Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba başlığı bayadır takip ediyordum. bende 4 aydır deniyorum ovulasyon takip de yapıyorum ama olmadı. testim 11 inci günün baya koyu gibi bu kadar erken olabillir mi? görselini paylaşıyorum. bat 16 ağustos

Evet canim bikiyorum bikerede adete 4 gün varkenbuna yakin koyulakta cikmisti gerci sonra siliklesmisti adet olmustm ozaman bakalım hayirlsi olsun

Cnm pik gibi belki yarın dahada koyulaşır bende erken görmüştüm yumurtlamayı normal yani

Evet tam olarak benim de böyle, bazılarımızda erken yumurtlama gerçekleşiyor, sanırım biz de onlardanız. Ve ben doktoruma da danışmıştım o da evet yumurtan olgunlaşmış dedi. Yani attığın görseller gayet normal inşallah.

Ben de oldu vücut sperme alışıyor muş normalmiş
Gerçekten mi ben hiç duymamıştım.
İlk denediğimde hatta 7 gün falan önceden oldum.3-4 günü kahverengi lekeyle geçti..
son 2 ay döngü olarak normal ancak leke devam ediyor.
o lekeyi her gördüğümde sinir oluyorum artık

teşekkür ederim. Benim düzenlidir test kullanıyorum ama telefondaki takvimimle hep aynı gider. ilk defa böyle olunca emin olamadım sormak istedim.
Benim her ay nasıl bilmiyorum ama bu ay seninkisi gibi ve doktor kontrolü de oldugu için erken olgunlasmada ve sanırım geç olgunlaşmada da sıkıntı yok. Bünye farkı oluyor.. benim de bat 16 Ağustos çünkü.

Adete yakın ovulasyon pik yapıyorsa gebelık mı var oluyor
Benim ilk gebeliğimde adete yakın pik olmustu cidden ve gebeydim... Gebelik testinde öğrenmiştim sonra kk den birileri Bi dener misin cidden pik olacak mı demişti bende denemiştim ve olmustu

Benim 1-2gün geldi çok uzun sürüyorsa muayene olmak da fayda var.yara falan da olabilir

Evet gencleeer efsane geri donduu
Nabersinz kizlar. Bugun reglimn 7.gunu
Ovuyle takip edim dedim ilk defa .ama hala siparis vermedim. Akisina birakicm galiba.hala kararszim alip almamkta.
biraz da rahatlik var. Bklm nolck

Evet gencleeer efsane geri donduu
Nabersinz kizlar. Bugun reglimn 7.gunu
Ovuyle takip edim dedim ilk defa .ama hala siparis vermedim. Akisina birakicm galiba.hala kararszim alip almamkta.
biraz da rahatlik var. Bklm nolck
Hangi markayı denemiştin öncesinde..?

Denemdim ki hic kendi kndime anlamya calistm ilk defa alim ddim de daa kismet olmadi. Kararsz kaldm bu defa da
Ya tabiki dene kız..ve bence innovita al... Ben labouquik aldım kızımda onu kullanmıştım diye simdi olsa arastırıp alırdım ınnovita alırdım bence al ve dene bu ay...

Benim ilk gebeliğimde adete yakın pik olmustu cidden ve gebeydim... Gebelik testinde öğrenmiştim sonra kk den birileri Bi dener misin cidden pik olacak mı demişti bende denemiştim ve olmustu
İymiş bende bi kaç tane vardı onları deniyim adete yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…