Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büşraaaaa, ben bugün sabah dayanamayıp ovülasyon testi yaptım dünkü gibi koyu çıkmadı.. bu testler sanki kafa buluyor gibi ya
Aynen canm benmkde çok silik cikti.. sen sıvı alimina dikkat ediyormusun.. sivi alimina dikkat edeceksin bunu yaparken yoksa sonuc yaniltabiliyor..

Kızlar Ankara liv hospıtal kadın doğum Dr cevabı

Eklentiler

• Screenshot_20190728_152747_com.whatsapp.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 69
aklima girmeyiniz lutfen
Ahahaha 2dr de bana olumlu dönüş yaptı diğeri daha cevab vermedi.. Ha penisten git is vajene ha sırınga dan ne fark eder tek fark sırınga küçğk ve geri cekerlem spermleri de beraberinde dısaro çıkarmıyor.. Ha bir de yatıyorsun yarım saat filan tamam iste ne var bunda... Bunun her kisi de tutması da yüzde elli ihtimal. Sanki yapınca hemen tutacak diye de düşünmeyin ilişkiden farkı saydıklarım işte

cok tesekkur ederim canim ama bu sebebsizinde sebebi olabilir diye dusunuyorum mesela yumurta kalin oluyormus falan gibi ama sonuc yine tup bebek yaptirmakmis benim yasimda 32 olunca vakit kaybetmek istemedim aslinda cok uzuldugumden bir an evvel ihtimal fazla ise denemek istiyorum cok saol cnm insallah seninde bebek haberini aliriz

Bence o kendisi özel şahsi görüşünü yazmış. Ben de yukarı da Dr nin cevabını paylastım... İsteyen uygular istemeyen uygulamaz elbette. Ama bu bir secenek

evet canim beraber asilama yaptirmistik bende inan bir ay beklemek bile istemiyorum 3 yildir olmuyorsa demek bir sikinti var diye dusunuyorum. Eyluldede olamam tup bebek ne yapicam bende sastim kaldim
Bende düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılaşmada çıkmadı. Tüp bebek tek umudumuz şu sıra. Kışa kalmadan bebeğimiz karnımda olsun istiyoruz artık. Yorulduk maddi manevi.

Bende düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Pıhtılaşmada çıkmadı. Tüp bebek tek umudumuz şu sıra. Kışa kalmadan bebeğimiz karnımda olsun istiyoruz artık. Yorulduk maddi manevi.
Aynen cnm aynen sen bat ne zaman bayram ya yapamicamki ben agustosta eyluldede il disina cikamam napcam sastim kaldim

Simdilik hersey normal gorunuyo arada adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyo akintim geliyo wc ye gidiyom kosa koşa bişi yok,yarin veya en gec yarindan sonra belli olur benimki sende nasil durumlar
Bende sivilcelenme oldu adete yakın olur genelde herhalde adet olucam başkada belirti yok bakalım son2 gün

Merhaba kızlar benime bat 1-2 ağustos kızlar.umutsuz bi bekleyiş içindeyim hiçbi belirtim yok.neredeyse 2 sene olcak 2. Çocuk için bekliyorum

Aynen cnm aynen sen bat ne zaman bayram ya yapamicamki ben agustosta eyluldede il disina cikamam napcam sastim kaldim
2 ağustos canım. Göğüslerimde filan hiç belirti yok. 2 ağustosta gitsem başlasam bile takip nasıl olcam ki bayram giriyor araya.. Bilmiyorum napcam. İyice bunaldım artık.

2 ağustos canım. Göğüslerimde filan hiç belirti yok. 2 ağustosta gitsem başlasam bile takip nasıl olcam ki bayram giriyor araya.. Bilmiyorum napcam. İyice bunaldım artık.
Canim senin yine 2 agustos benim 8 agustos sonraki ayda okuar acilmasa beklerim bir ay daha ama bir yil beklemek cok geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…