Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 32 günde bir adet oluyorum. Daha adet olmama 9 gün var neden böyle çıktı?

Ben dayanamadim idrar testi yaptim daha bata 4 gun var. Negatif cikti. Hufff
Benimde 4 gün var. Meraktan içim içimi kemiriyor. 2 testim vardı bilerek almadım. Olunca evde yapıyorum sürekli diye. 3 ağustosta yapcam adet olmazsam diye söz verdim kendime. Ama şimdiden 2 ağustosta yapayım diyorum Bu arada yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün? 12 gün sonra çıkıyo genelde.

Ya tabiki dene kız..ve bence innovita al... Ben labouquik aldım kızımda onu kullanmıştım diye simdi olsa arastırıp alırdım ınnovita alırdım bence al ve dene bu ay...
Hmm tm ben bi bakim siparis edim o zmn

Benim hep duzrnlidir 28 gun suruyor. Ovulasyonumda belirgindr sancim olur. Asagi yukari bugun 11 12. Gun

Benim hep duzrnlidir 28 gun suruyor. Ovulasyonumda belirgindr sancim olur. Asagi yukari bugun 11 12. Gun

Aslinda en buyuk sknti stres. Butun cinsiyet hormonlari hipotalamustan yonetiliyor. Bu merkezde cevresel her turlu faktorden etkilenir. Mevsim degisikliginden tut is stresine kadar hersey etkiler. Dusunmemek lazim ama olmuyooooor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…