- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
İnşallah gelmez test yaptın mıBende sıfır belirti canım muhtemelen yine kırmızı kart yicem
Kırmızıları görmeden umut kesilmezAz önce ilk idrarımla test yaptım sonuç negatif 1-2 güne gelir kırmızılar
Canim hic belli olmaz bu isler daha cok var adetine bide kafana takma benceDaha 10 günüm var nasıl geçer bilmiyorum bu hafta içinde gögüs agrım başlarsa kesin adet olırum her ay 1 hafta öncesinden gögüs agrısı çekiyorum hayırlısı bakalım
Normal canim bndede oluyo adetin bitisinde bnmde oyle oluyoSelam kızlar birşey sorucam adetin 6.günündeyim ve sarımsı kremsi sıvı akıntı geliyor enfeksiyon filanmıdır sizce. Buşekil olan varmııı
Dikkat etmedim heray demekki böle oluyodu.dNormal canim bndede oluyo adetin bitisinde bnmde oyle oluyo
Katılıyorum, en olmadı Eylül’ü bekleriiz Hayırlısı Allah’tan..Kırmızıları görmeden umut kesilmez
Aynen öyle canım aylardır alıştık artıkKatılıyorum, en olmadı Eylül’ü bekleriiz Hayırlısı Allah’tan..
Cok yıprandım sıkıldım bu defterde böylelikle kapandı Allah hiç olmayıp cok isteyene versin benim nasibimde yokmuş bunada şükür Allah kızıma uzun saglık huzurlu ömürler nasip etsin herhalde Bi ay daha kırmızıları görmek bana hiçmi hiç iyi gelmicek en güzeli daha çok yıpranmadan bırakmakHayali10 skma canını hayırlısıyla olur ağustos ayına artk bnmde öyle
Bunu bırakmak olarak düşünme. Sadece bence kendini oldu mu? Olacak mı? Düşüncesinden uzak tut. Ya da hesap yapma.. ama denemeye devam et..Cok yıprandım sıkıldım bu defterde böylelikle kapandı Allah hiç olmayıp cok isteyene versin benim nasibimde yokmuş bunada şükür Allah kızıma uzun saglık huzurlu ömürler nasip etsin herhalde Bi ay daha kırmızıları görmek bana hiçmi hiç iyi gelmicek en güzeli daha çok yıpranmadan bırakmak
Tek taraflı yıpransan üzülsen konuşur dertleşir azıcık rahatlarsın iki taraflı üzülünce insan cok yıpranıyor artık o işten bile soğuyor insan en güzeli bırakmak benim için önce saglık sonra huzur insanın inan huzuru bile kaçmaya başlıyor Allah sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin bana Allahım öpmeye koklamaya bitane gönderdi cok şükür sizlere nasip etsin canım benimBunu bırakmak olarak düşünme. Sadece bence kendini oldu mu? Olacak mı? Düşüncesinden uzak tut. Ya da hesap yapma.. ama denemeye devam et..
Bazen bazı şeyler sadece zamanını bekliyor ama biz bilmiyoruz. Bu süreçte kendimizi yıpratmakla çok hata ediyoruz.
Çok güzel bir olay, bizim için artık olacaksa olsuna dönüyor. Aslında ne üzücü.. günlerdir bunu düşünüyorum.
Bir şeyi çok isteyip olmadığında hayal kırıklığı yaşayıp hevesim kaçıyor. Aslında bu olay öyle bir şey olmamalı böyle düşünmemeliyiz.
Kendim içinde geçerli. Telimdeki tüm app leri silip burdan çıkmak be yumurtlama günümü bile hesaplamamak istiyorum.
Akşına bırakıp zamanında ,geldiğinde “”sonunda oldu” diye değil “”iyi ki oldu “diye karşılamak istiyorum..
canım benim de 2. çocuğum 4 yıldır olmuyor. siz ne kadardır bekliyorsunuzTek taraflı yıpransan üzülsen konuşur dertleşir azıcık rahatlarsın iki taraflı üzülünce insan cok yıpranıyor artık o işten bile soğuyor insan en güzeli bırakmak benim için önce saglık sonra huzur insanın inan huzuru bile kaçmaya başlıyor Allah sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin bana Allahım öpmeye koklamaya bitane gönderdi cok şükür sizlere nasip etsin canım benim
10 ay oldu senin daha uzunmuş Allah sana inş emeklerin beklemelerinin karşılığını verir sana cnmcanım benim de 2. çocuğum 4 yıldır olmuyor. siz ne kadardır bekliyorsunuz
Benim de 2. Çocuğum 2 yıldır olmuyorcanım benim de 2. çocuğum 4 yıldır olmuyor. siz ne kadardır bekliyorsunuz
rabbim hiç olmayanlara da, bizim gibi 2. çocuğu bkleyenlre de hayırlı kapı açsın nasip etsin tekrar anne olmayı inşallah. sadece zamanı var. belki de nasipten öteye yol yok.Benim de 2. Çocuğum 2 yıldır olmuyor
amin canım. senin de inşallah tüm çabaların birgün mucizeye döner10 ay oldu senin daha uzunmuş Allah sana inş emeklerin beklemelerinin karşılığını verir sana cnm
Ben labouquik kullandım ama kk sayfalarında genelde innovita yi öneriyorlarkızlar ovulasyon testi sizce hangisinden almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?