Valla bnm daha reglimn 8.gunu bugun daha yumurtlamadimkizlar bizde hamislerle röportaj yapalimmi ben instagramdan bir gebenin gunlugunu takip ediyordum ama 8 aylik bi oglu var simdi yine hamile eskisi kadar sık paylasim yapmiyor ama röportajlarino pskolojik acidan cok faydali buluyordum gerci bizim daha bi tane gebemiz var ama devami gelecektir bence moral olur hepimizede.
bide kimse ovulasyon doneminde falan degilmi hic test paylasmi yok buralarda sessiz sessiz kendi basiniza yumurtlamayin bizlede paylasin
Bende takip ediyorum canım o bayanı güzel bilgiler veriyor benim hala çift çizgiyi göremedimkizlar bizde hamislerle röportaj yapalimmi ben instagramdan bir gebenin gunlugunu takip ediyordum ama 8 aylik bi oglu var simdi yine hamile eskisi kadar sık paylasim yapmiyor ama röportajlarino pskolojik acidan cok faydali buluyordum gerci bizim daha bi tane gebemiz var ama devami gelecektir bence moral olur hepimizede.
bide kimse ovulasyon doneminde falan degilmi hic test paylasmi yok buralarda sessiz sessiz kendi basiniza yumurtlamayin bizlede paylasin
kizlar bizde hamislerle röportaj yapalimmi ben instagramdan bir gebenin gunlugunu takip ediyordum ama 8 aylik bi oglu var simdi yine hamile eskisi kadar sık paylasim yapmiyor ama röportajlarino pskolojik acidan cok faydali buluyordum gerci bizim daha bi tane gebemiz var ama devami gelecektir bence moral olur hepimizede.
Aynen sonu tan haberdar ederiz burada birbirimizi ve o da röportaj gbi olurkizlar bizde hamislerle röportaj yapalimmi ben instagramdan bir gebenin gunlugunu takip ediyordum ama 8 aylik bi oglu var simdi yine hamile eskisi kadar sık paylasim yapmiyor ama röportajlarino pskolojik acidan cok faydali buluyordum gerci bizim daha bi tane gebemiz var ama devami gelecektir bence moral olur hepimizede.
kizlar bizde hamislerle röportaj yapalimmi ben instagramdan bir gebenin gunlugunu takip ediyordum ama 8 aylik bi oglu var simdi yine hamile eskisi kadar sık paylasim yapmiyor ama röportajlarino pskolojik acidan cok faydali buluyordum gerci bizim daha bi tane gebemiz var ama devami gelecektir bence moral olur hepimizede.
bence sen gec kaldin canim bana ole geliyor ama yinede devam et.Bende takip ediyorum canım o bayanı güzel bilgiler veriyor benim hala çift çizgiyi göremedim
halkinda hayirlisi canimCanim benim yeni bat 27agustos bu ay yine olmadi
Hayırlısı canım ne yapayımbence sen gec kaldin canim bana ole geliyor ama yinede devam et.
Adet oldum canım yarın aşılamaya başlıycaz
oo gecmis bile seninki test yaptin mi
Adet dün yarın aşılamaya başlıyorum canım
Benide ekler misin femara alıyorum büyük ihtimal yarın yada perşembe catlar ona göre batımı yazarımHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@Vaveyylla = O artık hamile❤
@haozlem =25 Temmuz ♡
M Minikbirmucizemeselesi =31 Temmuz ♡
Lepistesb =31 Temmuz♡
@gzlgln = 1Agustos ♡
@Monephe =1 Agustos♡
@bombshells =1Agustos ♡
@Sadece02matilda =2 Agustos♡
@Vbsb = 2 Agustos♡
@hahemsire =2 Agustos ♡
@Aventurine3 =3 Agustos ♡
@busra_18 = 3 Agustos ♡
@Sinemce01 = 3 Agustos ♡
anka3334 =5 Agustos
@ferhunde001 =5 Agustos♡
@guluseven =5 Agustos♡
@dlkkydlntpl =5 Agustos♡
@markopari = 5 Agustos♡
wox_90 =5 Agustos♡
@asihan =6 Agustos♡
@jelibaloncuk = 7 Agustos♡
@agacsizkoalaa =7 Agustos ♡
@Mervenur11 =8 Agustos♡
@Cankusunannesi = 8 Agustos ♡
Edifar = 10 Agustos♡
@Aslihanugur =10 Agustos♡
@Damla1989 =10 Agustos♡
@LadyMorganas =11 Agustos ♡
@Nurnurnur3434 =11 Agustos ♡
@Ojej = 11 Agustos ♡
@35yagmur35 = 13 Agustos♡
@Mihramihra =14 Agustos♡
@Deryakadir =15 Agustos♡
@normik =15 Agustos♡
@Havva Aras =15 Agustos♡
@Serimeri =16 Agustos ♡
@Nurov =16 Agustos ♡
@Mavisdeeya = 16 Agustos ♡
@Lovely118 =18 Agustos ♡
F Fatma KTL =20 Agustos♡
@bi prenses annesi =20 Agustos♡
@Nigar93 =20 Agustos ♡
G Greeneliton = 21 Agustos ♡
@srplmtmtk = 21 Agustos ♡
@nureto = 22 Agustos ♡
@akrep2910 =22 Agustos ♡
@Bdc =22 Agustos ♡
@Nuro37 =25 Agustos ♡
@yarinicin = 26 Agustos♡
Umutumut82 =27 Agustos♡
@Semaknc = 27 Agustos ♡
@Melegim15 =28 Agustos ♡
hayal alemi = 29 Agustos ♡
Sen ne tedavisi görüyorsun canımHamile kaldığım ay tedavi süreci için açtığım eski konuma baktım. Hamile kaldığımı bilmeden umutsuzca beklerken bel ağrısından yakınmışım sadece. Bu ayda bel ağrım var. Sonu hüsran olur diye umutlanmak istemesemde içimde bi yerlerde acaba tuttu mu diye kendi kendimi kemiriyorum. Geçsin artık şu 3 gün.
Hamile kaldığım ay tedavi süreci için açtığım eski konuma baktım. Hamile kaldığımı bilmeden umutsuzca beklerken bel ağrısından yakınmışım sadece. Bu ayda bel ağrım var. Sonu hüsran olur diye umutlanmak istemesemde içimde bi yerlerde acaba tuttu mu diye kendi kendimi kemiriyorum. Geçsin artık şu 3 gün.
Hadi yaa.hayrlisi olsn cnm belki ole tutar. ☺Adet oldum canım yarın aşılamaya başlıycaz
Bence yapma hic. Acaba yapsam bi test diyerek bilerek kafaya takiorz. Adetini 2 gun gecerse yap.garanti olur.kizlar bat 5 agustos.erken gebelik testi yapsam cikar mi acabasozde kafaya takmicaktm bu ay
Ben 2 kez aşılama yaptırdım. 2. Tuttu düşük yaptım. Düşükten sonra biraz kendim deneyim dedim. Kimyasal gebelik oldu. Bu ayda tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz. Çok zor ve stresli geçiyo benim adıma. Rabbim yüzümüze baksın.Sen ne tedavisi görüyorsun canım
İnşallah canım. Bayram a denk gelirse diye kararsızımHadi yaa.hayrlisi olsn cnm belki ole tutar. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?