Evet canim bikiyorum bikerede adete 4 gün varkenbuna yakin koyulakta cikmisti gerci sonra siliklesmisti adet olmustm ozaman bakalım hayirlsi olsunAdete yakın bu şekilde koyulaşma olurmuş cnm burdan Bi arkadaş söylemişti bana Bi Dr arkadasına sormuştuda sen 2 gün önce yap daha koyu olursa kesin gebesindir cnm gerçi ovu testiyle gebelik te yanılma payıda var
Cnm pik gibi belki yarın dahada koyulaşır bende erken görmüştüm yumurtlamayı normal yanimerhaba başlığı bayadır takip ediyordum. bende 4 aydır deniyorum ovulasyon takip de yapıyorum ama olmadı. testim 11 inci günün baya koyu gibi bu kadar erken olabillir mi? görselini paylaşıyorum. bat 16 ağustos Eki Görüntüle 2293652
Ben de oldu vücut sperme alışıyor muş normalmişBu arada bir şey sormak istiyorum. 3 aydır deniyorum.ve denediğim 3 ay boyunca her hastalığımdan önce mutlaka kahve rengi lekelendim 2-3 gün ondan sonra hasta oldum. Daha önce bu şekilde olmuyordu. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda?
İnşallah bebişlerimiz gelir bu ay çok zor geçiyor son günlerAslinda pek heycanli sayilmam heran hasta olabilirim wc yle kanka olduk,ümitsiz vaka oldugunu düsünuyorum oyuzden kendimi pek kaptirmiyorum beklemedeyim hala
teşekkür ederim. Benim düzenlidir test kullanıyorum ama telefondaki takvimimle hep aynı gider. ilk defa böyle olunca emin olamadım sormak istedim.Cnm pik gibi belki yarın dahada koyulaşır bende erken görmüştüm yumurtlamayı normal yani
Evet tam olarak benim de böyle, bazılarımızda erken yumurtlama gerçekleşiyor, sanırım biz de onlardanız. Ve ben doktoruma da danışmıştım o da evet yumurtan olgunlaşmış dedi. Yani attığın görseller gayet normal inşallah.merhaba başlığı bayadır takip ediyordum. bende 4 aydır deniyorum ovulasyon takip de yapıyorum ama olmadı. testim 11 inci günün baya koyu gibi bu kadar erken olabillir mi? görselini paylaşıyorum. bat 16 ağustos Eki Görüntüle 2293652
Gerçekten mi ben hiç duymamıştım.Ben de oldu vücut sperme alışıyor muş normalmiş
Benim her ay nasıl bilmiyorum ama bu ay seninkisi gibi ve doktor kontrolü de oldugu için erken olgunlasmada ve sanırım geç olgunlaşmada da sıkıntı yok. Bünye farkı oluyor.. benim de bat 16 Ağustos çünkü.teşekkür ederim. Benim düzenlidir test kullanıyorum ama telefondaki takvimimle hep aynı gider. ilk defa böyle olunca emin olamadım sormak istedim.
CNım değerlendir bugunumerhaba başlığı bayadır takip ediyordum. bende 4 aydır deniyorum ovulasyon takip de yapıyorum ama olmadı. testim 11 inci günün baya koyu gibi bu kadar erken olabillir mi? görselini paylaşıyorum. bat 16 ağustos Eki Görüntüle 2293652
inşallah bu ay güzel sonuçlar alırızBenim her ay nasıl bilmiyorum ama bu ay seninkisi gibi ve doktor kontrolü de oldugu için erken olgunlasmada ve sanırım geç olgunlaşmada da sıkıntı yok. Bünye farkı oluyor.. benim de bat 16 Ağustos çünkü.
Benim ilk gebeliğimde adete yakın pik olmustu cidden ve gebeydim... Gebelik testinde öğrenmiştim sonra kk den birileri Bi dener misin cidden pik olacak mı demişti bende denemiştim ve olmustuAdete yakın ovulasyon pik yapıyorsa gebelık mı var oluyor
Benim 1-2gün geldi çok uzun sürüyorsa muayene olmak da fayda var.yara falan da olabilirGerçekten mi ben hiç duymamıştım.
İlk denediğimde hatta 7 gün falan önceden oldum.3-4 günü kahverengi lekeyle geçti..
son 2 ay döngü olarak normal ancak leke devam ediyor.
o lekeyi her gördüğümde sinir oluyorum artık
Hangi markayı denemiştin öncesinde..?Evet gencleeer efsane geri donduu
Nabersinz kizlar. Bugun reglimn 7.gunu
Ovuyle takip edim dedim ilk defa .ama hala siparis vermedim. Akisina birakicm galiba.hala kararszim alip almamkta.
biraz da rahatlik var. Bklm nolck
Denemdim ki hic kendi kndime anlamya calistmHangi markayı denemiştin öncesinde..?
Ya tabiki dene kız..ve bence innovita al... Ben labouquik aldım kızımda onu kullanmıştım diye simdi olsa arastırıp alırdım ınnovita alırdım bence al ve dene bu ay...Denemdim ki hic kendi kndime anlamya calistmilk defa alim ddim de daa kismet olmadi. Kararsz kaldm bu defa da
İymiş bende bi kaç tane vardı onları deniyim adete yakınBenim ilk gebeliğimde adete yakın pik olmustu cidden ve gebeydim... Gebelik testinde öğrenmiştim sonra kk den birileri Bi dener misin cidden pik olacak mı demişti bende denemiştim ve olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?