- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
İnşallahBata 6 gün var, bugün hissedilir şekilde bel ağrım ve üst bacak ağrım var. Göğüslerimde bi ağrı sızı yok ama dolgunluk hissediyorum sanki. İnşallah bebek oluşuyodur. Son ayım tüp bebek öncesinde. Hem heyecanlıyım, hem merak ediyorum, hemde bu ayda tutmadıysa diye korkuyorum..
Selam,Kızlar selam maalesef ovulasyon pik yaptıktan sonra silikleşmeye basladıgı iki gündür ilişki olamadı misafirler gelmişti ve yatılı kalmak zorunda kalındı haliyle onlarla ilgilen otur derken gec yatıyoruz ve yorgun oluyoruz dün olmamıstı bugunde olamıycak malesef tek pik oldugu gun ve onun bi oncesi günü oldu, allah nasip ederse olur ama ümidim yok bu ay içinde moralim bozuldu ya
Hepimize nasip olsun inşallah.İnşallahUmarım bu ay güzel haberini alırız..
Canim benimde bugun sabahtan belli kasiklarimda bir baski farkli bir agri var anlatamam yurudukce oturup kalktikca yataken döndükce cok rahatsiz eden baski sol kasigimda.. ve bazi kisilerde hic belirti olmuyormuş hamileyken belirtisizlikle bir belirti olabilir :))))O zaman ovülasyon testine devam..
benim yine tek belirtim kasıklarıma giren batmalar.. onun haricinde hiçbir şey yokHayır bundan önce dolu belirtiye benzer şeyler olurdu hasta olurdum, bunda beliirti yok ya acaba buda mı bir belirti
canim ne karar cok kafana takarsan ayni seyleri tekrar yasamana neden olabilir. strest vucudumuzda bizim bile fark edemedigimiz seylere sebep oluyor kafani rahatlatmanin bi yolunu bulmaya calis. bende ilk zamanlarda her ruyamda ya hamileydim ya test yapiyordum o kadar gercek gibi hissediyodum ki sabah kalkip hamile olmayisima agliyordum bu bi dongu gibi uzulunce ayni gece tekrar goruyordum. bu ay cok rahatim ben doktora gittim hormon testi yaptirdim kendimi ikna ttim kotuyu cagirmayacagim diye sende kendini en ii taniyan kisisin ne iyi gelirse onu yapmaya calisKızlar kaç gündür geceleri uyuyamıyorum hep baş ağrısı var beynimi çok düşünmekten fazla yoruyorum sanırım rüyamda test yapmıştım ikinci çizği silikti artık ne kadar kafama taktıysam 2 kere boş gebelik geçirdiğimden çok korkuyorum aynı sorunla tekrar karşılaşırım diye
Yumurtlama ıinı takip etmiş miydin canjm bu ay22.günümd adet oldum saka gibi kızlar suan
senin yumurtlamanda erken olmustu sanki bu ay demi?22.günümd adet oldum saka gibi kızlar suan
Yumurtlama ıinı takip etmiş miydin canjm bu ay
Evet kızlar 13 te yumurtlamıstım 22 de adet oldum 27 de olurdum genelde buay sehır dısındayım hamılr kalma gıbı durumum yok dun zaten pıhtılasmamın oldugunu ogrendım sureklı kotu seylerı duymaktan yoruldumsenin yumurtlamanda erken olmustu sanki bu ay demi?
canim bu kotu bi sey sayilmaz neden olmadigini bilmek yada olunca bebegini nasil koruyacagini bilmek bence cok guzel bi sey evet sorunsuz daha ii olurdu hersey ama pihtilasma ogneleriyle cok saglikli bebekler doguran bi suru insan var Allah dermansiz dert vermesin yeter kiEvet kızlar 13 te yumurtlamıstım 22 de adet oldum 27 de olurdum genelde buay sehır dısındayım hamılr kalma gıbı durumum yok dun zaten pıhtılasmamın oldugunu ogrendım sureklı kotu seylerı duymaktan yoruldum
Ins cnm ama artık bebege ara vermek ıstıyorum benı esımı hayatımızı cok olumsuz etkılemeye basladı artık herkesın hakkında hayırlısıcanim bu kotu bi sey sayilmaz neden olmadigini bilmek yada olunca bebegini nasil koruyacagini bilmek bence cok guzel bi sey evet sorunsuz daha ii olurdu hersey ama pihtilasma ogneleriyle cok saglikli bebekler doguran bi suru insan var Allah dermansiz dert vermesin yeter ki
Ben olabilir miyim acaba? Ben bu grubu görmeden bir tane açmıştım , sonra buraya da yazdım :)evet burdan bi arkadas acmis onudaagustos gelsinde patir patir hamile haberlerini alalim insallah herkesin.
Büşraaaaa, ben bugün sabah dayanamayıp ovülasyon testi yaptım dünkü gibi koyu çıkmadı.. bu testler sanki kafa buluyor gibi yaCanim benimde bugun sabahtan belli kasiklarimda bir baski farkli bir agri var anlatamam yurudukce oturup kalktikca yataken döndükce cok rahatsiz eden baski sol kasigimda.. ve bazi kisilerde hic belirti olmuyormuş hamileyken belirtisizlikle bir belirti olabilir :))))
amin canim insallah ayni seyleri yasadigimiz insanlarla sohbet etmek biraz olsun icimizi rahatlatiyor hepimizinBen olabilir miyim acaba? Ben bu grubu görmeden bir tane açmıştım , sonra buraya da yazdım :)
Ağustos bekleyen baya kişi varmış yalnız.. çok kalabalık bir grup
Herkesin güzel haberlerini bekliyorummmmmmm
batima 8 gun var hic bi belirtim yok 2. evlilik yil donumum herkes benim bakip buyutecegim bebegi yapmamin artik zamani geldigini soyluyor sa ki yatak odamin durumundan cok emin gibilerKızlar bugün nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?