aman nolacak sanki yapalim gitsin.Kız ben kızımı 5gün kala öğrendimelbetteki oluyor. Ama su var geç döllenme ihtimaline karsı testi tekrarlayın deniliyor. Belki gec döllenme olduysa o erken çıkmıyor adet gecince çıkıyor
Haklısın çok mücadele ediyorum takmamak için inan aklıma negatif düşünce geldiğinde hemen salavat getirip Allah a sığınıyorum düşünmemeye çalışıyorum. Sonuçta Allah ömür yazdıysa doğacak dimi? Doktora erken gitmek istemiyorum kese gözükmeme ihtimali beni daha çok strese sokacak. Adet günüm bir kaç gün geçsin perşembe günü kan verip cuma günü de doktora gitmeyi düşünüyorum.Desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah sizde pozitifi görürsünüz ve bu heycanı beraber yaşarız 9 ay boyuncacanim resmen endiseni icimde hissediyorum o kadar uzulup kafana takma Allah sana verdi onu sen strese sokarsan kendinide bebeginide hakkiyla koruyamamis olursun domtora gidersin adet gununde yada ne zaman istersen bence bole telaslanmak yerine hemen git solersin dusugunu bi yolu vardir en azindan onerilerde bulunur lutfen icini rahat tutki bebeginde sana sıkıca sarilsin. bide istersen meryem suresini oku yada icini rahatlatacam baska bi dua oku bana hep ii gelir icim rahatlar. saglicakla gececek insallah 9 ayin hic merak etme
İçim rahatladı yaa çok sağolunHepsi çok nOrmal beni de ilk gebeliğimde bel ve Kasık agrım oldu aynı senin gbi korkuyordum. Adet olacam sanıyordm ama çok şükür geçti gittidüşünmen kafaya takman normal ama ağrıların olması da normal...
Yüzde yüz katılıyorum aynen öyleyim bennBence adete kaç gün kaldığı değilde yumurtlamanın kaçıncı günü olduğu önemli. Yumurtlaması adetinden 15 16 gün önce olan bi kadın adetine 3 4 gün kala test yapıp öğrenebilir. Ben yumurtluyorum 12 gün sonra adet oluyorum. 8.günü testte öğrenmemin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bugün 10.gün mesela kaldı 2 gün.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hevesimizi boşa çıkarmasın inşallah.Yüzde yüz katılıyorum aynen öyleyim benn17.gün yumurtlamıstım ve bat 19ocakktı.. 14ocakta öğrenmiştim sabah ilk idrarla
Bunda da 17 gün yumurtladım bat 10agustos
Bakalım sonuc ne olacak
Aminn inşallah canım benim. Saglıklıca sihhatlice sıkıntısız olsun inşallahHakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hevesimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Owwww coh pahaliymişBurdakiler cok pahali canimm 1 tane hamilelik testine nerdeyse 100 lira veriyoruz ovu testeleride öyle malesef
Benimde yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyor. Bugün 10. Gün. Test yapmadım. 2 gün daha bekliycem. Çok erken senin şu an çıkması için.benim yumurtlamadan 12 gun sonra adet oluyor
Sen ne zaman tets yapacaksın canım
İşte yüksekliği engel diyorlar duymuştum. ama benim 27 çıktı.
hani çok yüksek mi bu değer ondan emin değilim..yoksa sınır mı :/
[/QUOTE
Ya o kadarni bilmyrm da prolaktin onleyici ilac veriyorlar doktorlar
Evet çok erken... Sen o zaman regl den sonra bakacaksın mantıkenbugun 8 gun oldu yumurtlamadan sonra cok erken demi
Canım belirti benim kızımda adete yakın 2 3kala ve adet zamanlarında olmustu ondan simdi belirti mi değil mi bilmiyorum ki gögste dolgunluk var işte bi daha erken belirti için çatlama dan sonra 6gün üm deyim... Bebek daha rahme bile geçmedi eğer döllenmisse... Bizim en iyi öğreneceğimiz zaman üzerine 12koyup bakmak öle testi yapmak2 aydir yaptigimda cok uzuldum bu ay yapmak istemiyorum test sanirim ya:/ bekliyim diyorum iyice boyle belirtiler kendini gosterirse ancak yaparim diye. Senin var mi hic bir belirtin ?
O manada bende sabah sana yap diye msj atmısım evet ama çıkmazsa diye de su an mantıken düşündüm çünkü yumurtlamadan sonra 12.g9n adet oluyorum dedin ben seni kendim gbi düşündümbende yapmicaktim da dogum gunu varsa cok guzel bi hediye olur diye yapiyim istiyorum
bende suan kararsiz kaldim 5 gun suruyor rahme yerlesmesi diye okumustum ole olduya daha 3 gun olacakO manada bende sabah sana yap diye msj atmısım evet ama çıkmazsa diye de su an mantıken düşündüm çünkü yumurtlamadan sonra 12.g9n adet oluyorum dedin ben seni kendim gbi düşündüm
Canım belirti benim kızımda adete yakın 2 3kala ve adet zamanlarında olmustu ondan simdi belirti mi değil mi bilmiyorum ki gögste dolgunluk var işte bi daha erken belirti için çatlama dan sonra 6gün üm deyim... Bebek daha rahme bile geçmedi eğer döllenmisse... Bizim en iyi öğreneceğimiz zaman üzerine 12koyup bakmak öle testi yapmak
O manada bende sabah sana yap diye msj atmısım evet ama çıkmazsa diye de su an mantıken düşündüm çünkü yumurtlamadan sonra 12.g9n adet oluyorum dedin ben seni kendim gbi düşündüm
Evlendiğimizin 4.ayında hamile kaldım canımIlkine kacinci ayda hamile kalmistnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?