- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
İnşallah hamileliktendir bel ağrım. Tüp bebek süreci gözümü korkutuyor inan ki.Aynen canim oyüzden ben her yumurtlamadan sonra belimi dinlerim agri varmi diye.
Allah bağışlasın. Benim adım melek henüz bir çocuğum yokBenim kızımın adı da melek
Ilk iki hamileligin sağlıklı oldu mu canım? Hakkında hayırlısı olsun gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlı geceler hepinize. İnşallah bol bol gebelik haberleri duyarız bu ay dualarımdasınız.
Adetime 1 gün kaldı beyaz akıntım yoğunlaştı hafif hafif bel ağrım var adet ağrısı gibi değil bunlar gebelik belirtileri biliyorum ama belim ağrıyınca çok moralim bozuluyor içime bi korku giriyor adet tarihimden önce öğrenmem pek iyi olmadı sanırım yine tutamadım kendimi bu 3. Gebeliğim 3 ünüde adet tarihimden önce öğrendim
Hayır bir kimyasal diğeride 2 aylık düştü o yüzden tedirginim. Sağolun aminIlk iki hamileligin sağlıklı oldu mu canım? Hakkında hayırlısı olsun gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Belinin agrımasından neden korkuyosun canım merak ettım.Hayırlı geceler hepinize. İnşallah bol bol gebelik haberleri duyarız bu ay dualarımdasınız.
Adetime 1 gün kaldı beyaz akıntım yoğunlaştı hafif hafif bel ağrım var adet ağrısı gibi değil bunlar gebelik belirtileri biliyorum ama belim ağrıyınca çok moralim bozuluyor içime bi korku giriyor adet tarihimden önce öğrenmem pek iyi olmadı sanırım yine tutamadım kendimi bu 3. Gebeliğim 3 ünüde adet tarihimden önce öğrendim
Bel ağrısı adet öncesi çok oluyor bende kanamam başlayacak diye korkuyorum.Belinin agrımasından neden korkuyosun canım merak ettım.
Benım 8 gun kaldı adete. Bugun aniden ter bastı ve midem bulandı aşırı. Bu gebelık belırıtısı oluemu.dha erkenmı
İlk defa böyle oldu. Gogus hassasıyetım var evet ama adet oncesı olur hepBel ağrısı adet öncesi çok oluyor bende kanamam başlayacak diye korkuyorum.
Bilemedim ki olabilir neden olmasın peki bir kez mi bulandı sadece miden başka belirtiler var mı? Göğüs ağrısı mesela?
Vucut sicakligini her sabah ayni saatte yataktan cikmadan ölçmek gerekiyor. Bu sekilde bir ay boyunca olcersen ovulasyondan sonra sicakligin arttigini goruyorsun. Adete yakin gebelik yoksa sicaklik tekrar dusuyor. Yani 37.5 tek basina bir sey gostermiyor.Sıcaklıktan anlaşılıyormu canım benim 37.5 civarında genelde
Rabbim inşallah tez zamanda sana da birmelek nasip etsin sağlıkla amiiinnnAllah bağışlasın. Benim adım melek henüz bir çocuğum yok
canim resmen endiseni icimde hissediyorum o kadar uzulup kafana takma Allah sana verdi onu sen strese sokarsan kendinide bebeginide hakkiyla koruyamamis olursun domtora gidersin adet gununde yada ne zaman istersen bence bole telaslanmak yerine hemen git solersin dusugunu bi yolu vardir en azindan onerilerde bulunur lutfen icini rahat tutki bebeginde sana sıkıca sarilsin. bide istersen meryem suresini oku yada icini rahatlatacam baska bi dua oku bana hep ii gelir icim rahatlar. saglicakla gececek insallah 9 ayin hic merak etmeHayırlı geceler hepinize. İnşallah bol bol gebelik haberleri duyarız bu ay dualarımdasınız.
bence catlamis canim degerlemdirmeye devam et bugunle beraberGünaydın kızlar,mutlu haberler alacağımız bir gün olsun
Ovülasyon testi görmek istemişsiniz buyrun hemen ekliyorum. Sizce durum ne? Çatlamış mı? Adetime 1 hafta
var bu arada.
Eki Görüntüle 2294150 Eki Görüntüle 2294151
Çok mutsuzum o zaman şu an çünkü dünü değerlendiremedik.bence catlamis canim degerlemdirmeye devam et bugunle beraber
Degerlendir belli olmaz canım BaskaÇok mutsuzum o zaman şu an çünkü dünü değerlendiremedik.29'nu yani pik gününü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirsem geç kalmış olur muyum?
Hepsi çok nOrmal beni de ilk gebeliğimde bel ve Kasık agrım oldu aynı senin gbi korkuyordum. Adet olacam sanıyordm ama çok şükür geçti gittiHayırlı geceler hepinize. İnşallah bol bol gebelik haberleri duyarız bu ay dualarımdasınız.
Ya kız yapsana ben her halukarda yapardım valla ay çok merak uyandırıcıuff kizlar ya yarin esimin dogum gunu 4 gun kalmis olacak adete hic test yapasim yok bi yandanda olsa ne guzel olurdu diyorum oyle iste
Olur inşallah canım ya ama test yapma bence biraz daha bekleuff kizlar ya yarin esimin dogum gunu 4 gun kalmis olacak adete hic test yapasim yok bi yandanda olsa ne guzel olurdu diyorum oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?