bence 4 agustosta yap testi :)6. gün bugün canım...
10.gün olacak 4agustos.. Erken gebelik ilk kez yapacam cidden bu kadar erken çıkarır mı ki sonucubence 4 agustosta yap testi :)
Ahahah çok iyi fikir bence de ne güzel olur hatta aynı saatte sabah ilk idrarla.. Benimkiler le de ben yapabilirim 10agustos bzmdekizlar benimle beraber 6 kisi var 5 agustosu bekleyen hep beraber yarin test yapalimmi
hatta 5 agustostan oncekilerde katilsin hep beraber yapalim ne dersiniz
Sen ne zaman tets yapacaksın canımHadi ins guzel haberleri alalim
Ben varım .. Yarın sabah uyanır uyanmaz yaparım..kizlar benimle beraber 6 kisi var 5 agustosu bekleyen hep beraber yarin test yapalimmi
hatta 5 agustostan oncekilerde katilsin hep beraber yapalim ne dersiniz
İnşallaaaaahhhhAyyyy ahahahainşaallah hayırla sonuclansın
Prolaktin yuksekligi gebelige engel olabiliyorm evet. Cocuk dogduktan snra ilk aylar sut korur dedikleri hormon prolaktin aslindanormalde 5.18 - 26.53 değerleri arasında olması gerekiyormuş sanırım.Benimki biraz fazla. Bir etkisi var mıdır yok mudur sormam lazım.
Burdakiler cok pahali canimm 1 tane hamilelik testine nerdeyse 100 lira veriyoruz ovu testeleride öyle malesefOylemi canim bende degisik buldum da
Peki burdaki testlermi pahali yoksa ordakilermi
İşte yüksekliği engel diyorlar duymuştum. ama benim 27 çıktı.Prolaktin yuksekligi gebelige engel olabiliyorm evet. Cocuk dogduktan snra ilk aylar sut korur dedikleri hormon prolaktin aslinda
ben bi marka almistim gecen aylarda prodector falan miyfi ne uyduruyorda olabilirim suan 7-9 gune kadar cikardigi yaziyordu benimkinide sogru cikardi negatof10.gün olacak 4agustos.. Erken gebelik ilk kez yapacam cidden bu kadar erken çıkarır mı ki sonucu
en azindan 3 4 kisi ayni anda negatifi gorsek bile birbirimize moral oluruz insallah gormeyiz tabi de :)Ahahah çok iyi fikir bence de ne güzel olur hatta aynı saatte sabah ilk idrarla.. Benimkiler le de ben yapabilirim 10agustos bzmde
Bence adete kaç gün kaldığı değilde yumurtlamanın kaçıncı günü olduğu önemli. Yumurtlaması adetinden 15 16 gün önce olan bi kadın adetine 3 4 gün kala test yapıp öğrenebilir. Ben yumurtluyorum 12 gün sonra adet oluyorum. 8.günü testte öğrenmemin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bugün 10.gün mesela kaldı 2 gün.hepimiz topiklere dagilip bi arastiralim 4 gun onceden ogrenenlee var migerci bizim ilk hamisimiz adetinede 4 gun vardi o ogrendi cikabiliyor demkki
Kız ben kızımı 5gün kala öğrendimhepimiz topiklere dagilip bi arastiralim 4 gun onceden ogrenenlee var migerci bizim ilk hamisimiz adetinede 4 gun vardi o ogrendi cikabiliyor demkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?