Ay rezil etmisim kendimieşimin boşaldıgı anı
Demk ki biraz gec yumurtluosn. Ben de son aylrda 16. 17. 18. Gunde yumurtlmisimGoogle dan girince oldu kızlar ben ovülasyon testi sipariş etmiştim bugün geldi gebelik testinin aynısı resmen benim hesabıma göre bugün 14.günüm ovülsayon günüm fakat teste 2.çizği çok silik Eki Görüntüle 2292412
Hayır canım hiç alakası yok... Kendi i dinleme lütfenEvet baktım canım kimisi hissediyormus kimiside hissetmiyormus yanı yumurtalıklarla yada kanallarla falan bı ılgısı yoktur dımı bu olayınşimdi kafama o takıldı
Canım benim yumurtlama kişiye göre değişir... Kimisi 14 kimisi 15 kimisi 16 VS vs yani regl düzenine göre değişir yumurtanın geç veya erken çatlaması diye bir sey olmaz... Kişiye göre değişir bu... 21.gün yumurtlayan bile var simdi ona gidip ay ne kadar geç mi diyeceğiz ve kendisi o ay hamile kaldı.. Bunun yumurtlama günü ile alakası yok kisinin regl süresi ile alakalı.. Telaşlanma yapmaya devam et...Google dan girince oldu kızlar ben ovülasyon testi sipariş etmiştim bugün geldi gebelik testinin aynısı resmen benim hesabıma göre bugün 14.günüm ovülsayon günüm fakat teste 2.çizği çok silik Eki Görüntüle 2292412
Haklısın olabilir canım ben normalde telefonuma yüklü olan programla deniyordum ilk defa ovülasyon testi uyguladım peki bu çizği neyi ifade ediyor biliyormusunCanım benim yumurtlama kişiye göre değişir... Kimisi 14 kimisi 15 kimisi 16 VS vs yani regl düzenine göre değişir yumurtanın geç veya erken çatlaması diye bir sey olmaz... Kişiye göre değişir bu... 21.gün yumurtlayan bile var simdi ona gidip ay ne kadar geç mi diyeceğiz ve kendisi o ay hamile kaldı.. Bunun yumurtlama günü ile alakası yok kisinin regl süresi ile alakalı.. Telaşlanma yapmaya devam et...
Bu lh seviyesi henüz yükselmemiş demek hergün aynı saatte ve 2saat öncesi sıvı alımını bırakıp yap testi... Gün geçtikçe daha koyu olacak en sonunda çok koyu olacak koyu oldugu gün yumurta tüplere geçiyor az kaldı siliklesecek test demektir kısa bir süre sonra demektir. siliklesmeye basladığında ise yumurtlamıssın demektir. İşte o pik günü ve siliklestiği günler ilişki olsun o zaman yumurta ile sperm karsışasıp döllenşr canımHaklısın olabilir canım ben normalde telefonuma yüklü olan programla deniyordum ilk defa ovülasyon testi uyguladım peki bu çizği neyi ifade ediyor biliyormusun
Tek dekine göre olmuyor her zaman ama sen adet düzenini biliyorsan ona göre de kendin anlayanşlrsin ve ovu testleri de yardımcı oluyor isteHaklısın olabilir canım ben normalde telefonuma yüklü olan programla deniyordum ilk defa ovülasyon testi uyguladım peki bu çizği neyi ifade ediyor biliyormusun
Teşekkürler canım 2 saat öncesi sıvı alımını keserek yaptım canım yarın yine yapıcam hepimiz hakkında hayırlısı inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız allah kimsenin umutları boşa çıkarmasınBu lh seviyesi henüz yükselmemiş demek hergün aynı saatte ve 2saat öncesi sıvı alımını bırakıp yap testi... Gün geçtikçe daha koyu olacak en sonunda çok koyu olacak koyu oldugu gün yumurta tüplere geçiyor kısa bir süre sonra demektir. siliklesmeye basladığında ise yumurtlamıssın demektir. İşte o pik günü ve siliklestiği günler ilişki olsun o zaman yumurta ile sperm karsışasıp döllenşr canım
Amin inşaallah canım benim...Teşekkürler canım 2 saat öncesi sıvı alımını keserek yaptım canım yarın yine yapıcam hepimiz hakkında hayırlısı inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız allah kimsenin umutları boşa çıkarmasın
Galiba öyle oluyor hiç bilmiyordum yumurtlama günlerimiDemk ki biraz gec yumurtluosn. Ben de son aylrda 16. 17. 18. Gunde yumurtlmisim
Ovuya basla sen de . Ben de ilk bu ay alip denicemGaliba öyle oluyor hiç bilmiyordum yumurtlama günlerimi
Okumaya çalışıyorum çok mesaj oldugundan yetişemiyorumAmin inşaallah canım benim... ❣ Önceki msj ları da oku istersen test için bilgi olur
Tamam canım.. Sen kaç günde bir adet oluyorsunOkumaya çalışıyorum çok mesaj oldugundan yetişemiyorum
Bugün ilk gündü bakalım yarında deniycemOvuya basla sen de . Ben de ilk bu ay alip denicem
28 günde hiç aksama olmaz günlerimde hep zamanında olur reglTamam canım.. Sen kaç günde bir adet oluyorsun
Hımmm anladım o zaman geç mi kaldın acaba test yapmak için ben 32gün filan diye yorum yapmsıtım demin... Hep 28gün ve hiç değişmiyorsa o zaman kaçırmiş olma ihtimalin var canım ama yapmaya devam et testleri28 günde hiç aksama olmaz günlerimde hep zamanında olur regl
Dene bklm. Buraya atip degerlndritz berabrBugün ilk gündü bakalım yarında deniycem
Ben devam ediyorum evet kaçırmış olabilirimHımmm anladım o zaman geç mi kaldın acaba test yapmak için ben 32gün filan diye yorum yapmsıtım demin... Hep 28gün ve hiç değişmiyorsa o zaman kaçırmiş olma ihtimalin var canım ama yapmaya devam et testleri
Hcg le lh ın yapısı çok benzer o yüzden çoğu kadın ovulasyonla gebeliği öğrendim der. Bu yüzden de hcg pozitif çıkmış olabilirne demek istedin canim anlamadim ben. hcg testinde lh hormonu cikmaz ki cikar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?