Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama gecti mi
Takvime göre orta hamile kalma şansı diyor. Yumurtlama günüm 29 temmuz gösteriyordu. Adetten 28 temmuza kadar değerlendirdim. Sonrasında şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ablamın düğünü için. Yani olduğu kadar artık. Şuan da düşük hamile kalma şansı yazıyor. Maalesef eşimden uzaktayım

Benimde pepp app a gore 28 gosteriyordu ama 25 inde doktora gittim
O gun catlamis meger belki seninde oyle olmustur. Bende de bu ay sadece 25-26 iliski oldu

Kızlar bence gebeligi anlamak icin ovu testinede guvenmeyin.. bakin adete 5 gun varken yaptim koyu cikti 2 gün sonrada adet oldum.. hemde 3 gun eken..

Eklentiler

• 20190729_202251.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 33
O gun catlamis meger belki seninde oyle olmustur. Bende de bu ay sadece 25-26 iliski oldu
Belki tutar canım. Ben takip yaptıramadım. Döndükten sonra takip yaptırcam. Zaten önceki ay reglim çok geç oldu 10 gün gecikti kendimi hamileyim sandığım için bu aya odaklanamadım. Gideceğim için de önemsemedim. Ama Takvime işledim düzenli olarak belli olsun diye. Nasip inşallah olur ikimizin de. Senin başlangıç adet ne zaman

Kızlar bence gebeligi anlamak icin ovu testinede guvenmeyin.. bakin adete 5 gun varken yaptim koyu cikti 2 gün sonrada adet oldum.. hemde 3 gun eken..
Bende aynı uygulamayı kullanıyorum canım bir kere doktora gittiğimde yumurtan hazır bugün yarın çatlar demişti uygulamaya göre 1 gün sonra pik günüydü keşke o zaman değerlendirseymişim ı zamanlar çocuk düşünmüyordum

Sen ovu testi yapmış mıydın canım.. Dr yum çatlamış ddgi gün ve öncesi testler nasıldı?

Sen ovu testi yapmış mıydın canım.. Dr yum çatlamış ddgi gün ve öncesi testler nasıldı?
Pepapa güven olmuyor bende oradaki günden erken yumurtlama oldu onun gösterdiği gn akıntım bile bitmişti nerdeyse

kizlar uygulamalar standar tarihleri gosterir doktorlar bile 28 gunluk dongude 14 15 gibi tarihler veriyor yumurtlama icin herkeste degisiyo hatta her ay kendi icindede degisiyo benim ilk bi kac ay 10.gun gordum sonra 12. sonra 13. gun eger vucudumuzdaki degisiklikten ovulasyon donemine anlayamiyorsan en mantiklisi ovulasyon testi.

Canım sende durumlar nasıl takip edemedim bat tarihi ne zaman
Dün istenmeyen beklenmeyen artık gelme denilen kırmızılar geldi bat 26 agustos bu ayı pas geçicem artık sinirlerim alt üst oldu huniyle gezicem yakında sende olmuşsun regli yeni ay yeni umut göbüşleriniz dolu olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…