Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler hepinize. İnşallah bol bol gebelik haberleri duyarız bu ay dualarımdasınız.
Adetime 1 gün kaldı beyaz akıntım yoğunlaştı hafif hafif bel ağrım var adet ağrısı gibi değil bunlar gebelik belirtileri biliyorum ama belim ağrıyınca çok moralim bozuluyor içime bi korku giriyor adet tarihimden önce öğrenmem pek iyi olmadı sanırım yine tutamadım kendimi bu 3. Gebeliğim 3 ünüde adet tarihimden önce öğrendim

Ilk iki hamileligin sağlıklı oldu mu canım? Hakkında hayırlısı olsun gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Belinin agrımasından neden korkuyosun canım merak ettım.
Benım 8 gun kaldı adete. Bugun aniden ter bastı ve midem bulandı aşırı. Bu gebelık belırıtısı oluemu.dha erkenmı

Belinin agrımasından neden korkuyosun canım merak ettım.
Benım 8 gun kaldı adete. Bugun aniden ter bastı ve midem bulandı aşırı. Bu gebelık belırıtısı oluemu.dha erkenmı
Bel ağrısı adet öncesi çok oluyor bende kanamam başlayacak diye korkuyorum.
Bilemedim ki olabilir neden olmasın peki bir kez mi bulandı sadece miden başka belirtiler var mı? Göğüs ağrısı mesela?

Bel ağrısı adet öncesi çok oluyor bende kanamam başlayacak diye korkuyorum.
Bilemedim ki olabilir neden olmasın peki bir kez mi bulandı sadece miden başka belirtiler var mı? Göğüs ağrısı mesela?
İlk defa böyle oldu. Gogus hassasıyetım var evet ama adet oncesı olur hep

Sıcaklıktan anlaşılıyormu canım benim 37.5 civarında genelde
Vucut sicakligini her sabah ayni saatte yataktan cikmadan ölçmek gerekiyor. Bu sekilde bir ay boyunca olcersen ovulasyondan sonra sicakligin arttigini goruyorsun. Adete yakin gebelik yoksa sicaklik tekrar dusuyor. Yani 37.5 tek basina bir sey gostermiyor.

Selam kızlar beni de ekler misiniz beni. Bat 23 ağustos bu ay ilk defa deneyeceğiz ovulasyon testi deniyorum inşallah olur

canim resmen endiseni icimde hissediyorum o kadar uzulup kafana takma Allah sana verdi onu sen strese sokarsan kendinide bebeginide hakkiyla koruyamamis olursun domtora gidersin adet gununde yada ne zaman istersen bence bole telaslanmak yerine hemen git solersin dusugunu bi yolu vardir en azindan onerilerde bulunur lutfen icini rahat tutki bebeginde sana sıkıca sarilsin. bide istersen meryem suresini oku yada icini rahatlatacam baska bi dua oku bana hep ii gelir icim rahatlar. saglicakla gececek insallah 9 ayin hic merak etme

Günaydın kızlar,mutlu haberler alacağımız bir gün olsun
Ovülasyon testi görmek istemişsiniz buyrun hemen ekliyorum. Sizce durum ne? Çatlamış mı? Adetime 1 hafta
var bu arada.

Çok mutsuzum o zaman şu an çünkü dünü değerlendiremedik. 29'nu yani pik gününü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirsem geç kalmış olur muyum?
Degerlendir belli olmaz canım Baska
Topik de birisi aynı senin gbi olmus ama o tek ilişki yapmıs silikleşince değil siliklestiği günün ertesi birlikte olmus simdi hamile tek ilişki ile hemde.. Belli olmuyor bu işler sen dene

Hepsi çok nOrmal beni de ilk gebeliğimde bel ve Kasık agrım oldu aynı senin gbi korkuyordum. Adet olacam sanıyordm ama çok şükür geçti gitti düşünmen kafaya takman normal ama ağrıların olması da normal...

uff kizlar ya yarin esimin dogum gunu 4 gun kalmis olacak adete hic test yapasim yok bi yandanda olsa ne guzel olurdu diyorum oyle iste
Ya kız yapsana ben her halukarda yapardım valla ay çok merak uyandırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…