Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli gebelik testi adete yakınken yap çıksın işte adete yakınken parmakla ugrasılacagına Di mi ama

Çok zor işler. Rabbim yardım etsin hepimize.

ben artik teste yapmiyorum ovulasyonumda bitti neyse bu rahatligim biraktim artik. bugun bi topim okudum arkadasin biri yazmis subatta dogsun istiyorum o yuzden sole sole yapicaz falan simdi hamileymis dogumuda subattaymis nasil bi temiz kalplilikse kafami duvarlara vurmak istiyorum

Bende nisanda doğsun istiyorum.... İznim için güzel olacak ondan bu ay ilk denememizi yaptık. Allah izin verirde sağlıklıca olursa bu ay süper olur... Olmazsa da nasip... Ama ayarladık biz de bakalım beklemedeyim bende haftaya belli olur

Bende bu ay hamile kalmak istiyorum çünkü bat günüm doğum günüm benim için çok özel

ogretmenler genelde bu tarihleri istiyor yazla birlestirebilmek icin galiba o arkadas sadece burcu icin subat istiyormus

Ben hep ikizler burcu olmasın demiştim. Şu an umarım o başıma gelir diye bekliyorum

Kızlar bide parmak yöntemiyle hamile olup olmadıgını anlayan var. Kk da da konu açılmıltı deneyenınız varmı. Ben bı kaç kere denedımde tam anlayamadım
Evet canım ben denedim eğer eline birşey geliyorsa hamile değilsin çünkü adet olacağın için rahim aşağı iniyormuş sonsuz boşluk gelirse bilki hamilesin ben denedim rahime değdi elim ve hamile değildim geçen ay böyle gözlemlemiştir biraz gıcık bişey ama bu bebek sevdası insana herşeyi yaptırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…