- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bende canim moralim bozulduAma değilim insan kendini iyi tanıyor diyolarya tanıyorum vücudumun tepkilerini test negatif artık kırmızıların gelmesini bekliyorum
Benimde 4 gün var. Meraktan içim içimi kemiriyor. 2 testim vardı bilerek almadım. Olunca evde yapıyorum sürekli diye. 3 ağustosta yapcam adet olmazsam diye söz verdim kendime. Ama şimdiden 2 ağustosta yapayım diyorumBen dayanamadim idrar testi yaptim daha bata 4 gun var. Negatif cikti. Hufff
Daha senin regline var canım ümidini kaybetme ben büyük ihtimal yarın olurumBende canim moralim bozuldu
İnsallahh canim inşallahh tek duamiz buİnşallah bebişlerimiz gelir bu ay çok zor geçiyor son günler
HmmYa tabiki dene kız..ve bence innovita al... Ben labouquik aldım kızımda onu kullanmıştım diye simdi olsa arastırıp alırdım ınnovita alırdım bence al ve dene bu ay...
Benim hep duzrnlidir 28 gun suruyor. Ovulasyonumda belirgindr sancim olur. Asagi yukari bugun 11 12. GunBenimde 4 gün var. Meraktan içim içimi kemiriyor. 2 testim vardı bilerek almadım. Olunca evde yapıyorum sürekli diye. 3 ağustosta yapcam adet olmazsam diye söz verdim kendime. Ama şimdiden 2 ağustosta yapayım diyorumBu arada yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün? 12 gün sonra çıkıyo genelde.
12.gün ise testte çıkabilir hcg yap canımHeycandan olmek uzereyimmmmm catliycammmm
test al yinede sen sonra akisina birak ☺Evet gencleeer efsane geri donduu
Nabersinz kizlar. Bugun reglimn 7.gunu
Ovuyle takip edim dedim ilk defa .ama hala siparis vermedim. Akisina birakicm galiba.hala kararszim alip almamkta.
biraz da rahatlik var. Bklm nolck
uzukmek yok yola devam. taze taze yumurtlarala tekrar deniyoruzRegl oldum, 27 Ağustos Bat
Benim hep duzrnlidir 28 gun suruyor. Ovulasyonumda belirgindr sancim olur. Asagi yukari bugun 11 12. GunBenimde 4 gün var. Meraktan içim içimi kemiriyor. 2 testim vardı bilerek almadım. Olunca evde yapıyorum sürekli diye. 3 ağustosta yapcam adet olmazsam diye söz verdim kendime. Ama şimdiden 2 ağustosta yapayım diyorumBu arada yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün? 12 gün sonra çıkıyo genelde.
Son 3günü uyuyarak geçirsem en iyisi olacak bekle bekle stres oldumİnsallahh canim inşallahh tek duamiz bu
beraber batlarimizmerhaba kizlar. bnmde bat 5 agustos..1 haftam kaldi. insalah adet olmam..burda isteyen herkes bu dilegine kavusur insalah..
Bi yolu varsa şuan çok ihtiyacım varAslinda en buyuk sknti stres. Butun cinsiyet hormonlari hipotalamustan yonetiliyor. Bu merkezde cevresel her turlu faktorden etkilenir. Mevsim degisikliginden tut is stresine kadar hersey etkiler. Dusunmemek lazim ama olmuyooooor.
Ay size çok az kalmos inşaallah güzel haberlerle hayırlı haberlerle haberleşirizberaber batlarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?