- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
Ben laboquik kullanıyorum memnunum..kızlar ovulasyon testi sizce hangisinden almalıyım
Merhaba, günaydın hanımlar hatta tünaydın mı demeli
kızlar ovulasyon testi sizce hangisinden almalıyım
ağustos 11 bat 1.çocuk için 7yildir beklihorumHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@haozlem =25 Temmuz ♡
@yarinicin = 30 Temmuz♡
@Gulll098 =31 Temmuz ♡
Hayali10 =31 temmuz♡
@Lepistesb =31 Temmuz♡
@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡
@Umutumut82 =1 Agustos♡
bombshells =1Agustos ♡
@Vaveyylla =1Agustos ♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@Vbsb = 2 Agustos♡
H hahemsire =2 Agustos ♡
@Aventurine3 =3 Agustos ♡
@busra_18 = 3 Agustos ♡
@Sinemce01 = 3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari =5 Agustos ♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@agacsizkoalaa =7 Agustos ♡
M Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
Edifar = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
LadyMorganas =11 Agustos ♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
@Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
@Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
@Nigar93 =20 Agustos ♡
@Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
N nureto = 22 Agustos ♡
@akrep2910 =22 Agustos ♡
@Bdc =22 Agustos ♡
@Nuro37 =25 Agustos ♡
İnşallahKızlar merhaba bende 1 yıllık evliyim Ekim’de hamile kaldım ama Aralık’ta 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyordum Mart’tan itibaren kendimi hazır hissettim deniyoruz fakat olmuyor bugün doktora gittim genel kontrolümün ardından yumurta takibi istedim doktorumdan bakalım inşallah bu ay ümitliyim ❤ Bat 16 inşallah hepimiz güzel haberler veririz
İnşallah bu ay hayırlısı ile olsun sağlıklıca aminağustos 11 bat 1.çocuk için 7yildir beklihorum
Allahım tez zamanda sana o güzel meleğin kokusunu nasip etsin inşağustos 11 bat 1.çocuk için 7yildir beklihorum
inşallah hepimizeİnşallah bu ay hayırlısı ile olsun sağlıklıca amin
inşallahAllahım tez zamanda sana o güzel meleğin kokusunu nasip etsin inş
Ben denemedim nasılmış? O yöntemle yumurtlamayi öğrenilebikşyor ama bunu ilk kez duydumKızlar bide parmak yöntemiyle hamile olup olmadıgını anlayan var. Kk da da konu açılmıltı deneyenınız varmı. Ben bı kaç kere denedımde tam anlayamadım
Bende duydum ama hiç denemedim nasıl yapılacağını bilmiyorumKızlar bide parmak yöntemiyle hamile olup olmadıgını anlayan var. Kk da da konu açılmıltı deneyenınız varmı. Ben bı kaç kere denedımde tam anlayamadım
Sivilce gebelik belirtiside olabiliyor.Bende sivilcelenme oldu adete yakın olur genelde herhalde adet olucam başkada belirti yok bakalım son2 gün
Ama değilim insan kendini iyi tanıyor diyolarya tanıyorum vücudumun tepkilerini test negatif artık kırmızıların gelmesini bekliyorumSivilce gebelik belirtiside olabiliyor.
Yok canım bunun tam tersi.boşluksa rahim yukarda gebelık varmıs güya bende öyle okudumda bilimsel olarak açıklaması varmı bılmıyorum. Ama sakıncalı oldugu ıcın açıkcası yapmaya korktum sonra.durdur yere bozmayalımvajinadan parmagimizi soktugumuzda hemen sonra duvar gibi bi sey gelirse parmaginiza gebelik var eger bosluksa yoktur gibi bi sey okumustum bende ama denemedim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?