Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar benimle beraber 6 kisi var 5 agustosu bekleyen hep beraber yarin test yapalimmi
hatta 5 agustostan oncekilerde katilsin hep beraber yapalim ne dersiniz

kizlar benimle beraber 6 kisi var 5 agustosu bekleyen hep beraber yarin test yapalimmi
hatta 5 agustostan oncekilerde katilsin hep beraber yapalim ne dersiniz
Ahahah çok iyi fikir bence de ne güzel olur hatta aynı saatte sabah ilk idrarla.. Benimkiler le de ben yapabilirim 10agustos bzmde

Benim bat normalde 3 ağustos. Ama yumurtlamaya göre bakarsak 5 ağustos. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif

normalde 5.18 - 26.53 değerleri arasında olması gerekiyormuş sanırım.Benimki biraz fazla. Bir etkisi var mıdır yok mudur sormam lazım.
Prolaktin yuksekligi gebelige engel olabiliyorm evet. Cocuk dogduktan snra ilk aylar sut korur dedikleri hormon prolaktin aslinda

Bence çok umut bağlamayın erken gebelik testine. Ben kimyasal gebelik geçirdiğim ay yapmıştım negatifti. İki gün sonra normal testte pozitifti. Güya 5 ve üstü hcgyi algılıyo.

Prolaktin yuksekligi gebelige engel olabiliyorm evet. Cocuk dogduktan snra ilk aylar sut korur dedikleri hormon prolaktin aslinda
İşte yüksekliği engel diyorlar duymuştum. ama benim 27 çıktı.
hani çok yüksek mi bu değer ondan emin değilim..yoksa sınır mı :/

10.gün olacak 4agustos.. Erken gebelik ilk kez yapacam cidden bu kadar erken çıkarır mı ki sonucu
ben bi marka almistim gecen aylarda prodector falan miyfi ne uyduruyorda olabilirim suan 7-9 gune kadar cikardigi yaziyordu benimkinide sogru cikardi negatof

Ahahah çok iyi fikir bence de ne güzel olur hatta aynı saatte sabah ilk idrarla.. Benimkiler le de ben yapabilirim 10agustos bzmde
en azindan 3 4 kisi ayni anda negatifi gorsek bile birbirimize moral oluruz insallah gormeyiz tabi de :)

hepimiz topiklere dagilip bi arastiralim 4 gun onceden ogrenenlee var mi gerci bizim ilk hamisimiz adetinede 4 gun vardi o ogrendi cikabiliyor demkki

hepimiz topiklere dagilip bi arastiralim 4 gun onceden ogrenenlee var mi gerci bizim ilk hamisimiz adetinede 4 gun vardi o ogrendi cikabiliyor demkki
Bence adete kaç gün kaldığı değilde yumurtlamanın kaçıncı günü olduğu önemli. Yumurtlaması adetinden 15 16 gün önce olan bi kadın adetine 3 4 gün kala test yapıp öğrenebilir. Ben yumurtluyorum 12 gün sonra adet oluyorum. 8.günü testte öğrenmemin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bugün 10.gün mesela kaldı 2 gün.

Kız ben kızımı 5gün kala öğrendim elbetteki oluyor. Ama su var geç döllenme ihtimaline karsı testi tekrarlayın deniliyor. Belki gec döllenme olduysa o erken çıkmıyor adet gecince çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…