Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah bu ay saglikla sihatle gelir bebegin ve saglikla devam eder canim
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım. İnşallah sende, bende isteyen dileyen herkeste kavuşur bebeğine. Hamile kaldığım ay sen söylemiştin bana bel ağrısı gebelik belirtisi diye. Haklı çıkmıştın.

Amin inşallah canım Rabbim tez vakitte nasip etsin. Yarın benim 2.günüm iğneye başlıycak kaçıncı gün aşılama oldu. Bayram a denk gelirse diye kararsız kaldım ya

Evet gerçekten çok yardımcı oluyo sağolsun bilgili bu konuda bende ona göndericem bu defa innovita aldım bende testleri Ebru abla miratech al dedi ama pahalıydı o yüzden bunu aldım inşallah güzel sonuçlanır

Amin inşallah canım Rabbim tez vakitte nasip etsin. Yarın benim 2.günüm iğneye başlıycak kaçıncı gün aşılama oldu. Bayram a denk gelirse diye kararsız kaldım ya
Benim 2 haftayı buldu aşılama yapılması. Mutlaka bi yöntem düşünmüşlerdir bayrama denk gelme ihtimali için. Hayırlı olsun şimdiden. Umarım güzel haberlerini alırız.

Aynen canim oyüzden ben her yumurtlamadan sonra belimi dinlerim agri varmi diye.

Amin inşallah canım ya bayrama gelir diye korkuyorum o kadar hormonu alıp boşa gitmesinden korkuyorum

Hehhh canim bende ayni durumdayim bugün gonal f basladik benimde bayrama denk geliyor.doktor hic hesap kitap yapmadan verdi ilaci. Gecen yilda böyle olmustu yumurta takipine gec gitmek zorunda kaldigimdan kist olmustu.insallah aynisi olmaz

Kizlr bugun reglimn 8.gunu buyuk ihtimlle yarin temzlenirm.(afedersnz leke var sadece cok az) ama bugun sanki regl olcam gibi belim ve sag bacagim agrio ya erkn mi yumurtlicam nedir.

Amin inşallah canım ya bayrama gelir diye korkuyorum o kadar hormonu alıp boşa gitmesinden korkuyorum

Ortalama asilama reglinin 17.günü gibi yapiliyor.benim eger yumurtam gelisebilirse tam bayramin 2.gününe gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…