- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
İnşalah...ogretmenler genelde bu tarihleri istiyor yazla birlestirebilmek icin galiba o arkadas sadece burcu icin subat istiyormus
Canım sen şöyle yinede . Bizde gittim doktora baktim sıkıntı yok .geçen ay eşime gitmesini istedim . Gidince gördük problemi . Problemi bilince çözümü bulmak daha iyi oluyor . Yoksa insan neden olmuyor diyip duruyor .Ben kendim gittim rutin kontrole gidiyordum zaten Bi sorun yoktu ama eşim gitmedi zaten git diyede zorlamam Kendi gitmek isterse anca ozaman
Ben bunu hamile kalmadan önceki ay ve hamile kaldığım ay denemiştim. Orta parmağınızı iyice yıkadıktan sonra rahat bir pozisyonda içeri sokuyorsunuz. Parmağınızın ucunda sertlik hissederseniz hamile değilsiniz. Eğer parmağınız çok yumuşak bir şeye dokunuyorsa hamilesiniz. Hamile kaldığım ay yumuşacıktı.Kızlar bide parmak yöntemiyle hamile olup olmadıgını anlayan var. Kk da da konu açılmıltı deneyenınız varmı. Ben bı kaç kere denedımde tam anlayamadım
insallah hemen hamile kalip raprahat gecirirsin umarimİnşalah...Saglıklı sıhhatli e hayırlısıyla evet izin için benim çünkü hamilelik biraz zor geçiyor inşaallah bu kez öyle olmaz
İnşallah hayırlısıyla hepimiz Allah razı olsuninsallah hemen hamile kalip raprahat gecirirsin umarim
baska parmak olsa olmaz miBen bunu hamile kalmadan önceki ay ve hamile kaldığım ay denemiştim. Orta parmağınızı iyice yıkadıktan sonra rahat bir pozisyonda içeri sokuyorsunuz. Parmağınızın ucunda sertlik hissederseniz hamile değilsiniz. Eğer parmağınız çok yumuşak bir şeye dokunuyorsa hamilesiniz. Hamile kaldığım ay yumuşacıktı.
Diğer parmakların orta parmaktan daha uzunsa neden olmasınbaska parmak olsa olmaz miaslinda demek istiyorum ama ayirt edebilir miyim bilmiyorum bide benim parmak egzersizlerinden kalma travmalarim var
Aslinda pek heycanli sayilmam heran hasta olabilirim wc yle kanka olduk,ümitsiz vaka oldugunu düsünuyorum oyuzden kendimi pek kaptirmiyorum beklemedeyim hala
bi tirnak farki varDiğer parmakların orta parmaktan daha uzunsa neden olmasın
Valla o zaman uzunluğuna göre hangisini istersenbi tirnak farki var
Benden istese kendimi suçlarım ve üzülürüm oyüzden kendime yapılmasını istemediğim için onada yapmam elbette oda bigün ister gitmek ozaman olsun yeterince yıprandık zaten bide o yüzden yıpranmayaljm elimde avucumda hiç olmasa belki böyle bişey isteyebilirim ondan ama şükür 1 tanecik olsun. Var ya yeter napalım nasibimizde yokmuşCanım sen şöyle yinede . Bizde gittim doktora baktim sıkıntı yok .geçen ay eşime gitmesini istedim . Gidince gördük problemi . Problemi bilince çözümü bulmak daha iyi oluyor . Yoksa insan neden olmuyor diyip duruyor .
CNM LABARATUAR yenilenecekmiş yeni cihazlar gelecekmiş1 ay tatil olacağını sanmam canım. Hakkında hayırlısı olsun.
2 gün kala tekrar yap eger c çizgisi kadar koyu yada c çizgisinden daha koyuysa gebelik vardır cnm gönlüne göre versin inşAdete 5 gün kala bugunki ovulosyon testim.. koyulasmis bugün
Tesekkur ederim kuzum Allah razi olsun.. hepimizin insallah.. benden önce Rabbim sizlere versin..2 gün kala tekrar yap eger c çizgisi kadar koyu yada c çizgisinden daha koyuysa gebelik vardır cnm gönlüne göre versin inş
Amin cnm hepimizeTesekkur ederim kuzum Allah razi olsun.. hepimizin insallah.. benden önce Rabbim sizlere versin..
Bak kuzum bugumki testim benim.. onceleri cok silik cikiyordu bugun koyulasma olmuşBen bugün bakmadım bakmicam.. belki çarşamba falan yaparım elimde 2tane test kaldı:) 1 i ovülasyon 1i gebelik..
Adete yakın bu şekilde koyulaşma olurmuş cnm burdan Bi arkadaş söylemişti bana Bi Dr arkadasına sormuştuda sen 2 gün önce yap daha koyu olursa kesin gebesindir cnm gerçi ovu testiyle gebelik te yanılma payıda varBak kuzum bugumki testim benim.. onceleri cok silik cikiyordu bugun koyulasma olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?