Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bir şey sormak istiyorum. 3 aydır deniyorum.ve denediğim 3 ay boyunca her hastalığımdan önce mutlaka kahve rengi lekelendim 2-3 gün ondan sonra hasta oldum. Daha önce bu şekilde olmuyordu. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda?

ogretmenler genelde bu tarihleri istiyor yazla birlestirebilmek icin galiba o arkadas sadece burcu icin subat istiyormus
İnşalah... Saglıklı sıhhatli e hayırlısıyla evet izin için benim çünkü hamilelik biraz zor geçiyor inşaallah bu kez öyle olmaz

Ben kendim gittim rutin kontrole gidiyordum zaten Bi sorun yoktu ama eşim gitmedi zaten git diyede zorlamam Kendi gitmek isterse anca ozaman
Canım sen şöyle yinede . Bizde gittim doktora baktim sıkıntı yok .geçen ay eşime gitmesini istedim . Gidince gördük problemi . Problemi bilince çözümü bulmak daha iyi oluyor . Yoksa insan neden olmuyor diyip duruyor .

Kızlar bide parmak yöntemiyle hamile olup olmadıgını anlayan var. Kk da da konu açılmıltı deneyenınız varmı. Ben bı kaç kere denedımde tam anlayamadım
Ben bunu hamile kalmadan önceki ay ve hamile kaldığım ay denemiştim. Orta parmağınızı iyice yıkadıktan sonra rahat bir pozisyonda içeri sokuyorsunuz. Parmağınızın ucunda sertlik hissederseniz hamile değilsiniz. Eğer parmağınız çok yumuşak bir şeye dokunuyorsa hamilesiniz. Hamile kaldığım ay yumuşacıktı.

baska parmak olsa olmaz mi aslinda demek istiyorum ama ayirt edebilir miyim bilmiyorum bide benim parmak egzersizlerinden kalma travmalarim var

Benden istese kendimi suçlarım ve üzülürüm oyüzden kendime yapılmasını istemediğim için onada yapmam elbette oda bigün ister gitmek ozaman olsun yeterince yıprandık zaten bide o yüzden yıpranmayaljm elimde avucumda hiç olmasa belki böyle bişey isteyebilirim ondan ama şükür 1 tanecik olsun. Var ya yeter napalım nasibimizde yokmuş

Ben daha bebek çalışmalarına başlamadım ama size katılmak istedim çok tatlısınız bat 15 ağustos. Geri çekilme yöntemi uyguladığımız için her ay acaba diyorum bakalım

Adete 5 gün kala bugunki ovulosyon testim.. koyulasmis bugün

Eklentiler

• 15644067670991548632919.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 32
Bak kuzum bugumki testim benim.. onceleri cok silik cikiyordu bugun koyulasma olmuş
Adete yakın bu şekilde koyulaşma olurmuş cnm burdan Bi arkadaş söylemişti bana Bi Dr arkadasına sormuştuda sen 2 gün önce yap daha koyu olursa kesin gebesindir cnm gerçi ovu testiyle gebelik te yanılma payıda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…