Çatlatma iğnesi hcg hormonu barındırır diye biliyorum ben. İğnenin 14. Günü yapılan test doğru sonuç veriyor ben de zamanında öyle öğrenmiştim. Bence bekle inşallah hamişsindirKızlar selam :) fikrinizi merak ediyorum, hikayem şöyle; en son adetim 16 temmuz. Adetimin 3.gününden itibaren yumurtlama iğnesi ayın 24ünde de çatlatma iğnesi oldum. 30unda evde test yaptım aşırı koyu olmasa da çift çizgi çıktı. Gözlerime inanamayıp iki tane daha yaptım hepsi çift çizgi :) hemen kan vermeye gittim betahcg değerim 31 çıktı. Biliyorum hamilelik için yeterli bir değer ancak çok da heveslenmek istemiyorum1 yıldır istiyoruz
Bence de bekle canım çünkü cidden bir garip geldi bana da.. Senin mantıken en erken 5agustosda öğrenmen gerekirEvet açıkçası ben de o yüzden emin olamıyorum. Beklenen adetime 10 gün varken idrarda pozitif çıktıilk ilişki 21 ya da 22 sinde oldu çatlatmadan önce yani sonra 25 sonra 27
İnşallahEğer adet olmazsam ozamana kadar bırlıkte yapalım testimizi guzel haberi alalım
Aminn ya inşallah içimde bir kelebek büyüyordur şuan da ben boşuna endişeleniyorumdur. Yani 7 Ağustos nasıl bekleyeceğim hiiiç bilmiyorumÇatlatma iğnesi hcg hormonu barındırır diye biliyorum ben. İğnenin 14. Günü yapılan test doğru sonuç veriyor ben de zamanında öyle öğrenmiştim. Bence bekle inşallah hamişsindir
Doktoruma gönderdim sevinebilir miyiz hocam diye. Valla sevinebiliriz galiba ama çok da değiş değer çok düşük henüz dedi. Eğer bu ay da olmazsa aşılamaya başlayacağızBence de bekle canım çünkü cidden bir garip geldi bana da.. Senin mantıken en erken 5agustosda öğrenmen gerekir
Canım çatlatma iğnesi beta HCG içerir ve 30 unda test erken yapmışsın iğnenin etkisinden çıkmış olabilir iğnenin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor test yapmak için ben çok kullandığım için biliyorumKızlar selam :) fikrinizi merak ediyorum, hikayem şöyle; en son adetim 16 temmuz. Adetimin 3.gününden itibaren yumurtlama iğnesi ayın 24ünde de çatlatma iğnesi oldum. 30unda evde test yaptım aşırı koyu olmasa da çift çizgi çıktı. Gözlerime inanamayıp iki tane daha yaptım hepsi çift çizgi :) hemen kan vermeye gittim betahcg değerim 31 çıktı. Biliyorum hamilelik için yeterli bir değer ancak çok da heveslenmek istemiyorum1 yıldır istiyoruz
4-5 Ağustos gibi de yapabilirsin tabi en kesin sonuç 7 Ağustos olurAminn ya inşallah içimde bir kelebek büyüyordur şuan da ben boşuna endişeleniyorumdur. Yani 7 Ağustos nasıl bekleyeceğim hiiiç bilmiyorum
Canım çatlatma iğnesi beta HCG içerir ve 30 unda test erken yapmışsın iğnenin etkisinden çıkmış olabilir iğnenin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor test yapmak için ben çok kullandığım için biliyorum
YaaaaCanım çatlatma iğnesi beta HCG içerir ve 30 unda test erken yapmışsın iğnenin etkisinden çıkmış olabilir iğnenin üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor test yapmak için ben çok kullandığım için biliyorum
İnşallah vardır canım ben 2 aşılama oldum yorucu oluyor inşallah gerek kalmazDoktoruma gönderdim sevinebilir miyiz hocam diye. Valla sevinebiliriz galiba ama çok da değiş değer çok düşük henüz dedi. Eğer bu ay da olmazsa aşılamaya başlayacağız
Tamam canım sağolasın. İnşallah yanılmamışımdır4-5 Ağustos gibi de yapabilirsin tabi en kesin sonuç 7 Ağustos olur
Olabilir ama canım muhtemelen düşüyor olabilri çünkü iğne etkisi geçiyor sonra varsa pozitif lesiyor diye biliyorum çünkü döllenme için belli bir süre gerekliYaaa
Yaaaayine bana hüsran mı anladım canım çok sağol bakalım nasılbeklicem. Ya da ben yarın sabah yine kan mı versem yükselmiş olursa güzel haberi almış olurum
Ya evet doğru ben bu moddan çıkayım en iyisi sonra çok üzülüyor insanOlabilir ama canım muhtemelen düşüyor olabilri çünkü iğne etkisi geçiyor sonra varsa pozitif lesiyor diye biliyorum çünkü döllenme için belli bir süre gerekli
Adetinin bittiği gün başla bir dahaki aya canım. Benim öyle oluyordu ordan biliyorum erken yumurtluyorumMrb kizlar bugun adetimin 20 gunu ama hala piki gormedim sizce yumurtlama olurmu
Eki Görüntüle 2294253
İnşallah canım iğnenin etkisi geçtikçe değerin düşecek ve hamilelik varsa tekrar yükselecektir testin varsa ara ara test yaparak takip edebilirsinAminn ya inşallah içimde bir kelebek büyüyordur şuan da ben boşuna endişeleniyorumdur. Yani 7 Ağustos nasıl bekleyeceğim hiiiç bilmiyorum
canim gec de yumurtluyo olabilirsin am tam tersi erkende olabilirMrb kizlar bugun adetimin 20 gunu ama hala piki gormedim sizce yumurtlama olurmu
Eki Görüntüle 2294253
Canım sen bi doktora git bana kalırsa bi baktır alttan yumurtan var mı yok mu sanki büyümüyor gibi yumurtanMrb kizlar bugun adetimin 20 gunu ama hala piki gormedim sizce yumurtlama olurmu
Eki Görüntüle 2294253
Adetimin bitti hemen basladim o testlerde silik cikiyordu laboqucik le yaptim onlari atmadim fotoyaAdetinin bittiği gün başla bir dahaki aya canım. Benim öyle oluyordu ordan biliyorum erken yumurtluyorum
Erken oldugunu dusunmuyorum cunku adetim biter bitmez başladimcanim gec de yumurtluyo olabilirsin am tam tersi erkende olabilir
Daha once gittim yumurtalarin saglikli dedi doktor banaCanım sen bi doktora git bana kalırsa bi baktır alttan yumurtan var mı yok mu sanki büyümüyor gibi yumurtandoktora git hiç değilse her gün strese girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?