Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki bu şekilde neden yaptıklarını anlamadım. Burada olay spermlerin hızı mı? Hani aynı sperm aynı yumurta sonuçta

Peki bu şekilde neden yaptıklarını anlamadım. Burada olay spermlerin hızı mı? Hani aynı sperm aynı yumurta sonuçta
Genelde vajinusmus olanlar deniyor ve yapıyor. Olmayanlarda yapıyor. Amaç spermleri yer çekimi doğrultusunda yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlamak..

Bunun aynosını grçenlerde bende eşime dedim biliuomusun hayatım böyle devamlı zor oluyor sen bi yere boşalt da ben gerekeni yaparım diye

Bunun aynosını grçenlerde bende eşime dedim biliuomusun hayatım böyle devamlı zor oluyor sen bi yere boşalt da ben gerekeni yaparım diye
Bir de bunu buldum simdi
İşte aklın yolu bir kız.

Gerçekten öyle

Kızlar bişey takıldı aklıma brnim ovilasyon testim geç geldi tam 14.gün başladım testi yapmaya 2 gün öncesinde 2 taraflı kasık agrım vardı 2 gün içinde bir anda kesildi normalde 1 hafta sürerdi çok şaşırdım

İİnşallah allah seni o psikolojik olarak yıpratıcı süreçten ve maddi harcamadan sakınarak bebişini vermiştir sana kuzum.

bu yontemin bazen sakincali sonuclari oldugunu duymustum spermin yapisini bozdugunu falan ama tam tersi spermin siviyla korundugunu ve yapisinin bozulmayacaginida okumustum vajinismusken dusundum yapmayida cesaret edemedim sonra

Bende senin gibiyim normalde akıntım olduğu için yumurtlama akıntısını anlamıyorum mesela. Ama benim bahsettiğim baya koyu kıvamlı çamaşırınfa pütür pütür olan bir akıntı. Eğer varsa ne güzel. Bir de ovülasyon testleri hamilelik olduğundada koyulaşıyor. Böyle hamileliğini öğrenen çok arkadaş var bu sitede canım. Yapmaya devam et bakalım.

bu yontemin bazen sakincali sonuclari oldugunu duymustum spermin yapisini bozdugunu falan ama tam tersi spermin siviyla korundugunu ve yapisinin bozulmayacaginida okumustum vajinismusken dusundum yapmayida cesaret edemedim sonra
Canım ben kızıma hamile iken Dr sordum o dedi ki sıkıntı yok eger senin rahim agzım içeri spermi kabul etmiyorsa istediğin kadar dene yine hamile kalmazsın dedi

gittik cnm doktor sebebsiz infertilite dedi vakit kaybetme tup bebek yap dedi 3 yildir olmuyor hsgye kadar cekildim
Burayı olur musum canom bastan sona.. Bunu denemeni öneririm ama elbette sen bilirsin

canim ben onermem pek diyorum ya ben 3 yildir burdayimcogu topic okudum biliyorum. Asilamada saglikli olanlari aliyorlar fakat bu yontemde sagliksiz spermide yumurtaya ulasma ihtimalini artiriyorsun yani hem sakat hem dusuk riskin artiyomus ben kimseye onermem spermler yikanmiyor cunku

Simdi 3dr var kızımda muayene oldugum 2sine msj attım sordum. Birine zatwn sormustım yukarıda yazdım

gittik cnm doktor sebebsiz infertilite dedi vakit kaybetme tup bebek yap dedi 3 yildir olmuyor hsgye kadar cekildim
canim hepimizim vardir tanidiklari elbette ama kendini uzme diye soluyorum benim arkadasimda 5 yillik falan evliydi hastanede calisiyordu herseyi denedi sebepsiz oldugu icin bi tedavide uygulayamadi esi issizdi bi tam sirada bi is imkani cikmis esi egitim icin sehir disina cikmis o gitmeden bi ilismi olmus onla hamile kaldi ovulasyon donemini falan takip etmiyordum artik demisti ole bi anda olmustu yani tabiki insan uzuluyor heleki bizim ulkemizde herkes o kakadr burnunu sokuyorki hayatlarimizda kendi pskolojim yetmesmiz gibi daha cok skinti yasiyoruz Allah ol dediginde oluyor biz elimizden geleni yapip ladere birakiyoruz aslinda insallah senimde hic beklemedigim bi anda oluverir.

Sağlık ı olup yapan var hatta Dr kendisi sırınga vemrşs o ay hamile kalmıs... Aşılama da hareketsiz spermler çıkarılıyor bir de hızlı spermler için ortam olustıruluyor Baska islem den geçmiyor diye biliyorum. Kadının vajem spermler gitsin diye yıkanıyor o kadar. Bu şekilde biliyorum. Kızımda çok okudum bende.. Smdi de ara ara okuyorum buralarda.. Ha bird e aşılama da rahmin içine tüplere yakın yere bırakılıyor spermler ama bunda vajne birakıyrosun içine değil rahmin kendileri gidiyor yanı. Rahim agzından geçebilirşse gider o morfolojisi bozuk olan hızı düşük olan VS ki rahim agzı her spermi geçirmiyor. Bunda amaç spermi vajende tutmak gitmesi için de kalça altına yastık koyarak ya da amuda kalkarak hızına yardımcı olmak.. Baska kötü yanı yok. Dölleme yeteneği zaten her spermin yok. Okulda insan anatomisinde detaylıca inceledik

batima 8 gun var hic bi belirtim yok 2. evlilik yil donumum herkes benim bakip buyutecegim bebegi yapmamin artik zamani geldigini soyluyor sa ki yatak odamin durumundan cok emin gibiler oyle siradan bi gun benim ki
Belirti olma bence daha erken hayırlısı olsun canım millet de pek bi meraklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…