Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağustos 11 bat 1.çocuk için 7yildir beklihorum

Kızlar merhaba bende 1 yıllık evliyim Ekim’de hamile kaldım ama Aralık’ta 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyordum Mart’tan itibaren kendimi hazır hissettim deniyoruz fakat olmuyor bugün doktora gittim genel kontrolümün ardından yumurta takibi istedim doktorumdan bakalım inşallah bu ay ümitliyim Bat 16 inşallah hepimiz güzel haberler veririz

İnşallah

Kızlar bide parmak yöntemiyle hamile olup olmadıgını anlayan var. Kk da da konu açılmıltı deneyenınız varmı. Ben bı kaç kere denedımde tam anlayamadım

Kızlar bide parmak yöntemiyle hamile olup olmadıgını anlayan var. Kk da da konu açılmıltı deneyenınız varmı. Ben bı kaç kere denedımde tam anlayamadım
Ben denemedim nasılmış? O yöntemle yumurtlamayi öğrenilebikşyor ama bunu ilk kez duydum

Kizlar bence denemeyin otur seyleri adete yakin parmakla gebelik ogrenilir diyolar ama yapmayin cok riskli hamile olsaniz bile zarar verir
Hamile degilseniz bile enfeksiyon kaplayabilir

vajinadan parmagimizi soktugumuzda hemen sonra duvar gibi bi sey gelirse parmaginiza gebelik var eger bosluksa yoktur gibi bi sey okumustum bende ama denemedim hic

vajinadan parmagimizi soktugumuzda hemen sonra duvar gibi bi sey gelirse parmaginiza gebelik var eger bosluksa yoktur gibi bi sey okumustum bende ama denemedim hic
Yok canım bunun tam tersi.boşluksa rahim yukarda gebelık varmıs güya bende öyle okudumda bilimsel olarak açıklaması varmı bılmıyorum. Ama sakıncalı oldugu ıcın açıkcası yapmaya korktum sonra.durdur yere bozmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…