Canım bende aynı şeyleri yaşadım en son 6 haziran da regl oldym. Bende o ay klomen kullandım ondan sonra butun dengem bozuldu. Dğzenli adetim gelmedi tam 55 gun sonra dün aniden bacaklarımdan boşaldı boyle. Konserdeydim hoplayıp zıpladım. Sanırım o da etki etti. Oyle rahatladımki sanki dogum yaparsın oh dersin ya aynen oyle oldum. Eve zor düştüm kapalıyım iyiki üzerim uzun ve pantolonum siyahtı. Parça parça gelio. Korkutuyoe beni. 2 ayın acısı cıkıo yani. Pazartesi doktora gözükeyim diyorumKızlar selam
Geçen gün hastaneye gidip kan vermiştim ya negatif görmüştüm. Tamam dedim gelir artık çünkü kafam rahatladı yoksa yok demiştim hatta spor felan yaptım. Yaaa hala reglim gelmedi benim.
Doktorum 1 hafta bekle demişti perşembe günü yani haftaya perşembe gidecem kontrole.
Ama aklımı karıştıran bir şey var;
Kanda negatif olmasına rağmen geç döllenme gibi bir şey olmuş olurda hamile kalmış olabilir miyim?
Yaaa benim reglim hiç gecikmedi şimdiye kadar ama geçen ay yaptırdığım aşılamadan dolayı aldığım hormonlar mı bozdu bütün dengemi kafayı yiyeceğim.
Birde korkuyorum bu durum bir hastalık habercisi mi diye.
Bana bişey deyin allah rızası için. Psikolojim hepten bozuldu. Kafamda bir sürü senaryo ile gezer hale geldim.
Ayrıca ovülasyon testi yapayım hani çift çizgi görürmüyüm dedim ondada silik den hallice bişey gördüm. Yani neler oluyor anlam veremiyorum. Bu şekilde aşılama sonrası dengeleri şaşan oldumu?
Uzun süre regl olamayınca rahim kalınlaştıkça kalınlaşıyor tabi ve sökülerek geliyor anlaşılan.Canım bende aynı şeyleri yaşadım en son 6 haziran da regl oldym. Bende o ay klomen kullandım ondan sonra butun dengem bozuldu. Dğzenli adetim gelmedi tam 55 gun sonra dün aniden bacaklarımdan boşaldı boyle. Konserdeydim hoplayıp zıpladım. Sanırım o da etki etti. Oyle rahatladımki sanki dogum yaparsın oh dersin ya aynen oyle oldum. Eve zor düştüm kapalıyım iyiki üzerim uzun ve pantolonum siyahtı. Parça parça gelio. Korkutuyoe beni. 2 ayın acısı cıkıo yani. Pazartesi doktora gözükeyim diyorum
Tamam haberleşelim ptesi ve çarşamba bir daha yapıcam elimde son 2 test kaldı hafta içii bir daha sipariş edicem.Bakalim.. ben yaptikca resim atarim buraya sende bildirirsin bana sonuclari olurmu? Bu arada Rabbim insallah kalbindekini versin hememcicik bebis sahibi olursun canim
Ben de oyle cok fenaydım bi anda ferahladım. Aşırı sinir oldu eşim iğreti oldum oyle kötüydümki anlatamam. Ben dün mekik falan cektim bacaklarımı acıp kapadım zıpladım bol bol ha bide maydonoz suyu içtim. 2 gun boyle hafif hafif geldi yok dedim sokulemio bu yine sürekli 2 ay boyunca ara kanamalarım oldu. Hepsini bebege yordum gittim bişey yok. Adet sokturucu verdi içmicem dedim içmedim kendisi olsun istedim. Ama şu an agrılarım var ama gerçekten dua ediyorum şükür Rabbim e. Ne guzel bi dengede yaratmış vucudu. Ne cok faydası varmış adet olmanın oysaki anladım artık. Eşim beni o halde gördü üstüm başım perişan ya bu yüzden miydi herşey dedi ne değişik bu kadınların işi ne zor Allah yardım etsin size dedi. Olursun inşallah. Gecikmesi iyi derler eskiler rahim gebeliğe hazırlanırmışUzun süre regl olamayınca rahim kalınlaştıkça kalınlaşıyor tabi ve sökülerek geliyor anlaşılan.
Yani gün gelipte reglim gelsin diye dua edeceğim aklıma gelmezdi desem yeridir.
Sırf sökülsün diye bende spor yapıyorum ama zerre bişi yok. Hani lekelenme bile görmüyorum. Valla kadın doğum doktorunu bırakıp psikologa gidecek kıvama geldim yaa.
Lh testinin adete yakın koyulaşmasının anlamı nedir?Tamam haberleşelim ptesi ve çarşamba bir daha yapıcam elimde son 2 test kaldı hafta içii bir daha sipariş edicem.
Sen o arada yaparsan yine atarsın..
Kızlar ben dün son ilişkiye girdim. Yumurta catladktan sonraki 2.gündübayagı silikti testler.. Pik ve silik testi burada daha önce paylaşmıştım Dün aksam yaptım lh yine biraz koyuydu baktım test dağilmıs neyse sanırım bozuk dedim.. E simdi yaptım ve yine pozitife yakın çıktı ya 2.kere yumurtluyorum ya da test bozuk anlayamadım
Bugünde değerlendir sem 5.gün olacak yaw bıktık ahahah
[/QUOT
Tamam canim yarin sabahta yapicam brn ozamanda atarim burayaTamam haberleşelim ptesi ve çarşamba bir daha yapıcam elimde son 2 test kaldı hafta içii bir daha sipariş edicem.
Sen o arada yaparsan yine atarsın..
Hoş geldin canım ilgilenen arkadaşa söyleyelim alsınSelam kızlaar, beni de alın listeye.. bat 22 ağustos
Ayrıca amin canım güzel duaların içinBakalim.. ben yaptikca resim atarim buraya sende bildirirsin bana sonuclari olurmu? Bu arada Rabbim insallah kalbindekini versin hememcicik bebis sahibi olursun canim
Bilmiyorum ki bende anlam veremedim.Lh testinin adete yakın koyulaşmasının anlamı nedir?
Adete yakin c gibi koyu olursa yada c den daha koyu olursa gebelik var demektir.. cogu kisi bu sekilde gebe olduğunu ögrendi..Ayrıca amin canım güzel duaların içinBaşkasının yerine isteyip dua ettiiğiinde melekler senin içinde aynısı deyip senin için Allah isteyen herkese nasip etsin..
Bilmiyorum ki bende anlam veremedim.
2 kere yumurtlamıyoruzdur herhalde:/
Böyle bir durumla karşılaşan var mı?yazabilir mi?
A.selam canim insallah agustosa bebisinle girersin..
O zaman ovülasyon testine devam..Adete yakin c gibi koyu olursa yada c den daha koyu olursa gebelik var demektir.. cogu kisi bu sekilde gebe olduğunu ögrendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?