- 27 Temmuz 2018
- 6.651
- 7.357
- 198
- 31
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım. İnşallah sende, bende isteyen dileyen herkeste kavuşur bebeğine. Hamile kaldığım ay sen söylemiştin bana bel ağrısı gebelik belirtisi diye. Haklı çıkmıştın.Insallah bu ay saglikla sihatle gelir bebegin ve saglikla devam eder canim
canim varsin zaten senBenide ekler misin femara alıyorum büyük ihtimal yarın yada perşembe catlar ona göre batımı yazarım
Amin inşallah canım Rabbim tez vakitte nasip etsin. Yarın benim 2.günüm iğneye başlıycak kaçıncı gün aşılama oldu. Bayram a denk gelirse diye kararsız kaldım yaBen 2 kez aşılama yaptırdım. 2. Tuttu düşük yaptım. Düşükten sonra biraz kendim deneyim dedim. Kimyasal gebelik oldu. Bu ayda tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz. Çok zor ve stresli geçiyo benim adıma. Rabbim yüzümüze baksın.
Sorryycanim varsin zaten sen
Bence bekle sonra üzülüyor insan bişey varsa da erken yaptığın İçin çıkmadığından dolayıkizlar bat 5 agustos.erken gebelik testi yapsam cikar mi acabasozde kafaya takmicaktm bu ay
Evet gerçekten çok yardımcı oluyo sağolsun bilgili bu konuda bende ona göndericem bu defa innovita aldım bende testleri Ebru abla miratech al dedi ama pahalıydı o yüzden bunu aldım inşallah güzel sonuçlanırbende simdiye kadar 2 defa gonderdim testlerimi sonra zaten mantigini ogrenince gondermedim hic ama takip ediyorum hala yumurtlama gunu ve devamindaki 3 gunun cok onemli oldugunu soyluyor genelde yumurtlama 2 gunse 2 gun devam edin diyor ben baska bi sayfadan almistim testi ona gonderdim bosver bugunu yarin degerlendir dedi siliklesimcede birak dedi yanlis yonlendirdi beni. ama ebru hanimin sayfasi daha guvenilir. saglik alaninda da oldugu icin her konuda daha ozenli yonlendirmeler yapiyor
Benim 2 haftayı buldu aşılama yapılması. Mutlaka bi yöntem düşünmüşlerdir bayrama denk gelme ihtimali için. Hayırlı olsun şimdiden. Umarım güzel haberlerini alırız.Amin inşallah canım Rabbim tez vakitte nasip etsin. Yarın benim 2.günüm iğneye başlıycak kaçıncı gün aşılama oldu. Bayram a denk gelirse diye kararsız kaldım ya
Amin inşallah canım ya bayrama gelir diye korkuyorum o kadar hormonu alıp boşa gitmesinden korkuyorumBenim 2 haftayı buldu aşılama yapılması. Mutlaka bi yöntem düşünmüşlerdir bayrama denk gelme ihtimali için. Hayırlı olsun şimdiden. Umarım güzel haberlerini alırız.
Benm bi bilgim yok malesef bu konudaİnşallah canım. Bayram a denk gelirse diye kararsızım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım. İnşallah sende, bende isteyen dileyen herkeste kavuşur bebeğine. Hamile kaldığım ay sen söylemiştin bana bel ağrısı gebelik belirtisi diye. Haklı çıkmıştın.
Amin inşallah canım ya bayrama gelir diye korkuyorum o kadar hormonu alıp boşa gitmesinden korkuyorum
Amin inşallah canım ya bayrama gelir diye korkuyorum o kadar hormonu alıp boşa gitmesinden korkuyorum
Bilmiyorum ben deBenm bi bilgim yok malesef bu konudahemen olmuo mu bu asilama
Yarın bi git doktor a canım boşuna almaHehhh canim bende ayni durumdayim bugün gonal f basladik benimde bayrama denk geliyor.doktor hic hesap kitap yapmadan verdi ilaci. Gecen yilda böyle olmustu yumurta takipine gec gitmek zorunda kaldigimdan kist olmustu.insallah aynisi olmaz
Hadi ins guzel haberleri alalimBenimde aynı canım.. 24pik 25silikleşti
Yarın belli olur canım benim bat yarın regl olacağımı da düşünüyorum zaten . Ama umutta hep azda olsa var inşallah hepimiz sağlıcakla tez zamanda kavusuruz bebislerimize
Ovu Testin varsa yap canım Yoksa da nolur nolmaz degerlendir senKizlr bugun reglimn 8.gunu buyuk ihtimlle yarin temzlenirm.(afedersnz leke var sadece cok az) ama bugun sanki regl olcam gibi belim ve sag bacagim agrio yaerkn mi yumurtlicam nedir.
Yok cnm almadim vazgectm. Iki uc gunde bir degerlndrcm insllh.Ovu Testin varsa yap canım Yoksa da nolur nolmaz degerlendir sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?