Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim senin yine 2 agustos benim 8 agustos sonraki ayda okuar acilmasa beklerim bir ay daha ama bir yil beklemek cok geliyo bana
Haklısın canım. 1 sene uzun süre. İmkanları zorla gerekirse rapor al yaptır bence. Sonra pişman olursun beklemek zor geliyo hepimize.

Canim senin yine 2 agustos benim 8 agustos sonraki ayda okuar acilmasa beklerim bir ay daha ama bir yil beklemek cok geliyo bana
Bu arada 8 ağustosta gidip başlayabilirsin canım iğnelere. 9 ağustosta başlatırlar. 1 hafta sonra kontrole gitsen kurtarırsın bence bayram arasını. Ben aşılamalarda ilk hafta 1 kez gittim hep. 1 hafta sonra 2 güne 1 çağırdı doktorum.

Bizimde benzer sonuçlar çıktı. Ilaç vermedi 1 ay sonra gel demişti. Ben o süre keciboynuzu kürü vs denedim biraz düzelmişti. Düzelene kadar devam edeyim diyorum . Benim bir çocuğum var . Demek ki değişken bir durum bu . Düzelir inşallah zamanla hepimizki.

sen tup bebek tedavisi oldunmuki cnm. İste hep aksilik olur ya erzurumda yaptiracaktim fakat orasida agustosta hasta almiycakmis uzak sehirlerde bayramda zor olur hayirlisi ne diyeyim bekleye bekleyede 3 yil gecti gunden gune insan daha uzuluyor

Benim eşim troid kanseri tedavisi gördü. Tedavi sonrası hastalığı atlatmasıda bi nebze etki etti bizim sayıya ve hareketliliğe. Rabbim yardımcımız olsun.

sen tup bebek tedavisi oldunmuki cnm. İste hep aksilik olur ya erzurumda yaptiracaktim fakat orasida agustosta hasta almiycakmis uzak sehirlerde bayramda zor olur hayirlisi ne diyeyim bekleye bekleyede 3 yil gecti gunden gune insan daha uzuluyor
Ben 2 kez aşılama yaptırdım ama iğneli aşılamaydı. Hiç hap kullanmadım. Yumurta takibi gün gün yapıldı tüp bebekteki gibi. İğnelerde aynı iğneler zaten. Adetin 2. günü gittim ikisindede. İğnelerimi yazıp dozunu söyleyip, 1 hafta sonra kontrole çağırıldım ikisindede. 1 hafta sonra gittiğimdede 2 güne 1 gittim.

Benimde igneli asilamaydi cnm olmadi birgun gidip konusayim tatil degilse bir ay boyunca yaptirayim tup bebek

canım., benim eşimin de morfoloji 0, ileri hareket 1, yavaş hareket 30. proxeed plus kullandı 3 ay. sadece yavaş hareketli artmış 51 olmuş. şimdi 17 gündür saraçoğlundan bi kutu oldık bitkilerle dolu. 40 günümüz bitince tkrar test verecek eşim. allah yardımcımız olsun inşallah.

Günaydın kızlar bugün daha koyulaşmaya başladı önceden daha silikti galiba geç yumurtluyorum bian gözüme gebelik testi gibi geldi sonradan jeton düştü

kizlar ben simdi size bi sey solicem soracakta olabilirim cumlenin devami nasil gelirse artik benim bat 5 agustos dongulerimin arasi cok uzun degil yumurtlayali bir hafta oldu silikleselide 5 gun oluyor. ben kendimi cok dinlemem cunku vucudumu az cok taniyorum mesela midem hemen bulanir cok hassastir halsizimdir genelde uykuya duskun degilim hic yani erken gebelikte yasabilecek herseyi ben normal zamanlarda da yasarim sadece gecen ay ilk defa goguslerim cok sisti buyudu o ay bi bu yuzden hamilemiyim acabe demistim. simdi hic bir agri sizi yok goguslerimde yumurtlamadan beride azcik sis ama buda normal artik gelelim soru kismima 3 gundur sol kasigimfa yanma var ama batma gibi degil aci yok yani sadece yanma ilk gun ic camasiri skti falan zannedip degistirdim dunde devam etti suandada oyle yaniyor icten baya. bu sizce belirtimidir yada sadece gebelikte mi yasanir ihtimal var mi yani daha onceden hamile kalan arkadaslar bana biraz fikir verirlerse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…