Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben gecen ay tum hamilelik belirtileri yasadim goguslerim cok sişti akinti falan ama adet oldum
Daha onceki gebeligimde hic bi belirtim yoktu ama hamile kaldim

Kızlar bişey sorucam az önce gebelik testi yaptım negatif demiştim ya gelip gidip inceliyorum içini açtım tam idrar damlatığımız pamuğun altı böyle normali oyle olması pamugum bittiği yer yani pespembe olunca heycan yaptım hatta pmuk parcalarını kaldırdım üzerimden

Eklentiler

• IMG_20190729_110558.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
Canım benimde başıma gelmişti 3 4 gün önce ama tekrar yaptıgımda çizği kayboldu senin kaç gün var bat

Canım benimde başıma gelmişti 3 4 gün önce ama tekrar yaptıgımda çizği kayboldu senin kaç gün var bat
Yarın yada çarşamba olmam lazım en geç bazen testler kaymış olup yamuk çıkabilyorya acaba öylemi olduki yine ben kendimi öyle mi avutuyorum

Yarın yada çarşamba olmam lazım en geç bazen testler kaymış olup yamuk çıkabilyorya acaba öylemi olduki yine ben kendimi öyle mi avutuyorum
Bende senin gibi içini açıp baktığımda böyle çizği çıktı çok umutlandım ama malesef

18.gün canım ama ben geç başladım test yapmaya 5 gün oldu ovülasyona başlayalı
Anladim canim bnmde bugun 18 gun
Saat 1 de test yapcam adetimin boter bitmez basladim ama hala piki gormedim
Sen gec basladin belki yumurtlama gecmiş olabilir

Geçer geçer benim daha 10 gün var ben ne yapayım bu ay resmen geçmedi bana
İnş sabrın sonucunu sevinçle alırsın cnm az önce ovu testlerinin birinin içini actım daha önce yaptıklarımın onlardada var o çizgi pamuk altında negatif yani sonuç benim

Degerlendirdiysen sorun yok insallah hamile kalirsin
Adet gunun ne zaman bat
Daha 10 günüm var nasıl geçer bilmiyorum bu hafta içinde gögüs agrım başlarsa kesin adet olırum her ay 1 hafta öncesinden gögüs agrısı çekiyorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…