- 27 Temmuz 2018
- 6.651
- 7.357
- 198
- 31
Haklısın canım. 1 sene uzun süre. İmkanları zorla gerekirse rapor al yaptır bence. Sonra pişman olursun beklemek zor geliyo hepimize.Canim senin yine 2 agustos benim 8 agustos sonraki ayda okuar acilmasa beklerim bir ay daha ama bir yil beklemek cok geliyo bana
Bu arada 8 ağustosta gidip başlayabilirsin canım iğnelere. 9 ağustosta başlatırlar. 1 hafta sonra kontrole gitsen kurtarırsın bence bayram arasını. Ben aşılamalarda ilk hafta 1 kez gittim hep. 1 hafta sonra 2 güne 1 çağırdı doktorum.Canim senin yine 2 agustos benim 8 agustos sonraki ayda okuar acilmasa beklerim bir ay daha ama bir yil beklemek cok geliyo bana
Morfoloji ve ileri yüzde kaç sizinBenim eşimde hem morfoloji hem ileri hareketlilik problemi var. Bendede pcos var. İki kez aşılama olduk. 1 kaybım var.
Morfoloji 2, ileri hareketlilik %10 çıktığıda oldu %1 çıktığıda oldu. Takviyelerle filan hareketlilik çok arttı. Aşılamada ileri hızlı hareketli 0 ileri yavaş hareketli %50ydi. 36 milyon çıkmıştı spermde.Morfoloji ve ileri yüzde kaç sizin
Sabah yapmıştım sıvı vs almadan :/ öylesine.. ama dün pozitife yakındı şimdi ise daha silik..Aynen canm benmkde çok silik cikti.. sen sıvı alimina dikkat ediyormusun.. sivi alimina dikkat edeceksin bunu yaparken yoksa sonuc yaniltabiliyor..
Bizimde benzer sonuçlar çıktı. Ilaç vermedi 1 ay sonra gel demişti. Ben o süre keciboynuzu kürü vs denedim biraz düzelmişti. Düzelene kadar devam edeyim diyorum . Benim bir çocuğum var . Demek ki değişken bir durum bu . Düzelir inşallah zamanla hepimizki.Morfoloji 2, ileri hareketlilik %10 çıktığıda oldu %1 çıktığıda oldu. Takviyelerle filan hareketlilik çok arttı. Aşılamada ileri hızlı hareketli 0 ileri yavaş hareketli %50ydi. 36 milyon çıkmıştı spermde.
sen tup bebek tedavisi oldunmuki cnm. İste hep aksilik olur ya erzurumda yaptiracaktim fakat orasida agustosta hasta almiycakmis uzak sehirlerde bayramda zor olur hayirlisi ne diyeyim bekleye bekleyede 3 yil gecti gunden gune insan daha uzuluyorBu arada 8 ağustosta gidip başlayabilirsin canım iğnelere. 9 ağustosta başlatırlar. 1 hafta sonra kontrole gitsen kurtarırsın bence bayram arasını. Ben aşılamalarda ilk hafta 1 kez gittim hep. 1 hafta sonra 2 güne 1 çağırdı doktorum.
Benim eşim troid kanseri tedavisi gördü. Tedavi sonrası hastalığı atlatmasıda bi nebze etki etti bizim sayıya ve hareketliliğe. Rabbim yardımcımız olsun.Bizimde benzer sonuçlar çıktı. Ilaç vermedi 1 ay sonra gel demişti. Ben o süre keciboynuzu kürü vs denedim biraz düzelmişti. Düzelene kadar devam edeyim diyorum . Benim bir çocuğum var . Demek ki değişken bir durum bu . Düzelir inşallah zamanla hepimizki.
Ben 2 kez aşılama yaptırdım ama iğneli aşılamaydı. Hiç hap kullanmadım. Yumurta takibi gün gün yapıldı tüp bebekteki gibi. İğnelerde aynı iğneler zaten. Adetin 2. günü gittim ikisindede. İğnelerimi yazıp dozunu söyleyip, 1 hafta sonra kontrole çağırıldım ikisindede. 1 hafta sonra gittiğimdede 2 güne 1 gittim.sen tup bebek tedavisi oldunmuki cnm. İste hep aksilik olur ya erzurumda yaptiracaktim fakat orasida agustosta hasta almiycakmis uzak sehirlerde bayramda zor olur hayirlisi ne diyeyim bekleye bekleyede 3 yil gecti gunden gune insan daha uzuluyor
Benimde igneli asilamaydi cnm olmadi birgun gidip konusayim tatil degilse bir ay boyunca yaptirayim tup bebekBen 2 kez aşılama yaptırdım ama iğneli aşılamaydı. Hiç hap kullanmadım. Yumurta takibi gün gün yapıldı tüp bebekteki gibi. İğnelerde aynı iğneler zaten. Adetin 2. günü gittim ikisindede. İğnelerimi yazıp dozunu söyleyip, 1 hafta sonra kontrole çağırıldım ikisindede. 1 hafta sonra gittiğimdede 2 güne 1 gittim.
Hadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@haozlem =25 Temmuz ♡
Y yarinicin = 30 Temmuz♡
M Minikbirmucizemeselesi =31 Temmuz ♡
Hayali10 =31 temmuz♡
Lepistesb =31 Temmuz♡
@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡
@Umutumut82 =1 Agustos♡
bombshells =1Agustos ♡
@Vaveyylla =1Agustos ♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@Vbsb = 2 Agustos♡
@hahemsire =2 Agustos ♡
@Aventurine3 =3 Agustos ♡
@busra_18 = 3 Agustos ♡
@Sinemce01 = 3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari =5 Agustos ♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@agacsizkoalaa =7 Agustos ♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
@Ederaf = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
@LadyMorganas =11 Agustos ♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
@Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
H Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
@Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
@Nigar93 =20 Agustos ♡
@Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
@nureto = 22 Agustos ♡
@akrep2910 =22 Agustos ♡
@Bdc =22 Agustos ♡
@Nuro37 =25 Agustos ♡
canım., benim eşimin de morfoloji 0, ileri hareket 1, yavaş hareket 30. proxeed plus kullandı 3 ay. sadece yavaş hareketli artmış 51 olmuş. şimdi 17 gündür saraçoğlundan bi kutu oldık bitkilerle dolu. 40 günümüz bitince tkrar test verecek eşim. allah yardımcımız olsun inşallah.Morfoloji 2, ileri hareketlilik %10 çıktığıda oldu %1 çıktığıda oldu. Takviyelerle filan hareketlilik çok arttı. Aşılamada ileri hızlı hareketli 0 ileri yavaş hareketli %50ydi. 36 milyon çıkmıştı spermde.
gebelik testindede goruruz canim insallahGünaydın kızlar bugün daha koyulaşmaya başladı önceden daha silikti galiba geç yumurtluyorum bian gözüme gebelik testi gibi geldi sonradan jeton düştü Eki Görüntüle 2293494
İnşallah canım 10 gün kaldı reglime bu hafta sonu test yapıcam inşallah hayırlısı olurgebelik testindede goruruz canim insallahsabirla devam testleri yapmaya insallah biran once piki gorursun.
Bende sıfır belirti canım muhtemelen yine kırmızı kart yicem
Az önce ilk idrarımla test yaptım sonuç negatif 1-2 güne gelir kırmızılar
Kac ay oldu cnm denemeye başlayalı belki başlarında yazmışsındır sayfanın ama hatırlamıyorum cnmBende sıfır belirti canım muhtemelen yine kırmızı kart yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?