- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
Peki bu şekilde neden yaptıklarını anlamadım. Burada olay spermlerin hızı mı? Hani aynı sperm aynı yumurta sonuçtaKızlar burada bir topik okumuştum ben ara ara da okuyorum hala bakıyorum.. Deneyen ve Tutan çok oldu o şeiiklde yapıp.. Bir nevi evde kendin asılama yapıyorsun gbi bir sey.. Kısaca özet geçeyim yerinizde olsam bir de bunu denerdim...
Eşini temiz hijyenik bri can kaba boşaltıyor enjektör yardımı ile siz meniyi çekiyorsunuz enjektöre sonra yatagın bas kısmına Vb kısma kalcanız tam yukarı da olacak sekilde amuda kalkar gbi kalkıyorsunuz ve enjektördeki spermler i içeriye boşlatıyorsunuz bir tane bile sperm dışarıda kalmıyor. Bu şekilde 20dk veya 30dk duruyorsunuz.. Bunu ovulasyon günleri deneyebilirsiniz. Bu ay tutmaz ise bu seilkde bir deneyin derim. Topiğin linkini paylasayım hatta buradan okuyun.
Genelde vajinusmus olanlar deniyor ve yapıyor. Olmayanlarda yapıyor. Amaç spermleri yer çekimi doğrultusunda yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlamak..Peki bu şekilde neden yaptıklarını anlamadım. Burada olay spermlerin hızı mı? Hani aynı sperm aynı yumurta sonuçta
Bunun aynosını grçenlerde bende eşime dedim biliuomusun hayatım böyle devamlı zor oluyor sen bi yere boşalt da ben gerekeni yaparım diyeKızlar burada bir topik okumuştum ben ara ara da okuyorum hala bakıyorum.. Deneyen ve Tutan çok oldu o şeiiklde yapıp.. Bir nevi evde kendin asılama yapıyorsun gbi bir sey.. Kısaca özet geçeyim yerinizde olsam bir de bunu denerdim...
Eşini temiz hijyenik bri can kaba boşaltıyor enjektör yardımı ile siz meniyi çekiyorsunuz enjektöre sonra yatagın bas kısmına Vb kısma kalcanız tam yukarı da olacak sekilde amuda kalkar gbi kalkıyorsunuz ve enjektördeki spermler i içeriye boşlatıyorsunuz bir tane bile sperm dışarıda kalmıyor. Bu şekilde 20dk veya 30dk duruyorsunuz.. Bunu ovulasyon günleri deneyebilirsiniz. Bu ay tutmaz ise bu seilkde bir deneyin derim. Topiğin linkini paylasayım hatta buradan okuyun.
Bunun aynosını grçenlerde bende eşime dedim biliuomusun hayatım böyle devamlı zor oluyor sen bi yere boşalt da ben gerekeni yaparım diye
Gerçekten öyleBir de bunu buldum simdiHAMİŞ OLMAK İÇİN BİR ÖNERİ
gobegimize kim bakicak ay kocakarilar mi.. nasil anlicaz ki belirtisi yok mu benim de cocugum olmuyo 1 bucuk yildir ve hic bir problem yok Gözünüz aydın, sağlıkla doğsun. Nasıl hamile kaldınız acaba :) sorusu bile tuhaf ama artık error verdik 😁🍀www.kadinlarkulubu.com
İşte aklın yolu bir kız.
peki sorun var mi canim yani tedaviye gittiniz mi her ikinizde?evet canim beraber asilama yaptirmistik bende inan bir ay beklemek bile istemiyorum 3 yildir olmuyorsa demek bir sikinti var diye dusunuyorum. Eyluldede olamam tup bebek ne yapicam bende sastim kaldim
İİnşallah allah seni o psikolojik olarak yıpratıcı süreçten ve maddi harcamadan sakınarak bebişini vermiştir sana kuzum.İnşallah öyleyimdir canım. Tüp bebek öncesi son deneme ayımız. Ara ara var akıntı her gittiğimde olmuyo, günde 2 kez filan geliyo. Ama yumurtlamadan sonra geçilen kuru döneme geçmedim ben bu ay. Hala ıslaklık kayganlık var.
bu yontemin bazen sakincali sonuclari oldugunu duymustum spermin yapisini bozdugunu falan ama tam tersi spermin siviyla korundugunu ve yapisinin bozulmayacaginida okumustumKızlar burada bir topik okumuştum ben ara ara da okuyorum hala bakıyorum.. Deneyen ve Tutan çok oldu o şeiiklde yapıp.. Bir nevi evde kendin asılama yapıyorsun gbi bir sey.. Kısaca özet geçeyim yerinizde olsam bir de bunu denerdim...
