- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Off aynen al benden de okadar ne garip şey insanın kendi kendini kandırmaya çalışmasıen cok yasanan sey yok ya ben kesin adet olcam deyip kendimizi hazirlamamak ama icten icede hep insallah hamileyimdir demek sanirim
Oy oy oy yok yaa bana da 1 tane yeter. Ben de calisicam Allh izin verrse.ikiz olursa uzun sure calisamamAhahhahaha kız ben 1çocuktan baska istemiyordum ki simdi sırf kızım yalnız kalmasın diye istiyorum inan.. Yine kendim için değil o yüzden isteyene versin rabbim. Zor oluyor benim için çalışıp bakmak bir de pinpirikliym. Senin ikiz olsun saglıklıca hayırlıca inşaallah ❣
30 gunde canimReglini kac günde bir oluyorsun cnm
Gerceklesmşs olabilirTam 13 gündür ovulasyon testi yapıyorum bundan 2gn önce çizgi koyu degildi ama idare eder bi görünürlükteydi ve ogn akıntımda vardı diğer gn çizgi sokuklaştı bugün ise daha da soluk yani ogün yumurtlama gerçekleşmiş olabilir mi bugn akıntımda çok az yok denecek kadar
Evet canım aynen öyleKızlar bir yerde okudum kan tahlilinde 5 ve üzeri çıkarsa hamilelik sayılıyormuş 2 gün sonra 2 katına çıkıp çıkmadıgına bakılıyormuş
Dimi ya bencede bugun yok yani akıntı ben normalde çok su ve çay tüketen biriyim test yapmadan önce içmiyorum ama oda etkileyebilir belki renk tonunuGerceklesmşs olabilir
Canim ovulasyon testlerini atsana ona gore baksakTam 13 gündür ovulasyon testi yapıyorum bundan 2gn önce çizgi koyu degildi ama idare eder bi görünürlükteydi ve ogn akıntımda vardı diğer gn çizgi sokuklaştı bugün ise daha da soluk yani ogün yumurtlama gerçekleşmiş olabilir mi bugn akıntımda çok az yok denecek kadar
Son 1 hafta tabi insan çok merak ediyor ama sıkma bu kadar kendini canım. Ben mesela belirti olarak artık 1 hafta kala başlayan beyaz kremsi akıntıyı baz alıcam.
Yumurtlama gec oluyordur belki cnm30 gunde canim
Insallah bi an once piki gorurumYumurtlama gec oluyordur belki cnm
Benimde 6 gün var bundan bir tık daha koyu .. artacak mı takip etmek lazımBata 7 gun kala ovu testi bakalim bata kadar koyulasacakmi..
Bakalim.. ben yaptikca resim atarim buraya sende bildirirsin bana sonuclari olurmu? Bu arada Rabbim insallah kalbindekini versin hememcicik bebis sahibi olursun canimBenimde 6 gün var bundan bir tık daha koyu .. artacak mı takip etmek lazım
Hiç bekletmiyorum ki atıyorum 2günde bir bugünde attımCanim ovulasyon testlerini atsana ona gore baksak
Canim ovulasyon testlerini atsana ona gore baksak
o iki gunude beklicek demekkibaksin mesajada birini secsin diger gununu siliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?