Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım iğnenin etkisi geçtikçe değerin düşecek ve hamilelik varsa tekrar yükselecektir testin varsa ara ara test yaparak takip edebilirsin
Bu sabah yaptım aslında dünkünden az daha koyu çıktı ama tabi belli de olmaz. Hem çok istiyorum hem kendimi gaza getirmemeye çalışıyorum. Biirsürü testim var sabahları ikişer üçer yapıyorum

Bu sabah yaptım aslında dünkünden az daha koyu çıktı ama tabi belli de olmaz. Hem çok istiyorum hem kendimi gaza getirmemeye çalışıyorum. Biirsürü testim var sabahları ikişer üçer yapıyorum
Her gün ilk idrarla yapmaya devam et o zaman koyulaşma artarsa hamilesindir hayırlısıyla buraya da at biz de bakalım canım. Ben çatlatma iğnesi kullandığımda doktorum söylemişti meraktan 5. gün test yaptığımda silik çıkmıştı. Sonra bekledim ve doktorun dediği gibi 14. gün sabah tekrar silik çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim.

Ayyy darısı bana inşallah o zaman canım ilki 30unda ikincisi 31i yanı bu sabah sen de bi bak

Eklentiler

• 53A7D984-A109-4B4C-950C-0F8773A53AD4.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 27
  • C188C48A-1B61-4AA0-AE75-6344C1CF022C.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 32
Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra hem idrar testinin hem kan testinin pozitif çıkması çok normal. Çatlatma iğnesi etkisi kişiye göre 10-14 gün arası etkisini kaybediyor. Doğru sonuç iğnenin 14. Günü yapılan testin sonucudur. İnşallah hamilesindir. Ama bu testleri yapmadın sayarak devam et.

Evet iğne yaptım ay allahım allak bullak oldum bi seviniyorum bi üzülüyorum ne garip bişeymiş
Canım sen bekle acele etme... İğne üzerinden 14gün say ya da dr nin dediği zaman yap testi.. Minimum 60 olması lazım değil benimki 48. 2idi kızımda öyle öğrendim gebeliği.

Canım sen bekle acele etme... İğne üzerinden 14gün say ya da dr nin dediği zaman yap testi.. Minimum 60 olması lazım değil benimki 48. 2idi kızımda öyle öğrendim gebeliği.
İki günde ikiye katlaması gerekiyormuş ya beniö 31di 60 olması lazım diye düşündüm. Neyse bekleyelim bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yanılmıyorumdur hayırlısıyla kucağıma alırım yavrumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…