Hiim hemen basladiysan o zaman gec oluyodurErken oldugunu dusunmuyorum cunku adetim biter bitmez başladim
Bu sabah yaptım aslında dünkünden az daha koyu çıktı ama tabi belli de olmaz. Hem çok istiyorum hem kendimi gaza getirmemeye çalışıyorum. Biirsürü testim var sabahları ikişer üçer yapıyorumİnşallah canım iğnenin etkisi geçtikçe değerin düşecek ve hamilelik varsa tekrar yükselecektir testin varsa ara ara test yaparak takip edebilirsin
O zaman geç yumurtluyor olabilirsinErken oldugunu dusunmuyorum cunku adetim biter bitmez başladim
Her gün ilk idrarla yapmaya devam et o zaman koyulaşma artarsa hamilesindir hayırlısıyla buraya da at biz de bakalım canım. Ben çatlatma iğnesi kullandığımda doktorum söylemişti meraktan 5. gün test yaptığımda silik çıkmıştı. Sonra bekledim ve doktorun dediği gibi 14. gün sabah tekrar silik çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim.Bu sabah yaptım aslında dünkünden az daha koyu çıktı ama tabi belli de olmaz. Hem çok istiyorum hem kendimi gaza getirmemeye çalışıyorum. Biirsürü testim var sabahları ikişer üçer yapıyorum
Belki bu ay yumurtlama olmayabilir deO zaman geç yumurtluyor olabilirsin
Insallah gorurumde artik şu piki sıkıldim yapmaktanHiim hemen basladiysan o zaman gec oluyodur☺
Tamam sağlıklıdır da hani olur ya belki bu ay yumurtalama olmayacaktır her gün üzülme diye dedimDaha once gittim yumurtalarin saglikli dedi doktor bana
Ayyy darısı bana inşallah o zamanHer gün ilk idrarla yapmaya devam et o zaman koyulaşma artarsa hamilesindir hayırlısıyla buraya da at biz de bakalım canım. Ben çatlatma iğnesi kullandığımda doktorum söylemişti meraktan 5. gün test yaptığımda silik çıkmıştı. Sonra bekledim ve doktorun dediği gibi 14. gün sabah tekrar silik çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim.
Keske gidebilsemde doktora ama devlete bakmiyolar ozele giderim adetli oldugum gunTamam sağlıklıdır da hani olur ya belki bu ay yumurtalama olmayacaktır her gün üzülme diye dedim
Maşallah canim hamilesinAyyy darısı bana inşallah o zamancanım ilki 30unda ikincisi 31i yanı bu sabah sen de bi bak
Devlette neden bakmıyolar bende devlet hastanesine gidiyorum yumurta takibi içinKeske gidebilsemde doktora ama devlete bakmiyolar ozele giderim adetli oldugum gun
Burasi cok yogun randevu alana kadar 2 hafta geciyorDevlette neden bakmıyolar bende devlet hastanesine gidiyorum yumurta takibi için
Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra hem idrar testinin hem kan testinin pozitif çıkması çok normal. Çatlatma iğnesi etkisi kişiye göre 10-14 gün arası etkisini kaybediyor. Doğru sonuç iğnenin 14. Günü yapılan testin sonucudur. İnşallah hamilesindir. Ama bu testleri yapmadın sayarak devam et.Kızlar selam :) fikrinizi merak ediyorum, hikayem şöyle; en son adetim 16 temmuz. Adetimin 3.gününden itibaren yumurtlama iğnesi ayın 24ünde de çatlatma iğnesi oldum. 30unda evde test yaptım aşırı koyu olmasa da çift çizgi çıktı. Gözlerime inanamayıp iki tane daha yaptım hepsi çift çizgi :) hemen kan vermeye gittim betahcg değerim 31 çıktı. Biliyorum hamilelik için yeterli bir değer ancak çok da heveslenmek istemiyorum1 yıldır istiyoruz
Canim catlama ignesimi yaptin normalde ignenin etkisi diyolar catlamanin 13 gunu yap canimAyyy darısı bana inşallah o zamancanım ilki 30unda ikincisi 31i yanı bu sabah sen de bi bak
Tüh o kötüymüş canım inşallah gelişir yumurtanBurasi cok yogun randevu alana kadar 2 hafta geciyor
Ayyyyy ağzından bal damlıyo baaalllMaşallah canim hamilesin
Evet iğne yaptım ay allahım allak bullak oldum bi seviniyorum bi üzülüyorum ne garip bişeymişCanim catlama ignesimi yaptin normalde ignenin etkisi diyolar catlamanin 13 gunu yap canim
Canım sen bekle acele etme... İğne üzerinden 14gün say ya da dr nin dediği zaman yap testi.. Minimum 60 olması lazım değil benimki 48. 2idi kızımda öyle öğrendim gebeliği.Evet iğne yaptım ay allahım allak bullak oldum bi seviniyorum bi üzülüyorum ne garip bişeymiş
Evet canimTüh o kötüymüş canım inşallah gelişir yumurtan
İki günde ikiye katlaması gerekiyormuş ya beniö 31di 60 olması lazım diye düşündüm. Neyse bekleyelim bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yanılmıyorumdur hayırlısıyla kucağıma alırım yavrumu :)Canım sen bekle acele etme... İğne üzerinden 14gün say ya da dr nin dediği zaman yap testi.. Minimum 60 olması lazım değil benimki 48. 2idi kızımda öyle öğrendim gebeliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?