- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Canim kavinci gundesinki ovulasyon testindeGünaydın kızlar bugün daha koyulaşmaya başladı önceden daha silikti galiba geç yumurtluyorum bian gözüme gebelik testi gibi geldi sonradan jeton düştü Eki Görüntüle 2293494
Canim ben gecen ay tum hamilelik belirtileri yasadim goguslerim cok sişti akinti falan ama adet oldumkizlar ben simdi size bi sey solicem soracakta olabilirim cumlenin devami nasil gelirse artikbenim bat 5 agustos dongulerimin arasi cok uzun degil yumurtlayali bir hafta oldu silikleselide 5 gun oluyor. ben kendimi cok dinlemem cunku vucudumu az cok taniyorum mesela midem hemen bulanir cok hassastir halsizimdir genelde uykuya duskun degilim hic yani erken gebelikte yasabilecek herseyi ben normal zamanlarda da yasarim sadece gecen ay ilk defa goguslerim cok sisti buyudu o ay bi bu yuzden hamilemiyim acabe demistim. simdi hic bir agri sizi yok goguslerimde yumurtlamadan beride azcik sis ama buda normal artik gelelim soru kismima 3 gundur sol kasigimfa yanma var ama batma gibi degil aci yok yani sadece yanma ilk gun ic camasiri skti falan zannedip degistirdim dunde devam etti suandada oyle yaniyor icten baya. bu sizce belirtimidir yada sadece gebelikte mi yasanir ihtimal var mi yani daha onceden hamile kalan arkadaslar bana biraz fikir verirlerse sevinirim
18.gün canım ama ben geç başladım test yapmaya 5 gün oldu ovülasyona başlayalıCanim kavinci gundesinki ovulasyon testinde
Aynen hiçbir belirti yok..Bende sıfır belirti canım muhtemelen yine kırmızı kart yicem
Canım benimde başıma gelmişti 3 4 gün önce ama tekrar yaptıgımda çizği kayboldu senin kaç gün var batKızlar bişey sorucam az önce gebelik testi yaptım negatif demiştim ya gelip gidip inceliyorum içini açtım tam idrar damlatığımız pamuğun altı böyle normali oyle olması pamugum bittiği yer yani pespembe olunca heycan yaptım hatta pmuk parcalarını kaldırdım üzerimden
Yarın yada çarşamba olmam lazım en geç bazen testler kaymış olup yamuk çıkabilyorya acaba öylemi olduki yine ben kendimi öyle mi avutuyorumCanım benimde başıma gelmişti 3 4 gün önce ama tekrar yaptıgımda çizği kayboldu senin kaç gün var bat
O zaman gebelik olabilir canım yarın sabah birdaha yaparsın kesin olurYarın yada çarşamba olmam lazım en geç
Son 1 test var elimde bugun gelmezse yarın sabah tekrar yaparım tabi zaman nasıl geçicek bakalımO zaman gebelik olabilir canım yarın sabah birdaha yaparsın kesin olur
Bende senin gibi içini açıp baktığımda böyle çizği çıktı çok umutlandım ama malesefYarın yada çarşamba olmam lazım en geç bazen testler kaymış olup yamuk çıkabilyorya acaba öylemi olduki yine ben kendimi öyle mi avutuyorum
Geçer geçer benim daha 10 gün var ben ne yapayım bu ay resmen geçmedi banaSon 1 test var elimde bugun gelmezse yarın sabah tekrar yaparım tabi zaman nasıl geçicek bakalım
Umutlanmak istemiyorum cok üzülüyorumBende senin gibi içini açıp baktığımda böyle çizği çıktı çok umutlandım ama malesef
Anladim canim bnmde bugun 18 gun18.gün canım ama ben geç başladım test yapmaya 5 gün oldu ovülasyona başlayalı
Sen yine de her ihtimale karşı umutlanma zaten adetine de 1 2 gün kalmış sonuna gelmişsin birazcık daha sabret inşallah hayırlı haberlerini alırızUmutlanmak istemiyorum cok üzülüyorum
Canim yaptigin test malesef negatif carsambaya kadar bekleYarın yada çarşamba olmam lazım en geç bazen testler kaymış olup yamuk çıkabilyorya acaba öylemi olduki yine ben kendimi öyle mi avutuyorum
Olabilir canım allahtan degerlendirdik daha 10 gün var belki çıkarAnladim canim bnmde bugun 18 gun
Saat 1 de test yapcam adetimin boter bitmez basladim ama hala piki gormedim
Sen gec basladin belki yumurtlama gecmiş olabilir
İnş sabrın sonucunu sevinçle alırsın cnm az önce ovu testlerinin birinin içini actım daha önce yaptıklarımın onlardada var o çizgi pamuk altında negatif yani sonuç benimGeçer geçer benim daha 10 gün var ben ne yapayım bu ay resmen geçmedi bana
Degerlendirdiysen sorun yok insallah hamile kalirsinOlabilir canım allahtan degerlendirdik daha 10 gün var belki çıkar
Daha 10 günüm var nasıl geçer bilmiyorum bu hafta içinde gögüs agrım başlarsa kesin adet olırum her ay 1 hafta öncesinden gögüs agrısı çekiyorum hayırlısı bakalımDegerlendirdiysen sorun yok insallah hamile kalirsin
Adet gunun ne zaman bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?