uzun ve çok oluyor sonra git gide azalıyor ve yumurtladığımın ertesi günü veya diğer gün gögüs lerim sertleşiyor acıyor dolgunlaaşıyor... Ovuyu bu zaman diliminde yapınca da pik i görüyorum..genelde 17 gün oluyor benim..ya bu yumurtalarınızın çatladığını vücudunuzda nasıl anlıyorsunuz test yapmadan bir belirtiniz oluyormu...
tek hissetmeyen benim sanırım.Ben birtek akıntıdan anlarım heralde.Yaşlandıkça hislerimi kaybediyorum ben..Evet ben tets yapmasam da anlıyorum kasık ağrısı çok oluyor 2gün süren sanki adet agrısı gbi ve şişlik oluyor.. Büyük tuvalet e sık çıkma ve kabızlık durumu. akıntı en çok yumurtlama zamanı daha uzun ve çok oluyor sonra git gide azalıyor ve yumurtladığımın ertesi günü veya diğer gün gögüs lerim sertleşiyor acıyor dolgunlaaşıyor... Ovuyu bu zaman diliminde yapınca da pik i görüyorum..genelde 17 gün oluyor benim..
Aynen ben de dedgin gibi yasiorm. Bi ara kuvvetli bi agri girmisti sag kasigima. Cok acidi cnm. Sonrsnda gogsum az az agrimaya baslamisti zaten.Evet ben tets yapmasam da anlıyorum kasık ağrısı çok oluyor 2gün süren sanki adet agrısı gbi ve şişlik oluyor.. Büyük tuvalet e sık çıkma ve kabızlık durumu. akıntı en çok yumurtlama zamanı daha uzun ve çok oluyor sonra git gide azalıyor ve yumurtladığımın ertesi günü veya diğer gün gögüs lerim sertleşiyor acıyor dolgunlaaşıyor... Ovuyu bu zaman diliminde yapınca da pik i görüyorum..genelde 17 gün oluyor benim..
Ben hissediormKızlar ben birde bırsey daha sormak ıstıyorum bu konuda benım kafamı kurcalıyor bıraz, ilişki sırasında o son anı hissediyomusunuz, mesela nasıl desem anladınız işte sanki o olay oluyor eşim oldu dedıkten sonra ben anlıyorum yoksa hissetmiyorum sizdede oyle bısey oluyor mu
Ben hissediorm
Biraz da uyarilmana bagli. Belki yeterince uyarilmiosun. Netten arastrdin mi
[/QUEvet baktım canım kimisi hissediyormus kimiside hissetmiyormus yanı yumurtalıklarla yada kanallarla falan bı ılgısı yoktur dımı bu olayın
Evet baktım canım kimisi hissediyormus kimiside hissetmiyormus yanı yumurtalıklarla yada kanallarla falan bı ılgısı yoktur dımı bu olayınBen hissediorm
Biraz da uyarilmana bagli. Belki yeterince uyarilmiosun. Netten arastrdin mi
son anı hareketleri duruşuyla hissediyorum bende ama boşaldığı andaki sıvı akışını hissetmiyorum...Kızlar ben birde bırsey daha sormak ıstıyorum bu konuda benım kafamı kurcalıyor bıraz, ilişki sırasında o son anı hissediyomusunuz, mesela nasıl desem anladınız işte sanki o olay oluyor eşim oldu dedıkten sonra ben anlıyorum yoksa hissetmiyorum sizdede oyle bısey oluyor mu
Yok cnm zanntmiorm yani. Bi dr var onu takip et anlatio orda. Dr.esra cabuk comert diye. Hatta bakim bulursam sana atim durEvet baktım canım kimisi hissediyormus kimiside hissetmiyormus yanı yumurtalıklarla yada kanallarla falan bı ılgısı yoktur dımı bu olayınşimdi kafama o takıldı
Ay ben galiba yanlis anladim soruyuEvet baktım canım kimisi hissediyormus kimiside hissetmiyormus yanı yumurtalıklarla yada kanallarla falan bı ılgısı yoktur dımı bu olayınşimdi kafama o takıldı
eşimin boşaldıgı anıAy ben galiba yanlis anladim soruyuesinin bosldgi ani mi hissetmiosn kendinin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?