10u da çok geç değil mi ya ahahah bana ne oluyorsa ne heyecanlıyım ben ahahah aşırı meraklıyım normal hayatta da çok sabırsızmYumurtlamadan sonradan beri ara ara kasik agrilari yasiyorum o yuzden kafama takildi yoksa baska bisi yok bel ve kasik agrim var ara ara bi var bi yok ama belirti arAmak gibi degil. En iyisi 10 unu bekleyelim ya:)
Evet pik bariz 11.gün ve çatlamış 12.gün dedaha önce ilk ovülasyon testlerini paylaşmıştım. şimdi hepsini ekliyorum. erken yumurtlamış mı oluyorum? pik 10-11 inci günlerde mi oluyor? Eki Görüntüle 2294200 Eki Görüntüle 2294201
yok canim ya genelde yollamiyolar yada asiri posta parasi istiyolar nerdeyse ayni fiyata geliyor bana.. gelen giden cok oluyor tatile ama iste onlardanda bu tarz seyleri isteyemiyor insanOwwww coh pahaliymiş
Ee turkiyeden sipariş etsen gelmezmi yurt dışina
Az kalmıs cnm test bari yapaydın ya için en azından rahat ederBu ay tüp bebek korkusuyla öyle çok kafama taktım ki. Yaptığım hiç bişeye kendimi veremiyorum. Temizlik yapıyorum bi yandan kendimde belirti arıyorum. Rabbim al sana belirti dedi bi baş dönmesi oldu sersemledim. Tansiyonum düşmüş. Şu 2 gün geçseydi artık.
Benim yumurtam geç gelişip çatlıyo canım. 12.günü bekliyorum. Zaten 12. Günde adet oluyorum. Sabah ovülasyon testi yaptım çok silikti ikinci çizgi. Koyu olursa gebelik diyorlar ya ovülasyon için. Belli olmaz tabi. Hayırlısı olsun.Az kalmıs cnm test bari yapaydın ya için en azından rahat eder
10u da çok geç değil mi ya ahahah bana ne oluyorsa ne heyecanlıyım ben ahahah aşırı meraklıyım normal hayatta da çok sabırsızm
Bende merak çok sabırsızlık çok ondan öyleym yoksa inan ilk çocukta ki gbi değilim... Burası bir de beni gaza getiriyor ahahahah eşim bile şaşırıyor o daha çok istiyor 2.yi ben muallaktaydm.. Diyorum kk bana gaz veriyor resmen ahahhshValla benim 1 tane cocugum
Olsa ikinciye bu kdr heyecan yapar miyim bilmiyormmm
Sen hem bat a göre test yaparsın hem de yumurtlamanın üstüne 14koyup yeni bat a göre.. İlkinde negatif çıkarsa umursama diğer tarihi bekle normalde yumurtlamadan 14güm sonra oluyor reglKızlar size bişey soracağım, ovulasyon testinde pik gec gorulduğü zaman yine adet tarıhı normal zamanda mı olur pik tarıhı 25 temmuz oldu, bat tarıhı 5 agustos bu tarıhte gelır mı adet bebek yoksa, peki döllenme olmussa ne zaman bellı olur benım bu ay yumurtlama gec olduyani döllenme olmamıssa pikten 14 gun sonra mı adet olucam zamanında mı kafamda deli sorular
Tesekkür ederim canım yani şimdi benım 5inde adet olma ıhtımalım yuksek mı bu durumda zaten adet olursam yumurtlamanın bı onemı kalmamıs bu ayda olmamıs oluyor ozamanSen hem bat a göre test yaparsın hem de yumurtlamanın üstüne 14koyup yeni bat a göre.. İlkinde negatif çıkarsa umursama diğer tarihi bekle normalde yumurtlamadan 14güm sonra oluyor regl
5 agustos adet gelmezse hamile olma ihtimalin çok yüksek oluyor canım.. Kaç gunde bir adet oluyorsun? Seninle pik günü olarak aramızda 1gün varTesekkür ederim canım yani şimdi benım 5inde adet olma ıhtımalım yuksek mı bu durumda zaten adet olursam yumurtlamanın bı onemı kalmamıs bu ayda olmamıs oluyor ozaman
5 agustos adet gelmezse hamile olma ihtimalin çok yüksek oluyor canım.. Kaç gunde bir adet oluyorsun? Seninle pik günü olarak aramızda 1gün varben 6agustıs da test yapıcam. Sende o zaman yaparsın hem adet senin geçmiş olur
[Bazen 28 bazende 29 gunde bır adet döngum canım, inş 5 inde gelmez gelmez de bebiş gelir bekleyen herkes için
Kızlar selam :) fikrinizi merak ediyorum, hikayem şöyle; en son adetim 16 temmuz. Adetimin 3.gününden itibaren yumurtlama iğnesi ayın 24ünde de çatlatma iğnesi oldum. 30unda evde test yaptım aşırı koyu olmasa da çift çizgi çıktı. Gözlerime inanamayıp iki tane daha yaptım hepsi çift çizgi :) hemen kan vermeye gittim betahcg değerim 30,77 çıktı. Biliyorum hamilelik için yeterli bir değer ancak çok da heveslenmek istemiyorum1 yıldır istiyoruz
İlişki 24ünde mi oldu?Kızlar selam :) fikrinizi merak ediyorum, hikayem şöyle; en son adetim 16 temmuz. Adetimin 3.gününden itibaren yumurtlama iğnesi ayın 24ünde de çatlatma iğnesi oldum. 30unda evde test yaptım aşırı koyu olmasa da çift çizgi çıktı. Gözlerime inanamayıp iki tane daha yaptım hepsi çift çizgi :) hemen kan vermeye gittim betahcg değerim 30,77 çıktı. Biliyorum hamilelik için yeterli bir değer ancak çok da heveslenmek istemiyorum1 yıldır istiyoruz
Evet açıkçası ben de o yüzden emin olamıyorum. Beklenen adetime 10 gün varken idrarda pozitif çıktıİlişki 24ünde mi oldu?
Heveslen ayrıca niye heveslenmiyorsuninşaallah sağlıklıca alırsın Kucağına
Ama çatlama dan sonra 6gün test yaptın sanırım değil mi çok erken olmus test ve çıkmış ona şaşırdım.
Eğer adet olmazsam ozamana kadar bırlıkte yapalım testimizi guzel haberi alalımİnşaallahsende 6sında yap hatta kız ikimiz direk 6sında yapalım testi sabah ilk idrarla ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?