- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
İyiyim ben de canım değerlendirmelere devam ediyorum bakalım bu ay ne çıkacakİyi diyelim iyi olalım...Sen nasışsın
Aynen canm benmkde çok silik cikti.. sen sıvı alimina dikkat ediyormusun.. sivi alimina dikkat edeceksin bunu yaparken yoksa sonuc yaniltabiliyor..Büşraaaaa, ben bugün sabah dayanamayıp ovülasyon testi yaptım dünkü gibi koyu çıkmadı.. bu testler sanki kafa buluyor gibi ya
aklima girmeyiniz lutfenKızlar Ankara liv hospıtal kadın doğum Dr cevabı
Ahahaha 2dr de bana olumlu dönüş yaptı diğeri daha cevab vermedi.. Ha penisten git is vajene ha sırınga dan ne fark eder tek fark sırınga küçğk ve geri cekerlem spermleri de beraberinde dısaro çıkarmıyor.. Ha bir de yatıyorsun yarım saat filan tamam iste ne var bunda... Bunun her kisi de tutması da yüzde elli ihtimal. Sanki yapınca hemen tutacak diye de düşünmeyin ilişkiden farkı saydıklarım işteaklima girmeyiniz lutfen
Sağlık ı olup yapan var hatta Dr kendisi sırınga vemrşs o ay hamile kalmıs... Aşılama da hareketsiz spermler çıkarılıyor bir de hızlı spermler için ortam olustıruluyor Baska islem den geçmiyor diye biliyorum. Kadının vajem spermler gitsin diye yıkanıyor o kadar. Bu şekilde biliyorum. Kızımda çok okudum bende..Smdi de ara ara okuyorum buralarda.. Ha bird e aşılama da rahmin içine tüplere yakın yere bırakılıyor spermler ama bunda vajne birakıyrosun içine değil rahmin kendileri gidiyor yanı. Rahim agzından geçebilirşse gider o morfolojisi bozuk olan hızı düşük olan VS ki rahim agzı her spermi geçirmiyor. Bunda amaç spermi vajende tutmak gitmesi için de kalça altına yastık koyarak ya da amuda kalkarak hızına yardımcı olmak.. Baska kötü yanı yok. Dölleme yeteneği zaten her spermin yok. Okulda insan anatomisinde detaylıca inceledik
[/QUOT]
Canim bende okulda az cok ogrendim ama burda ebe yazdi zararlarini ben acikcasi cesaret edemem.
cok tesekkur ederim canim ama bu sebebsizinde sebebi olabilir diye dusunuyorum mesela yumurta kalin oluyormus falan gibi ama sonuc yine tup bebek yaptirmakmis benim yasimda 32 olunca vakit kaybetmek istemedim aslinda cok uzuldugumden bir an evvel ihtimal fazla ise denemek istiyorum cok saol cnm insallah seninde bebek haberini alirizcanim hepimizim vardir tanidiklari elbette ama kendini uzme diye soluyorum benim arkadasimda 5 yillik falan evliydi hastanede calisiyordu herseyi denedi sebepsiz oldugu icin bi tedavide uygulayamadi esi issizdi bi tam sirada bi is imkani cikmis esi egitim icin sehir disina cikmis o gitmeden bi ilismi olmus onla hamile kaldi ovulasyon donemini falan takip etmiyordum artik demisti ole bi anda olmustu yani tabiki insan uzuluyor heleki bizim ulkemizde herkes o kakadr burnunu sokuyorki hayatlarimizda kendi pskolojim yetmesmiz gibi daha cok skinti yasiyoruz Allah ol dediginde oluyor biz elimizden geleni yapip ladere birakiyoruz aslinda insallah senimde hic beklemedigim bi anda oluverir.
Bir cok kisi bu yontemle hamile kalip saglikli bir sekilde dogumlarini yapti..Kızlar Ankara liv hospıtal kadın doğum Dr cevabı
Simdilik hersey normal gorunuyo arada adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyo akintim geliyo wc ye gidiyom kosa koşa bişi yok,yarin veya en gec yarindan sonra belli olur benimki
Benim eşimde hem morfoloji hem ileri hareketlilik problemi var. Bendede pcos var. İki kez aşılama olduk. 1 kaybım var.Eşin ve sende ciddi sorunlar yoksa bence tüp bebek dusunmeyın normal yoldan deneyın . Doktora gıdıp kontrollerınızı oldunuzmu
Bende düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılaşmada çıkmadı. Tüp bebek tek umudumuz şu sıra. Kışa kalmadan bebeğimiz karnımda olsun istiyoruz artık. Yorulduk maddi manevi.evet canim beraber asilama yaptirmistik bende inan bir ay beklemek bile istemiyorum 3 yildir olmuyorsa demek bir sikinti var diye dusunuyorum. Eyluldede olamam tup bebek ne yapicam bende sastim kaldim
Çok teşekkür ederim. İnşallah rabbim hepimize nasip etsin.İİnşallah allah seni o psikolojik olarak yıpratıcı süreçten ve maddi harcamadan sakınarak bebişini vermiştir sana kuzum.
Aynen cnm aynen sen bat ne zaman bayram ya yapamicamki ben agustosta eyluldede il disina cikamam napcam sastim kaldimBende düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılaşmada çıkmadı. Tüp bebek tek umudumuz şu sıra. Kışa kalmadan bebeğimiz karnımda olsun istiyoruz artık. Yorulduk maddi manevi.
Bende sivilcelenme oldu adete yakın olur genelde herhalde adet olucam başkada belirti yok bakalım son2 günSimdilik hersey normal gorunuyo arada adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyo akintim geliyo wc ye gidiyom kosa koşa bişi yok,yarin veya en gec yarindan sonra belli olur benimkisende nasil durumlar
2 ağustos canım. Göğüslerimde filan hiç belirti yok. 2 ağustosta gitsem başlasam bile takip nasıl olcam ki bayram giriyor araya.. Bilmiyorum napcam. İyice bunaldım artık.Aynen cnm aynen sen bat ne zaman bayram ya yapamicamki ben agustosta eyluldede il disina cikamam napcam sastim kaldim
Canim senin yine 2 agustos benim 8 agustos sonraki ayda okuar acilmasa beklerim bir ay daha ama bir yil beklemek cok geliyo bana2 ağustos canım. Göğüslerimde filan hiç belirti yok. 2 ağustosta gitsem başlasam bile takip nasıl olcam ki bayram giriyor araya.. Bilmiyorum napcam. İyice bunaldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?