Bugun ilk idrar ile çıkardı canım...uff kizlar ya yarin esimin dogum gunu 4 gun kalmis olacak adete hic test yapasim yok bi yandanda olsa ne guzel olurdu diyorum oyle iste
Amin inşallah teşekkür ederim hepinize inşallahRabbim inşallah tez zamanda sana da birmelek nasip etsin sağlıkla amiiinnn
Pik günü değerlendirdiğin icin çok sevindim . Çatlama o günde olabiliyor yüksek ihtimal. Hadi inşallah tutar bebişÇok mutsuzum o zaman şu an çünkü dünü değerlendiremedik.29'nu yani pik gününü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirsem geç kalmış olur muyum?
Yaaaa hadi inşallah o zaman bu gece yine bana mesai göründüDegerlendir belli olmaz canım Baska
Topik de birisi aynı senin gbi olmus ama o tek ilişki yapmıs silikleşince değil siliklestiği günün ertesi birlikte olmus simdi hamiletek ilişki ile hemde.. Belli olmuyor bu işler sen dene
Merhaba inşallah olur. Benimde ilk bebeğim olacak 15 ay olacak düşünüyoruz. Benimde yumurtlama bayram zamanı 11 12 Ağustos gibi. Hayırlısıyla inşallah bayram ikimize hayırlı haber almayı nasip ederGünaydın kızlar bat 26 ağustos ilk deneme olacak tabi deneyebilrsem çünkü ovulasyon bayrama denk geliyor hayırlısı inşallah. Beni de ekler misinanka3334 canım
Ya hadi inşallahPik günü değerlendirdiğin icin çok sevindim . Çatlama o günde olabiliyor yüksek ihtimal. Hadi inşallah tutar bebiş
Aynen mesaiye devamYaaaa hadi inşallah o zaman bu gece yine bana mesai göründü
Ay evet çok güzel bir sürpriz olur olursauff kizlar ya yarin esimin dogum gunu 4 gun kalmis olacak adete hic test yapasim yok bi yandanda olsa ne guzel olurdu diyorum oyle iste
Valla bıktım artık biliyor musunAynen mesaiye devam
Değil mi ya Allahtan sıcakValla bıktım artık biliyor musunSürekli sürekli... Allahtan sıcak zaten her gün duş alıyorsun kışın soğukta üşenirim ben banyo yapmaya sabah sabah
Yok yok kalkmıyorum sabah alıyorum duşumuDeğil mi ya Allahtan sıcakbana da gına gelmişti şimdi beklemedeyim bakalım neler olacak
İlişki olduktan sonra kalkma hiç öle uyuyup sabah alıyorsun değil mi duşunu? Bu şeklide yap canım yapmıyorsan daya da 1sa filan kalkma sonra banyo yap
günaydın.. doktorum bana da femara verdi bir sonraki ay başlıycam,bi etkisi oldumu kullanımda,yan etki vs..Benide ekler misin femara alıyorum büyük ihtimal yarın yada perşembe catlar ona göre batımı yazarım
Ama neden gebelik testi değildi ki o böyle heves kırılır mi hicgünaydın kızlar,
Bugün başımdan geçen komik ama biraz da trajik bir şey anlatıcam :)
Dayanamayıp bugün sabah uyanır uyanmaz elimde sadece 1 tane olan gebelik testini yapmaya karar verdim.
Gözüm daha açılmamış ama azimliyim.
neyse işlem tamam bekliyorum...Bir baktım 2. çizgi hafiften geliyor gibi çok hafif.
içimden sanırım sadece ben görüyorum ya da gözlerim mi bana oyun oynuyor diye düşündüm.
Gittikçe artmaya başladı pozitif neredeyse..o bir kaç dk.şekilden şekile girdim.
Ay inanamıyorum falan deyip kendi kendime gülmeler falan.
sonra teste iyice baktım iyice inanmak için.
bir baktım yanında LH yazıyor. yok artık dedim. kutuya bakıyorum gebelik testi yazıyor.
kafayı yedim. eski ovülasyon testlerine bakıyorum LH. kaba bakıyorum gebelik. bu böyle 10 dk devam etti.
sonuç kursakta heves keyfi yaşadım sabah sabah..
bu arada adet tarihim 2 ağustos
Günaydın bebişimgünaydın kızlar,
Dayanamayıp bugün sabah uyanır uyanmaz elimde sadece 1 tane olan gebelik testini yapmaya karar verdim.
neyse işlem tamam bekliyorum...Bir baktım 2. çizgi hafiften geliyor gibi çok hafif.
içimden sanırım sadece ben görüyorum ya da gözlerim mi bana oyun oynuyor diye düşündüm.
Gittikçe artmaya başladı pozitif neredeyse..o bir kaç dk.şekilden şekile girdim.
bir baktım yanında LH yazıyor. yok artık dedim. kutuya bakıyorum gebelik testi yazıyor.
kafayı yedim. eski ovülasyon testlerine bakıyorum LH. kaba bakıyorum gebelik. bu böyle 10 dk devam etti.
offf offf offf sınanıyormuyuz ne,ya sabır..günaydın kızlar,
Varsa inşallah vardır tabi çıkma ihtimali var canım. Yine bir umut yapmak istersen testi ins cikar kendinde bazı belirtileri görüyor musun bel göğüsuff kizlar ya yarin esimin dogum gunu 4 gun kalmis olacak adete hic test yapasim yok bi yandanda olsa ne guzel olurdu diyorum oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?