Bende senin gibiyim normalde akıntım olduğu için yumurtlama akıntısını anlamıyorum mesela. Ama benim bahsettiğim baya koyu kıvamlı çamaşırınfa pütür pütür olan bir akıntı. Eğer varsa ne güzel. Bir de ovülasyon testleri hamilelik olduğundada koyulaşıyor. Böyle hamileliğini öğrenen çok arkadaş var bu sitede canım. Yapmaya devam et bakalım.Yani yoğun kıvamlı bir şey bendede var krem gibi. Ama normal zamanlarda da akıntısı olan biriyim.
Sadece bugün dikkatimi çeken şey 17 temmuz yumurtlama günümdü.
Bugün yine ovülasyon testi kullandım pozitife yakın çıktı.
gittik cnm doktor sebebsiz infertilite dedi vakit kaybetme tup bebek yap dedi 3 yildir olmuyor hsgye kadar cekildimpeki sorun var mi canim yani tedaviye gittiniz mi her ikinizde?
Canım ben kızıma hamile iken Dr sordum o dedi ki sıkıntı yok eger senin rahim agzım içeri spermi kabul etmiyorsa istediğin kadar dene yine hamile kalmazsın dedibu yontemin bazen sakincali sonuclari oldugunu duymustum spermin yapisini bozdugunu falan ama tam tersi spermin siviyla korundugunu ve yapisinin bozulmayacaginida okumustumvajinismusken dusundum yapmayida cesaret edemedim sonra
gittik cnm doktor sebebsiz infertilite dedi vakit kaybetme tup bebek yap dedi 3 yildir olmuyor hsgye kadar cekildim
canim ben onermem pek diyorum ya ben 3 yildir burdayimBurayı olur musum canom bastan sona.. Bunu denemeni öneririm ama elbette sen bilirsinŞırınga İle Hamilelik
Anladim canim sagol aciklama icin ben de henuz yenemedim ama bebek dusunuyoruz bu yontemi denemeyi düşünüyorum:) Bence denemekte fayda var. İnşallah müjdeli haberini alırız :)www.kadinlarkulubu.com
aaaaa o nasil bi seymisCanım ben kızıma hamile iken Dr sordum o dedi ki sıkıntı yok eger senin rahim agzım içeri spermi kabul etmiyorsa istediğin kadar dene yine hamile kalmazsın dedi
Simdi 3dr var kızımda muayene oldugum 2sine msj attım sordum. Birine zatwn sormustım yukarıda yazdımbu yontemin bazen sakincali sonuclari oldugunu duymustum spermin yapisini bozdugunu falan ama tam tersi spermin siviyla korundugunu ve yapisinin bozulmayacaginida okumustumvajinismusken dusundum yapmayida cesaret edemedim sonra
canim hepimizim vardir tanidiklari elbette ama kendini uzme diye soluyorum benim arkadasimda 5 yillik falan evliydi hastanede calisiyordu herseyi denedi sebepsiz oldugu icin bi tedavide uygulayamadi esi issizdi bi tam sirada bi is imkani cikmis esi egitim icin sehir disina cikmis o gitmeden bi ilismi olmus onla hamile kaldi ovulasyon donemini falan takip etmiyordum artik demisti ole bi anda olmustu yani tabiki insan uzuluyor heleki bizim ulkemizde herkes o kakadr burnunu sokuyorki hayatlarimizda kendi pskolojim yetmesmiz gibi daha cok skinti yasiyoruz Allah ol dediginde oluyor biz elimizden geleni yapip ladere birakiyoruz aslinda insallah senimde hic beklemedigim bi anda oluverir.gittik cnm doktor sebebsiz infertilite dedi vakit kaybetme tup bebek yap dedi 3 yildir olmuyor hsgye kadar cekildim
tamam canim bakalim ne dicekler doktor gorusu almis oluruzSimdi 3dr var kızımda muayene oldugum 2sine msj attım sordum. Birine zatwn sormustım yukarıda yazdım
Sağlık ı olup yapan var hatta Dr kendisi sırınga vemrşs o ay hamile kalmıs... Aşılama da hareketsiz spermler çıkarılıyor bir de hızlı spermler için ortam olustıruluyor Baska islem den geçmiyor diye biliyorum. Kadının vajem spermler gitsin diye yıkanıyor o kadar. Bu şekilde biliyorum. Kızımda çok okudum bende..canim ben onermem pek diyorum ya ben 3 yildir burdayim☺cogu topic okudum biliyorum. Asilamada saglikli olanlari aliyorlar fakat bu yontemde sagliksiz spermide yumurtaya ulasma ihtimalini artiriyorsun yani hem sakat hem dusuk riskin artiyomus ben kimseye onermem spermler yikanmiyor cunku
Belirti olma bence daha erken hayırlısı olsun canım millet de pek bi meraklıbatima 8 gun var hic bi belirtim yok 2. evlilik yil donumum herkes benim bakip buyutecegim bebegi yapmamin artik zamani geldigini soyluyor sa ki yatak odamin durumundan cok emin gibileroyle siradan bi gun benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?