Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dün son ilişkiye girdim. Yumurta catladktan sonraki 2.gündü bayagı silikti testler.. Pik ve silik testi burada daha önce paylaşmıştım Dün aksam yaptım lh yine biraz koyuydu baktım test dağilmıs neyse sanırım bozuk dedim.. E simdi yaptım ve yine pozitife yakın çıktı ya 2.kere yumurtluyorum ya da test bozuk anlayamadım
Bugünde değerlendir sem 5.gün olacak yaw bıktık ahahah

Eklentiler

• IMG_20190727_115507.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar bi test daha yaptim sabah ilk idrarla durum var bat a 9 gun var persembe gunu kanda yaptirdim sabirsizliktan 0.19 cikti gelde miratech test kullanmayin derim kanda olmadan idrarda olmasi imkansizmis lh hormonundan dolayi da yalanci pozitif testler olabiliyomus saka gibi

Evet ciddi ciddi 2.defa yumurtlamissin anaaaam ikiz geleceeek

Kiz kurtulursn bi 10 yil daha istemezsin
Ahahhahaha kız ben 1çocuktan baska istemiyordum ki simdi sırf kızım yalnız kalmasın diye istiyorum inan.. Yine kendim için değil o yüzden isteyene versin rabbim. Zor oluyor benim için çalışıp bakmak bir de pinpirikliym. Senin ikiz olsun saglıklıca hayırlıca inşaallah

Kızlar bende aranızda yeniyim 2 yıllık evliyim 1.yıldan sonra bebek istedim biraz adet düzensizliği vardı doktor doğum kontrol hapi verdi 3 aykullandım bıraktıktan sonra 3 Ay düzenli oldu tabi biz de bu arada çocuk istiyoruz bu 4. Ay geçen ay biraz gecikme yaşadım bu ay da yumurtlamadan 1 hafta sonra lekeleme şeklinde biraz kanamam oldu 2 gun bile sürmedi bende test yaptım negatif şimdi adet olmam lazım ama olmadim kasıklarimda da batma oluyor arada sizce hamile olabilir miyim idrar testini erken mi yapmışım

Beyaz koyu kıvamlı, kremsi akıntı genellikle en doğru hamilelik belirtilerinden oluyor canım. İnşallah hamişsindir.
İnşallah öyleyimdir canım. Tüp bebek öncesi son deneme ayımız. Ara ara var akıntı her gittiğimde olmuyo, günde 2 kez filan geliyo. Ama yumurtlamadan sonra geçilen kuru döneme geçmedim ben bu ay. Hala ıslaklık kayganlık var.

Kizlar ovu testlerim ne zaman pik olcak ya

Bakin boyle testlerim 13 gunde yaptim oda silikti

Merhaba kizlar bata 7 gun kaldi bugun uyandigimdan belli kasiklarimda inanilmaz bi baski var oturup kalkarken yurudukce beni zorlayan bir baski anlayamadim bu nedir ya.. yasayan varmi bu durumu ? Hareket ettikce baski cogaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…