Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy oy oy yok yaa bana da 1 tane yeter. Ben de calisicam Allh izin verrse.ikiz olursa uzun sure calisamam

Tam 13 gündür ovulasyon testi yapıyorum bundan 2gn önce çizgi koyu degildi ama idare eder bi görünürlükteydi ve ogn akıntımda vardı diğer gn çizgi sokuklaştı bugün ise daha da soluk yani ogün yumurtlama gerçekleşmiş olabilir mi bugn akıntımda çok az yok denecek kadar

Gerceklesmşs olabilir

Slm kizlar benim bat 1 agustostaydi ama bugun erkenden lekelenmeler basladi zaten bu ay yumurtlamamistim.yeni bat 27agustos . Benim bu ayda yüzüm gülmedi insallah sizlerin yüzü gülsün

Kızlar bir yerde okudum kan tahlilinde 5 ve üzeri çıkarsa hamilelik sayılıyormuş 2 gün sonra 2 katına çıkıp çıkmadıgına bakılıyormuş

Canim ovulasyon testlerini atsana ona gore baksak

Son 1 hafta tabi insan çok merak ediyor ama sıkma bu kadar kendini canım. Ben mesela belirti olarak artık 1 hafta kala başlayan beyaz kremsi akıntıyı baz alıcam.

Yani yoğun kıvamlı bir şey bendede var krem gibi. Ama normal zamanlarda da akıntısı olan biriyim.
Sadece bugün dikkatimi çeken şey 17 temmuz yumurtlama günümdü.
Bugün yine ovülasyon testi kullandım pozitife yakın çıktı.

Eklentiler

• B0718C35-E059-404A-A2C6-7EAF9803E083.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 27
Bata 7 gun kala ovu testi bakalim bata kadar koyulasacakmi..

Eklentiler

• 1564244624647448433389.webp
    20 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bu ovülasyon testini denemek istiyorum bana herşeyini anlatacak birisi varmı oyle sabırlı birini arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…