estagfrullah rezil olunurmu hiçAy rezil etmisim kendimi
Yanlis anlamisim. Onu ben de pek anlamiorm
ablamaktan ki kastini tam anlamadim canim bosaldigini hissedersin ama o siviyi icinde hissetmezsin bence yaniestagfrullah rezil olunurmu hiçiyi bari çoğu insan anlamıyo heralde
Silikleştiği zaman 3-4 gün düzenli ilişki olması gerekiyorkizlar bi sitede okudum simdi ne zamandir merak ettigim kafama oturtamadigim seydi sizinlede paylasiyorum.
YUMURTA CATLAMASI DIYE ADLANDIRILAN SEY ASLINDA YUMURTANIN CATLAMASI DEGIL YUMURTAYI SARAN KESECIGIN CATLAYIP YUMURTAYI SERBEST BIRAKMASIDIR BU ISLEMDEN SONRA SERBEST KALAN YUMURTA KANALLARA GIDEE VER DOLLENMEYI BEKLER BI BASKA DEGISLE BUYUYEN YUMURTANIN KESEDEN CIKMASI YUMURTANIN CATLAMASIDIR.
kizlar ben yumurtlama gunleri onemli zannediyordum yani o pik gordugumuz gunler ama asil onemli olan pikten sonra siliklesmeye baslayan gunler.cogu kadin yumurtlamayi bi gun gordugu icin ne zamn catlayacagi bilinmediginden pik olunca iliskiye giriliyorki catladigi an sperm olsun diye. belki sizede fikir olur.
ben 3 aydir hep siliklestigi gun degerlendirip birakiyordum ama devam etmek gerekiyormus.Silikleştiği zaman 3-4 gün düzenli ilişki olması gerekiyor
Aa ben bilmeden o günleri değerlendirmişim şimdi senin yazdığını okuyunca takvimime girip baktım. Resmen nokta atışı yapmışımben reglim gecikti diye doktora gittim.Tabi benim ilk denemelerim yeniyim yani ..Birde gebelik öncesi hazırlık testleri falan baktırayım dedim.Bilmiyorum sizinkiler ne dedi ama bana ilk regli gününü say 9.11.13.15.17 günleri sakın es geçme dedi.kontrolden sonra regli oldum tabi.Bende deniycem.Pztsi günü başlıycam çalışmalara.Benimkine hadi bugünde desem valla keser artık bindiği dalı :) Deneyelim bakalım haber veririm.Yani çoğu doktor 14. gün 16 . gün yumurtlama önemi dene diyor ama bunun özellikle bu tarihleri es geçme diyince bir umut dedim ...
Hahaaminnn inşallah ...herkes kafasına takmasın diyorda ben yeni başladığım halde kendi kendime reglim geçince bak bende buda var buda oluyo buda şöyle diye kendime alınıyom herşeyi... :)
Hahaha kesinlkle bncede evt katiliyormKismetten oteye yol yok bacim napalm. Belki de grubun adi agustos diye olmadi bizim de
estagfrullah rezil olunurmu hiçiyi bari çoğu insan anlamıyo heralde
Evet canım devam et takdir Allahınben 3 aydir hep siliklestigi gun degerlendirip birakiyordum ama devam etmek gerekiyormus.
Günaşırı yaparsanız sorun olmazya bide mesela biz siliklesene madar 3 gun iliski yasiyoruz belki buda hareketliligi etkiliyor
Fatoooo cok güldümmmmmAy rezil etmisim kendimi
Yanlis anlamisim. Onu ben de pek anlamiorm
YaaaaaaaFatoooo cok güldümmmmm
En koyu 17.gün önemli olan T çizgisinin koyuluğu canım .C kontrol çizgisi testin çalışıp çalışmadığını gösteriyorKızlar ben 4 gündür ovülasyon testi yapıyorum. 32 günde bir oluyorum. Yaptığım ilk gün koyuydu baya. Sonra silikleşti. Ama bugün düne göre daha koyu. Neden böyle oldu? Eki Görüntüle 2292443
Yani şimdi 17.gün çatlamış mı sence canım?En koyu 17.gün önemli olan T çizgisinin koyuluğu canım .C kontrol çizgisi testin çalışıp çalışmadığını gösteriyor
Aynısı anlattım dünkizlar bi sitede okudum simdi ne zamandir merak ettigim kafama oturtamadigim seydi sizinlede paylasiyorum.
YUMURTA CATLAMASI DIYE ADLANDIRILAN SEY ASLINDA YUMURTANIN CATLAMASI DEGIL YUMURTAYI SARAN KESECIGIN CATLAYIP YUMURTAYI SERBEST BIRAKMASIDIR BU ISLEMDEN SONRA SERBEST KALAN YUMURTA KANALLARA GIDEE VER DOLLENMEYI BEKLER BI BASKA DEGISLE BUYUYEN YUMURTANIN KESEDEN CIKMASI YUMURTANIN CATLAMASIDIR.
kizlar ben yumurtlama gunleri onemli zannediyordum yani o pik gordugumuz gunler ama asil onemli olan pikten sonra siliklesmeye baslayan gunler.cogu kadin yumurtlamayi bi gun gordugu icin ne zamn catlayacagi bilinmediginden pik olunca iliskiye giriliyorki catladigi an sperm olsun diye. belki sizede fikir olur.
Ahaha yani aslında o sıvıyı soruyorum cunku bı arkadaşım hissettiğini soyledı carpıyo gibi sıvı hızla dedi banada onun dediği garip geldiği için genele bi sorayım dedim ben oyle bişeyşe 3 yıllık evliliğimde hiç karsılasmadım çünküablamaktan ki kastini tam anlamadim canim bosaldigini hissedersin ama o siviyi icinde hissetmezsin bence yani
catlama olayina netlik getirmis olduk diyelimAynısı anlattım dünyazdım buraya kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?