Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu ilaç ile hallediyolar canım... Sıkma canını

batima 8 gun var hic bi belirtim yok 2. evlilik yil donumum herkes benim bakip buyutecegim bebegi yapmamin artik zamani geldigini soyluyor sa ki yatak odamin durumundan cok emin gibiler oyle siradan bi gun benim ki
Ahahaha... En kısa zamanda yatak odana gelsin bri bebis o zaman

Ben olabilir miyim acaba? Ben bu grubu görmeden bir tane açmıştım , sonra buraya da yazdım :)
Ağustos bekleyen baya kişi varmış yalnız.. çok kalabalık bir grup
Herkesin güzel haberlerini bekliyorummmmmmm
İnşallah canım benim aynen ne çok kişiymişiz hadi bakalım gelsin haberler çifter çifter

Ins cnm ama artık bebege ara vermek ıstıyorum benı esımı hayatımızı cok olumsuz etkılemeye basladı artık herkesın hakkında hayırlısı
Ara vermekten ziyade üstünde durmayın
amin canim insallah ayni seyleri yasadigimiz insanlarla sohbet etmek biraz olsun icimizi rahatlatiyor hepimizin
Aynen öyle.. tek ben değilim diyorsun.
Benimde 5 gün kaldı bat a . Hiç belirti vs yok

Merhaba kizlar benim adette 8 agustos yumurtlamam gecen pazardi. Ama hic umudum yok 3 yildir olmuyor birdahaki ay tup bebek dusunuyordum ama oyle zamana geldiki tam bayram oncesi eyluldede okullar aciliyor ogretmenim bir senede beklemek istemiyorum

Günaydın hanımlar. 5 gün kaldı bata. Göğüslerimde hiç bi belirti yok. Sadece bel ağrım var, o da psikolojik mi bilmiyorum. 5 gün sonra düğünü var kuzenimin. Herkes bebek sorar şimdi. Kendileri büyüteceklermiş gibi. Bu ay olsun istiyorum artık öyle yoruldum ki.

Merhaba kizlar benim adette 8 agustos yumurtlamam gecen pazardi. Ama hic umudum yok 3 yildir olmuyor birdahaki ay tup bebek dusunuyordum ama oyle zamana geldiki tam bayram oncesi eyluldede okullar aciliyor ogretmenim bir senede beklemek istemiyorum
Bende tüp bebek öncesi son kez denedim bu ay canım. Kışın aynı zamanlarda aşılama yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Ağustosta bayramla çakışacak kontroller diye eylüle bırakmak istiyorum. Bi yandan beklemek istemiyorum, bi yandan tüp bebek süreci gözümü korkutuyor. Şaştım kaldım iyice.

Ovulasyonla takıp ettınmi canım yumurtlama gununu.belkı o gunu yakalayamıyosundur. Benımde 8 agustos bat benım bu hafta oldu yumurtlama. Şu bıc gundur ovulasyon donemındeyım

Eşin ve sende ciddi sorunlar yoksa bence tüp bebek dusunmeyın normal yoldan deneyın . Doktora gıdıp kontrollerınızı oldunuzmu

Canım benimde bat aynı seninle telefona göre pik günü perşembe idi ovülasyonu geç aldım ovülasyona göre hala yumurtlama çıkmadı ya erken yumurtladım yada geç yumurtluyorum inşallah olur canım duadan başka çaremiz yok

Bransınız ne hocam bende öğretmenim.. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bu ay tutar

evet canim beraber asilama yaptirmistik bende inan bir ay beklemek bile istemiyorum 3 yildir olmuyorsa demek bir sikinti var diye dusunuyorum. Eyluldede olamam tup bebek ne yapicam bende sastim kaldim

Ovulasyonla takıp ettınmi canım yumurtlama gununu.belkı o gunu yakalayamıyosundur. Benımde 8 agustos bat benım bu hafta oldu yumurtlama. Şu bıc gundur ovulasyon donemındeyım
evet canim tabiki takip ettim doktor zaten 6 ay yumurta takibi yapti vardir muhakkak sebebi hamile kalamadim 3 yildir

Bence sen devam et ovulasyona. Ben gecen ay adet bitiminden sonra başlamıstım 14.gun gordum piki. 15.gun sılıklestı. Telefona gore yapsaydım bı hafta once gosterıyodu.
Bu ay yapmadım aynı belırtılerı yasıyorum yıne 14.gune gore degerlendırdım.

amin cnm amin fakat benim peek umudum yokki 3 yildir olmadi olmaz diye bakiyorum ben ovulasyon testine gore pazar yumurtladim

Kızlar burada bir topik okumuştum ben ara ara da okuyorum hala bakıyorum.. Deneyen ve Tutan çok oldu o şeiiklde yapıp.. Bir nevi evde kendin asılama yapıyorsun gbi bir sey.. Kısaca özet geçeyim yerinizde olsam bir de bunu denerdim...

Eşini temiz hijyenik bri can kaba boşaltıyor enjektör yardımı ile siz meniyi çekiyorsunuz enjektöre sonra yatagın bas kısmına Vb kısma kalcanız tam yukarı da olacak sekilde amuda kalkar gbi kalkıyorsunuz ve enjektördeki spermler i içeriye boşlatıyorsunuz bir tane bile sperm dışarıda kalmıyor. Bu şekilde 20dk veya 30dk duruyorsunuz.. Bunu ovulasyon günleri deneyebilirsiniz. Bu ay tutmaz ise bu seilkde bir deneyin derim. Topiğin linkini paylasayım hatta buradan okuyun.

Bu topiğin linki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…