Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam
Geçen gün hastaneye gidip kan vermiştim ya negatif görmüştüm. Tamam dedim gelir artık çünkü kafam rahatladı yoksa yok demiştim hatta spor felan yaptım. Yaaa hala reglim gelmedi benim.
Doktorum 1 hafta bekle demişti perşembe günü yani haftaya perşembe gidecem kontrole.
Ama aklımı karıştıran bir şey var;
Kanda negatif olmasına rağmen geç döllenme gibi bir şey olmuş olurda hamile kalmış olabilir miyim?
Yaaa benim reglim hiç gecikmedi şimdiye kadar ama geçen ay yaptırdığım aşılamadan dolayı aldığım hormonlar mı bozdu bütün dengemi kafayı yiyeceğim.
Birde korkuyorum bu durum bir hastalık habercisi mi diye.
Bana bişey deyin allah rızası için. Psikolojim hepten bozuldu. Kafamda bir sürü senaryo ile gezer hale geldim.
Ayrıca ovülasyon testi yapayım hani çift çizgi görürmüyüm dedim ondada silik den hallice bişey gördüm. Yani neler oluyor anlam veremiyorum. Bu şekilde aşılama sonrası dengeleri şaşan oldumu?

Hee birde sabahları çok şiddetli bel ağrısı ile uyanıyorum. Midem bi tuhaf geziyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor hıh diyorum tamam reglim geliyor ama gelmiyor. Delirecem yaa.

Canım bende aynı şeyleri yaşadım en son 6 haziran da regl oldym. Bende o ay klomen kullandım ondan sonra butun dengem bozuldu. Dğzenli adetim gelmedi tam 55 gun sonra dün aniden bacaklarımdan boşaldı boyle. Konserdeydim hoplayıp zıpladım. Sanırım o da etki etti. Oyle rahatladımki sanki dogum yaparsın oh dersin ya aynen oyle oldum. Eve zor düştüm kapalıyım iyiki üzerim uzun ve pantolonum siyahtı. Parça parça gelio. Korkutuyoe beni. 2 ayın acısı cıkıo yani. Pazartesi doktora gözükeyim diyorum

Uzun süre regl olamayınca rahim kalınlaştıkça kalınlaşıyor tabi ve sökülerek geliyor anlaşılan.
Yani gün gelipte reglim gelsin diye dua edeceğim aklıma gelmezdi desem yeridir.
Sırf sökülsün diye bende spor yapıyorum ama zerre bişi yok. Hani lekelenme bile görmüyorum. Valla kadın doğum doktorunu bırakıp psikologa gidecek kıvama geldim yaa.

Bakalim.. ben yaptikca resim atarim buraya sende bildirirsin bana sonuclari olurmu? Bu arada Rabbim insallah kalbindekini versin hememcicik bebis sahibi olursun canim
Tamam haberleşelim ptesi ve çarşamba bir daha yapıcam elimde son 2 test kaldı hafta içii bir daha sipariş edicem.
Sen o arada yaparsan yine atarsın..

Ben de oyle cok fenaydım bi anda ferahladım. Aşırı sinir oldu eşim iğreti oldum oyle kötüydümki anlatamam. Ben dün mekik falan cektim bacaklarımı acıp kapadım zıpladım bol bol ha bide maydonoz suyu içtim. 2 gun boyle hafif hafif geldi yok dedim sokulemio bu yine sürekli 2 ay boyunca ara kanamalarım oldu. Hepsini bebege yordum gittim bişey yok. Adet sokturucu verdi içmicem dedim içmedim kendisi olsun istedim. Ama şu an agrılarım var ama gerçekten dua ediyorum şükür Rabbim e. Ne guzel bi dengede yaratmış vucudu. Ne cok faydası varmış adet olmanın oysaki anladım artık. Eşim beni o halde gördü üstüm başım perişan ya bu yüzden miydi herşey dedi ne değişik bu kadınların işi ne zor Allah yardım etsin size dedi. Olursun inşallah. Gecikmesi iyi derler eskiler rahim gebeliğe hazırlanırmış

Listede 25 Temmuz var ne durumda acaba ilk hamişimiz mi olacak

Bakalim.. ben yaptikca resim atarim buraya sende bildirirsin bana sonuclari olurmu? Bu arada Rabbim insallah kalbindekini versin hememcicik bebis sahibi olursun canim
Ayrıca amin canım güzel duaların için Başkasının yerine isteyip dua ettiiğiinde melekler senin içinde aynısı deyip senin için Allah isteyen herkese nasip etsin..
Lh testinin adete yakın koyulaşmasının anlamı nedir?
Bilmiyorum ki bende anlam veremedim.
2 kere yumurtlamıyoruzdur herhalde:/
Böyle bir durumla karşılaşan var mı?yazabilir mi?

Bata 6 gün var, bugün hissedilir şekilde bel ağrım ve üst bacak ağrım var. Göğüslerimde bi ağrı sızı yok ama dolgunluk hissediyorum sanki. İnşallah bebek oluşuyodur. Son ayım tüp bebek öncesinde. Hem heyecanlıyım, hem merak ediyorum, hemde bu ayda tutmadıysa diye korkuyorum..

Adete yakin c gibi koyu olursa yada c den daha koyu olursa gebelik var demektir.. cogu kisi bu sekilde gebe olduğunu ögrendi..

Kızlar selam maalesef ovulasyon pik yaptıktan sonra silikleşmeye basladıgı iki gündür ilişki olamadı misafirler gelmişti ve yatılı kalmak zorunda kalındı haliyle onlarla ilgilen otur derken gec yatıyoruz ve yorgun oluyoruz dün olmamıstı bugunde olamıycak malesef tek pik oldugu gun ve onun bi oncesi günü oldu, allah nasip ederse olur ama ümidim yok bu ay içinde moralim bozuldu ya

Adete yakin c gibi koyu olursa yada c den daha koyu olursa gebelik var demektir.. cogu kisi bu sekilde gebe olduğunu ögrendi..
O zaman ovülasyon testine devam..
benim yine tek belirtim kasıklarıma giren batmalar.. onun haricinde hiçbir şey yok Hayır bundan önce dolu belirtiye benzer şeyler olurdu hasta olurdum, bunda beliirti yok ya acaba buda mı bir belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…