Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba inşallah olur. Benimde ilk bebeğim olacak 15 ay olacak düşünüyoruz. Benimde yumurtlama bayram zamanı 11 12 Ağustos gibi. Hayırlısıyla inşallah bayram ikimize hayırlı haber almayı nasip eder
İnşallah canım aminn benim ikinci olacak Allah nasip ederse oğlumda da yumurtlama kurbana denk gelmişti onu değerlendirmiştim ve oğlum geldi bakalım bu sefer ne olacak

Ama neden gebelik testi değildi ki o böyle heves kırılır mi hic
Umarım gebelik testinde de aynı mutluluğu yaşarız
içine yanlış test koymuşlar
Amin canım inş..

Bundan sonra ilk bakacağım kısım orası.. Kendi kendime rezil oldum sabah sabah
1 dakika falan hamilelik yaşadım

Bütün bunlara sebep olan test bu
Adet günü 1-2 gün sonra olan biri için bu Lh testi koyu değil mi?
Normalde bundan 1 tık daha koyu ,burda biraz açık gibi çıkmış.

Eklentiler

• D2972E3D-0097-4929-B6B1-37BC52808048.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 41
Bütün bunlara sebep olan test bu
Adet günü 1-2 gün sonra olan biri için bu Lh testi koyu değil mi?
Normalde bundan 1 tık daha koyu ,burda biraz açık gibi çıkmış.
kuzum sabah ilk idrarla yapmışsın ondan bu kadar koyu çıkmış olabilir. Ama adetten önce yapılan ve koyu çıkan lh testleri hamileliğe de yorumlanabiliyor. O yüzden sen yarın bir hcg yap.

gunaydin kizlar.regl yaklasirken hicbi belirtim olmaz.bir tuvalete giderim ki camasirim kirlenmis olur.bu sekilde baslar.30-40 gun arasi degisken bir dongum var. ortalama 35 gun gibi.iliski oldugundan beri yani bir haftadir sol kasik agrisi ve goguslerimde dolgunluk, hafif bi sizi hissediyorum gun icinde.ilk hamileligimde hicbir belirtim yoktu.simdi bat 2-12 agustos arasi gelecek.buralari okuya okuya belirti mi hisseder oldum acaba

Yok yok kalkmıyorum sabah alıyorum duşumu Etrafimdekiler bile anladı dalga geçiyorlar saçlar yer yer ıslak,kabarmış bu ara işler yoğun sanırım sürekli böyle geliyorsun diye
Ayyyy ahahaha inşaallah hayırla sonuclansın

Günaydinnn kizlaar nasiliniz bakalimm bugünn?? Bugün pik oldu ama dün aksam esimle tartistigimiz icin iliski olmadi.. Insallah hala sansimiz vardir.. Insallah aksama barisip calismalara devam Eki Görüntüle 2294155
Testleri çok güzel düzenlemissin canım. İlişkinin krıtik oldugu zmanalar kavga bile etseniz barısmanız lazım ahahha... Pik ve silikleşmesş önemli.. Silik daha önemli

Günaydinnn kizlaar nasiliniz bakalimm bugünn?? Bugün pik oldu ama dün aksam esimle tartistigimiz icin iliski olmadi.. Insallah hala sansimiz vardir.. Insallah aksama barisip calismalara devam Eki Görüntüle 2294155
Gunaydin canim en sondaki testin pik yapmaya devam et bakalim
Bu arada testin markasi ne canim

bugun aliyimda yarin sabah yapiyim erken gebelik yapiyim oyleyse
Aynen yap canım hayırlısıyla çıksın inşallah bende pazar yapsam mı diyorum çok mu erken olur ki adete 6gün kala yapmıs oluyorum.. Erken gebelik testim var ovu ile gelen 1tane ya da salı mı yapsam o zaman adete 4gün kala olmus oluyor kızımda öyle öğrenmiştim bilemedim

Bende kendimi zor zapettiğim için kalktım bi ovülasyon testi yaptım. O kadar silik çıktı ki. Gebelik olsa koyu çıkardı belkide. Çok koyu çıkıp ertesi gün adet olanda olmuş gerçi. Umut hep var.

bemce 4 gun kala yap erken gebelikte genelde cikar catlamadan kac gun gecti senin suan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…