kiz madem yapmican niye gaza getiryosun beni.ne zamandi yumurtlama donemin ?
Bende merak çok sabırsızlık çok ondan öyleym yoksa inan ilk çocukta ki gbi değilim... Burası bir de beni gaza getiriyor ahahahah eşim bile şaşırıyor o daha çok istiyor 2.yi ben muallaktaydm.. Diyorum kk bana gaz veriyor resmen ahahhsh
ya bnde girmek istemiyrm siteye daha cok takmaya basladim sanki. ama dayanamayip burda buluyorm kndimiBanada aynisi oldu az girmeye calisiyorum bir cok problem okudukca olumsuzada odaklandim hersey normalken acaba bu mu var su mu var diye doktora sardim :)
aymi gun pik ve catlama o zaman sende yapma bence cok erken olursa uzuluruz. ben dogum gunu icin yapacaktim ama dusundm esim 4 gun sonrada ogrensede o yine cok mutlu olcak kendimi riske atmak istemedim dur senide vazgeciriyimkiz madem yapmican niye gaza getiryosun beni.ewdeki testleri esime vericem saklasn .istesemde vermesin bana 22 pik oldu 23unde catladi
zaten 12. gun adet gunum hayirlisi olsunAma cidden senin için 8.gün ise çok erken sen 12. Gün yap en erken... Yani 4gün sonra
Aynen canım sen Oz aman yap. Amin hayırlıso olsunzaten 12. gun adet gunum hayirlisi olsun
senin bat ne zamandi yazmamisiz listeyeKızlar psikolojik galiba iki gündür halsizlik devamlı uyuma isteği ama test negatif malesef kendi kendime kuruntu yapıyorum sanırım
8 agustos canımsenin bat ne zamandi yazmamisiz listeye
Bende hiç akıntı olmadı gebelik belirtisi ama çogu kisi de akıntı gebelik belirtisi oluyor canımKızlarr benim yumurtlama dönemim bitti ve akınıtılarım da bitti normal olarak ama bugün iç çamaşırıma beyaz akıntı gelmiş yne acaba gebelik belirtisi olur mu böyle@Ederaf
tamam ekledim bence erken ama bellide olmaz sen yumuetlamayi teste gormemistin sanirm demi yanlis hatirlamiyosam degerlendirdiysen adet aranda uzunsa belkide hissedilie belirtiler.8 agustos canım
Büyük ihtimal erken yumurtlamam oldu çünkü akıntım bi ara çoktu 2 günde kasık agrısı çekmiştim değerlendirdim nasipse olsuntamam ekledim bence erken ama bellide olmaz sen yumuetlamayi teste gormemistin sanirm demi yanlis hatirlamiyosam degerlendirdiysen adet aranda uzunsa belkide hissedilie belirtiler.
Ayyyyy ne diyorsun peki böle erken oluyo yani bı belirti doğru mu duydumBende hiç akıntı olmadı gebelik belirtisi ama çogu kisi de akıntı gebelik belirtisi oluyor canımbeyaz akıntı inşaallah hayırlısıyla olmustur
Valla canım ben formlardan okuduğum kadarı ile var ama genel itibari ile belirtiler adete yakınken oluyorAyyyyy ne diyorsun peki böle erken oluyo yani bı belirti doğru mu duydum
Adete daha 10 gün var bende anlamadım acaba 2.kez mi yumurtluyorumValla canım ben formlardan okuduğum kadarı ile var ama genel itibari ile belirtiler adete yakınken oluyorama su su oldu diye yazan hamişler var...
Ahahah valla bilemedim canım ovu testi yap...Adete daha 10 gün var bende anlamadım acaba 2.kez mi yumurtluyorum
Hayır hicbir yan etki olmadı canım bugün gittim 3 yumurtam olmuş 10.50 10.5 ve 9 mm olarakgünaydın.. doktorum bana da femara verdi bir sonraki ay başlıycam,bi etkisi oldumu kullanımda,yan etki vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?