İnşallah canım aminn benim ikinci olacak Allah nasip ederse oğlumda da yumurtlama kurbana denk gelmişti onu değerlendirmiştim ve oğlum geldi bakalım bu sefer ne olacakMerhaba inşallah olur. Benimde ilk bebeğim olacak 15 ay olacak düşünüyoruz. Benimde yumurtlama bayram zamanı 11 12 Ağustos gibi. Hayırlısıyla inşallah bayram ikimize hayırlı haber almayı nasip eder
içine yanlış test koymuşlarAma neden gebelik testi değildi ki o böyle heves kırılır mi hic
Umarım gebelik testinde de aynı mutluluğu yaşarız
Günaydın bebişimKız okurken pozitifi görünce ben bile gülümsemeye başlamıştım. Gebeliğin içinden lh çıkması ne kadar saçma ya. Kıyamam sana... Yarın normal gebelik testiyle dene bakalım ama yapmadan önce iyice bak.
kuzum sabah ilk idrarla yapmışsın ondan bu kadar koyu çıkmış olabilir. Ama adetten önce yapılan ve koyu çıkan lh testleri hamileliğe de yorumlanabiliyor. O yüzden sen yarın bir hcg yap.Bütün bunlara sebep olan test bu
Adet günü 1-2 gün sonra olan biri için bu Lh testi koyu değil mi?
Normalde bundan 1 tık daha koyu ,burda biraz açık gibi çıkmış.
kuzum sabah ilk idrarla yapmışsın ondan bu kadar koyu çıkmış olabilir. Ama adetten önce yapılan ve koyu çıkan lh testleri hamileliğe de yorumlanabiliyor. O yüzden sen yarın bir hcg yap.
O zaman senden yarın mutlu haberler bekliyorumAynen dediğin gibi yarın yapıcam.
Bu sefer doğru bir HCG testi ile
Ayyyy ahahahaYok yok kalkmıyorum sabah alıyorum duşumuEtrafimdekiler bile anladı dalga geçiyorlar saçlar yer yer ıslak,kabarmış bu ara işler yoğun sanırım sürekli böyle geliyorsun diye
bugunden sonraki gunler onemli canim biran once barismaya bakGünaydinnn kizlaar nasiliniz bakalimm bugünn?? Bugün pik oldu ama dün aksam esimle tartistigimiz icin iliski olmadi.. Insallah hala sansimiz vardir.. Insallah aksama barisip calismalara devamEki Görüntüle 2294155
Testleri çok güzel düzenlemissin canım. İlişkinin krıtik oldugu zmanalar kavga bile etseniz barısmanız lazım ahahha...Günaydinnn kizlaar nasiliniz bakalimm bugünn?? Bugün pik oldu ama dün aksam esimle tartistigimiz icin iliski olmadi.. Insallah hala sansimiz vardir.. Insallah aksama barisip calismalara devamEki Görüntüle 2294155
bugun aliyimda yarin sabah yapiyim erken gebelik yapiyim oyleyseYa kız yapsana ben her halukarda yapardım valla ay çok merak uyandırıcı
Gunaydin canim en sondaki testin pik yapmaya devam et bakalimGünaydinnn kizlaar nasiliniz bakalimm bugünn?? Bugün pik oldu ama dün aksam esimle tartistigimiz icin iliski olmadi.. Insallah hala sansimiz vardir.. Insallah aksama barisip calismalara devamEki Görüntüle 2294155
Aynen yap canım hayırlısıyla çıksın inşallahbugun aliyimda yarin sabah yapiyim erken gebelik yapiyim oyleyse
canimm ben yurtdisinda kaliyorum.. türkiyede varmi bilmiyorum bu testten.. hastaneden aldim benGunaydin canim en sondaki testin pik yapmaya devam et bakalim
Bu arada testin markasi ne canim
Oylemi canim bende degisik buldum dacanimm ben yurtdisinda kaliyorum.. türkiyede varmi bilmiyorum bu testten.. hastaneden aldim ben Eki Görüntüle 2294173
bemce 4 gun kala yap erken gebelikte genelde cikar catlamadan kac gun gecti senin suan ?Aynen yap canım hayırlısıyla çıksın inşallahbende pazar yapsam mı diyorum çok mu erken olur ki adete 6gün kala yapmıs oluyorum.. Erken gebelik testim var ovu ile gelen 1tane ya da salı mı yapsam o zaman adete 4gün kala olmus oluyor kızımda öyle öğrenmiştim bilemedim
6. gün bugün canım...bemce 4 gun kala yap erken gebelikte genelde cikar catlamadan kac gun gecti senin suan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?