Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi hcg hormonu barındırır diye biliyorum ben. İğnenin 14. Günü yapılan test doğru sonuç veriyor ben de zamanında öyle öğrenmiştim. Bence bekle inşallah hamişsindir

Evet açıkçası ben de o yüzden emin olamıyorum. Beklenen adetime 10 gün varken idrarda pozitif çıktı ilk ilişki 21 ya da 22 sinde oldu çatlatmadan önce yani sonra 25 sonra 27
Bence de bekle canım çünkü cidden bir garip geldi bana da.. Senin mantıken en erken 5agustosda öğrenmen gerekir

Çatlatma iğnesi hcg hormonu barındırır diye biliyorum ben. İğnenin 14. Günü yapılan test doğru sonuç veriyor ben de zamanında öyle öğrenmiştim. Bence bekle inşallah hamişsindir
Aminn ya inşallah içimde bir kelebek büyüyordur şuan da ben boşuna endişeleniyorumdur. Yani 7 Ağustos nasıl bekleyeceğim hiiiç bilmiyorum

Bence de bekle canım çünkü cidden bir garip geldi bana da.. Senin mantıken en erken 5agustosda öğrenmen gerekir
Doktoruma gönderdim sevinebilir miyiz hocam diye. Valla sevinebiliriz galiba ama çok da değiş değer çok düşük henüz dedi. Eğer bu ay da olmazsa aşılamaya başlayacağız

Canım çatlatma iğnesi beta HCG içerir ve 30 unda test erken yapmışsın iğnenin etkisinden çıkmış olabilir iğnenin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor test yapmak için ben çok kullandığım için biliyorum

Aminn ya inşallah içimde bir kelebek büyüyordur şuan da ben boşuna endişeleniyorumdur. Yani 7 Ağustos nasıl bekleyeceğim hiiiç bilmiyorum
4-5 Ağustos gibi de yapabilirsin tabi en kesin sonuç 7 Ağustos olur

Yaaa
Yaaaa yine bana hüsran mı anladım canım çok sağol bakalım nasılbeklicem. Ya da ben yarın sabah yine kan mı versem yükselmiş olursa güzel haberi almış olurum

Doktoruma gönderdim sevinebilir miyiz hocam diye. Valla sevinebiliriz galiba ama çok da değiş değer çok düşük henüz dedi. Eğer bu ay da olmazsa aşılamaya başlayacağız
İnşallah vardır canım ben 2 aşılama oldum yorucu oluyor inşallah gerek kalmaz

Yaaa

Yaaaa yine bana hüsran mı anladım canım çok sağol bakalım nasılbeklicem. Ya da ben yarın sabah yine kan mı versem yükselmiş olursa güzel haberi almış olurum
Olabilir ama canım muhtemelen düşüyor olabilri çünkü iğne etkisi geçiyor sonra varsa pozitif lesiyor diye biliyorum çünkü döllenme için belli bir süre gerekli

Olabilir ama canım muhtemelen düşüyor olabilri çünkü iğne etkisi geçiyor sonra varsa pozitif lesiyor diye biliyorum çünkü döllenme için belli bir süre gerekli
Ya evet doğru ben bu moddan çıkayım en iyisi sonra çok üzülüyor insan doktorumun da iğne hcg içerir ondan belki böyle çıkmıştır dememesi biraz kızdırmadı değil yani beni

Mrb kizlar bugun adetimin 20 gunu ama hala piki gormedim sizce yumurtlama olurmu

İnşallah canım iğnenin etkisi geçtikçe değerin düşecek ve hamilelik varsa tekrar yükselecektir testin varsa ara ara test yaparak takip edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…