Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım inşallah hamileyimdir bekleyelim bakalım madem. Teşekkür ederim :)

Ayyy darısı bana inşallah o zaman canım ilki 30unda ikincisi 31i yanı bu sabah sen de bi bak
Dediğin gibi koyulaşmış düne göre inşallah yarın daha da koyulaşır. Erken sevinmeyelim ama yarın da koyulaşma devam ederse hamile olabilirsin canım. Çünkü iğnenin etkisi her gün azaldığı için daha da silikleşip çizgi yok olur.

Yarın sabah yazacağım o halde

Ya evet doğru ben bu moddan çıkayım en iyisi sonra çok üzülüyor insan doktorumun da iğne hcg içerir ondan belki böyle çıkmıştır dememesi biraz kızdırmadı değil yani beni
Yani haklısın aslında söylemesi gerekirdi

Koyulaşma olmuş canım bak bu şekilde de takip edebilir sin bende boyle yapmıştım gerçekten koyulaşmış baya
Eğer yarın daha da koyulaşırsa aklımdaki soru işaretlerini sileceğim. Gerçi yarın sabah kan vermeye de gitmeyi planlıyorum böyle arada kalmak çok yoruyor insanı

Eğer yarın daha da koyulaşırsa aklımdaki soru işaretlerini sileceğim. Gerçi yarın sabah kan vermeye de gitmeyi planlıyorum böyle arada kalmak çok yoruyor insanı
Doktoruna sorsana canım direk çatlama iğnesindem dolayı hcg yükselir mi benim bu yüksekliğin onunla alakalı olabilir mi diye ona göre de onun dediği zamanda kan verirsin.

Ben regl oldum kızlar maalesef. Zaten hicbir belirti yoktu biliyordum olacağımı.
Ancak ben son bir kac aydır bazı şeyleri anladim şu ki
2 gün süren pikin 2. Günü ovulasyon gerçekleşiyor. Ve o gün de akıntı tamamen artıp bitiyor . Ve o günden 14 gün sonra regl oluyorum . Yani ovudan 14 gün sonraki 15.gün regl geliyor .
Benim bir kac aydır erken oluyor ovu tarihlerim değişti. Böyle hesaplayıp bekliyorum regli gerçektende tam o vakit oluyorum . En azından ovu zamanımı anladim artık. Eşimde sperm hızı yavaş olduğundan perhizle o güne getirmeye çalışacağım bu kez . Nasip bakalım umutlar hesaplar gelecek aya bende sizler icin duam bu ay inşallah tutar .

Aynen canım pik uzun sürerse pik günleri ve siliklestiği 2günü de değerlendirmek gerekiyor
İnşallah hayırlısıyla olsun bizlerinde bende 6agustos yapacagım en erken testi bakalım. Hayıriısı olsun sağlıklısı olsun inşaallah

Doktoruna sorsana canım direk çatlama iğnesindem dolayı hcg yükselir mi benim bu yüksekliğin onunla alakalı olabilir mi diye ona göre de onun dediği zamanda kan verirsin.
Ya sormak istemiyorum çekiniyorum kendisi zaten 6sında yap demişti şimdi hem erken yapıp hem de mesgul etmek istemiyorum. Keşke kendisi söyleseydi böyle böyle bişey olabilir diye

Ya sormak istemiyorum çekiniyorum kendisi zaten 6sında yap demişti şimdi hem erken yapıp hem de mesgul etmek istemiyorum. Keşke kendisi söyleseydi böyle böyle bişey olabilir diye
Yerinde olsam ynede sorarım... Netice de msj atıyorsun dilediğinde cevap verebilir.

Özel doktor mu canım? Özelse eğer hiçte çekinme. Devlette bile benim doktorum hep randevusuz olarak muayene ve kontrol etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…