Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Umarım bu ay güzel haberini alırız..

Selam,
Yumurtlamadan Öncesinde olduysa oda tutabilir.. hatta yumurtlama öncesi daha iyi.. çoğu yerde yumurtlamadan önce diye yazıyor..

Canim benimde bugun sabahtan belli kasiklarimda bir baski farkli bir agri var anlatamam yurudukce oturup kalktikca yataken döndükce cok rahatsiz eden baski sol kasigimda.. ve bazi kisilerde hic belirti olmuyormuş hamileyken belirtisizlikle bir belirti olabilir :))))

Kızlar kaç gündür geceleri uyuyamıyorum hep baş ağrısı var beynimi çok düşünmekten fazla yoruyorum sanırım rüyamda test yapmıştım ikinci çizği silikti artık ne kadar kafama taktıysam 2 kere boş gebelik geçirdiğimden çok korkuyorum aynı sorunla tekrar karşılaşırım diye

Kızlar adet kanamanız sökülemiyorsa kesinlikle tavsiyem soğan kürü. Ben genç kızlığımda çok adet gecikmesi yaşıyordum ve kardeşim de öyle. O zamanlar kardeşim duymuş bunu ben de aman deneyim nolcak dedim sonra ilk içtiğim gün kanamam başladı kür bile yapmama gerek kalmadı bence bunu deneyin derim. Tadı da düşünülen gibi kötü filan değildi yani en azından fazla geç kalmamış olursunuz yeni çalışmalara

canim ne karar cok kafana takarsan ayni seyleri tekrar yasamana neden olabilir. strest vucudumuzda bizim bile fark edemedigimiz seylere sebep oluyor kafani rahatlatmanin bi yolunu bulmaya calis. bende ilk zamanlarda her ruyamda ya hamileydim ya test yapiyordum o kadar gercek gibi hissediyodum ki sabah kalkip hamile olmayisima agliyordum bu bi dongu gibi uzulunce ayni gece tekrar goruyordum. bu ay cok rahatim ben doktora gittim hormon testi yaptirdim kendimi ikna ttim kotuyu cagirmayacagim diye sende kendini en ii taniyan kisisin ne iyi gelirse onu yapmaya calis

Günaydın hatunlar... Bir topik daha acılmıs birlikte bekleyelim filan diye agustos ıcın.. Herkes bekliyor bakalım... Rabbim hepinizin hakkında en hayırlısını nasip etsin.. Sağlıklı sıhattli yavrular nasip etsin.

Yumurtlama ıinı takip etmiş miydin canjm bu ay
senin yumurtlamanda erken olmustu sanki bu ay demi?
Evet kızlar 13 te yumurtlamıstım 22 de adet oldum 27 de olurdum genelde buay sehır dısındayım hamılr kalma gıbı durumum yok dun zaten pıhtılasmamın oldugunu ogrendım sureklı kotu seylerı duymaktan yoruldum

canim bu kotu bi sey sayilmaz neden olmadigini bilmek yada olunca bebegini nasil koruyacagini bilmek bence cok guzel bi sey evet sorunsuz daha ii olurdu hersey ama pihtilasma ogneleriyle cok saglikli bebekler doguran bi suru insan var Allah dermansiz dert vermesin yeter ki

Ins cnm ama artık bebege ara vermek ıstıyorum benı esımı hayatımızı cok olumsuz etkılemeye basladı artık herkesın hakkında hayırlısı

evet burdan bi arkadas acmis onuda agustos gelsinde patir patir hamile haberlerini alalim insallah herkesin.
Ben olabilir miyim acaba? Ben bu grubu görmeden bir tane açmıştım , sonra buraya da yazdım :)
Ağustos bekleyen baya kişi varmış yalnız.. çok kalabalık bir grup
Herkesin güzel haberlerini bekliyorummmmmmm

Büşraaaaa, ben bugün sabah dayanamayıp ovülasyon testi yaptım dünkü gibi koyu çıkmadı.. bu testler sanki kafa buluyor gibi ya

Ben olabilir miyim acaba? Ben bu grubu görmeden bir tane açmıştım , sonra buraya da yazdım :)
Ağustos bekleyen baya kişi varmış yalnız.. çok kalabalık bir grup
Herkesin güzel haberlerini bekliyorummmmmmm
amin canim insallah ayni seyleri yasadigimiz insanlarla sohbet etmek biraz olsun icimizi rahatlatiyor hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…