Evet ciddi ciddi 2.defa yumurtlamissinKızlar ben dün son ilişkiye girdim. Yumurta catladktan sonraki 2.gündübayagı silikti testler.. Pik ve silik testi burada daha önce paylaşmıştım Dün aksam yaptım lh yine biraz koyuydu baktım test dağilmıs neyse sanırım bozuk dedim.. E simdi yaptım ve yine pozitife yakın çıktı ya 2.kere yumurtluyorum ya da test bozuk anlayamadım
Bugünde değerlendir sem 5.gün olacak yaw bıktık ahahah
Ben de onu dusunuorm cnm saol. Bugn ya da yarn sipris vercminnovita cok hassas bi test bence onu kullan derim.
Ayy Allah korusun ya...Evet ciddi ciddi 2.defa yumurtlamissinanaaaam ikiz geleceeek
Ee simdi gebelik var mı yok mu canımKizlar bi test daha yaptim sabah ilk idrarla durum var bat a 9 gun var persembe gunu kanda yaptirdim sabirsizliktan 0.19 cikti gelde miratech test kullanmayin derim kanda olmadan idrarda olmasi imkansizmis lh hormonundan dolayi da yalanci pozitif testler olabiliyomus saka gibi
Eki Görüntüle 2293026
Eki Görüntüle 2293027
Kiz kurtulursn bi 10 yil daha istemezsinAyy Allah korusun ya...ALLAH isteyenlere nasip etsin. Bana bir tane olsa kızıma kardes yeter
Ahahhahaha kız ben 1çocuktan baska istemiyordum ki simdi sırf kızım yalnız kalmasın diye istiyorum inan.. Yine kendim için değil o yüzden isteyene versin rabbim. Zor oluyor benim için çalışıp bakmak bir de pinpirikliym. Senin ikiz olsun saglıklıca hayırlıca inşaallahKiz kurtulursn bi 10 yil daha istemezsin
2 gun once kanda 0.19 ciktigina gore yok malesef canimEe simdi gebelik var mı yok mu canım
İnşallah öyleyimdir canım. Tüp bebek öncesi son deneme ayımız. Ara ara var akıntı her gittiğimde olmuyo, günde 2 kez filan geliyo. Ama yumurtlamadan sonra geçilen kuru döneme geçmedim ben bu ay. Hala ıslaklık kayganlık var.Beyaz koyu kıvamlı, kremsi akıntı genellikle en doğru hamilelik belirtilerinden oluyor canım. İnşallah hamişsindir.
Günaydın kızlar bu göğüs ağrısı beni iyice umutlandırmaya başladı yanlışlıkla elim değse sızlıyor normal mi sizce?
Birde bahsettiğiniz beyaz kremsi
Benim önceki hamileliğimde de böyleydi çok erken oldugu için tek çizgi silik çıkıyorKizlar bi test daha yaptim sabah ilk idrarla durum var bat a 9 gun var persembe gunu kanda yaptirdim sabirsizliktan 0.19 cikti gelde miratech test kullanmayin derim kanda olmadan idrarda olmasi imkansizmis lh hormonundan dolayi da yalanci pozitif testler olabiliyomus saka gibi
Eki Görüntüle 2293026
Eki Görüntüle 2293027
Hayır adetimin zamanını beklemiştim bekle bncekan testi yapmismiydin boyle cikinca erkenden
Sagol canim hakkimda hayirlisi artikHayır adetimin zamanını beklemiştim bekle bnce
Reglini kac günde bir oluyorsun cnmKizlar ovu testlerim ne zaman pik olcak ya
Eki Görüntüle 2293070
Bakin boyle testlerim 13 gunde yaptim oda silikti
Ben görmemişim demekkibana listede yokum deyince vardi aslinda diye hatirladim ama incelemeden tekrar eklemistim siliyim birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?