Bu 7. Ay canım. Senin kaç olduKac ay oldu cnm denemeye başlayalı belki başlarında yazmışsındır sayfanın ama hatırlamıyorum cnm
Acaba acıyor mu diye bakıyorum sönmüş balon gibiler şişme bile yokAynen hiçbir belirti yok..
Göğüslerim özellikle o kadar normal ki acı vs hiçbir şey yok.
Hastalığıma 4 gün kaldı
Yok canım ya yapmadım. Belirti olmadığı ay hep regl geliyor biliyorum artık teste ihtiyaç bile kalmıyorİnşallah gelmez test yaptın mı
1 ay tatil olacağını sanmam canım. Hakkında hayırlısı olsun.Benimde igneli asilamaydi cnm olmadi birgun gidip konusayim tatil degilse bir ay boyunca yaptirayim tup bebek
10.ayımdı cnmBu 7. Ay canım. Senin kaç oldu
Senin de 2. Cocuk . Bizde eşim de sıkıntı var . Siz gittiniz mi hiç doktora10.ayımdı cnm
Çok zor işler. Rabbim yardım etsin hepimize.canım., benim eşimin de morfoloji 0, ileri hareket 1, yavaş hareket 30. proxeed plus kullandı 3 ay. sadece yavaş hareketli artmış 51 olmuş. şimdi 17 gündür saraçoğlundan bi kutu oldık bitkilerle dolu. 40 günümüz bitince tkrar test verecek eşim. allah yardımcımız olsun inşallah.
Bende nisanda doğsun istiyorum.... İznim için güzel olacakben artik teste yapmiyorumovulasyonumda bitti neyse bu rahatligim biraktim artik. bugun bi topim okudum arkadasin biri yazmis subatta dogsun istiyorum o yuzden sole sole yapicaz falan simdi hamileymis dogumuda subattaymis nasil bi temiz kalplilikse kafami duvarlara vurmak istiyorum
İmkansız gibi bişeyCanim hic belli olmaz bu isler daha cok var adetine bide kafana takma bence
Takmamakta elde degil dimi
Bende bu ay hamile kalmak istiyorum çünkü bat günüm doğum günüm benim için çok özelben artik teste yapmiyorumovulasyonumda bitti neyse bu rahatligim biraktim artik. bugun bi topim okudum arkadasin biri yazmis subatta dogsun istiyorum o yuzden sole sole yapicaz falan simdi hamileymis dogumuda subattaymis nasil bi temiz kalplilikse kafami duvarlara vurmak istiyorum
İnşallah hayırlısıyla kalırsın canım benimBende bu ay hamile kalmak istiyorum çünkü bat günüm doğum günüm benim için çok özel
ogretmenler genelde bu tarihleri istiyor yazla birlestirebilmek icin galiba o arkadas sadece burcu icin subat istiyormusBende nisanda doğsun istiyorum.... İznim için güzel olacakondan bu ay ilk denememizi yaptık. Allah izin verirde sağlıklıca olursa bu ay süper olur... Olmazsa da nasip... Ama ayarladık biz de bakalım beklemedeyim bende haftaya belli olur
Anladim canım benim 2 gündür silik bakalım bugun nasil cikacakSabah yapmıştım sıvı vs almadan :/ öylesine.. ama dün pozitife yakındı şimdi ise daha silik..
Ben bugün bakmadım bakmicam.. belki çarşamba falan yaparım elimde 2tane test kaldı:) 1 i ovülasyon 1i gebelik..Anladim canım benim 2 gündür silik bakalım bugun nasil cikacak
Aynen bende öyle acıyor mu diye bakmaktan acıtıcam yakınaAcaba acıyor mu diye bakıyorum sönmüş balon gibiler şişme bile yok
ben artik teste yapmiyorumovulasyonumda bitti neyse bu rahatligim biraktim artik. bugun bi topim okudum arkadasin biri yazmis subatta dogsun istiyorum o yuzden sole sole yapicaz falan simdi hamileymis dogumuda subattaymis nasil bi temiz kalplilikse kafami duvarlara vurmak istiyorum
Ben kendim gittim rutin kontrole gidiyordum zaten Bi sorun yoktu ama eşim gitmedi zaten git diyede zorlamam Kendi gitmek isterse anca ozamanSenin de 2. Cocuk . Bizde eşim de sıkıntı var . Siz gittiniz mi hiç doktora
Evet canım ben denedim eğer eline birşey geliyorsa hamile değilsin çünkü adet olacağın için rahim aşağı iniyormuş sonsuz boşluk gelirse bilki hamilesin ben denedim rahime değdi elim ve hamile değildim geçen ay böyle gözlemlemiştir biraz gıcık bişey ama bu bebek sevdası insana herşeyi yaptırıyorKızlar bide parmak yöntemiyle hamile olup olmadıgını anlayan var. Kk da da konu açılmıltı deneyenınız varmı. Ben bı kaç kere denedımde tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?