Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum kismet napalim . Ovu testi yapıyor musun rahat davranirsin da en azından o günü de bi değerlendirip geçersin bakarsın o tutar ben gelecek ayda ovu yapıp akışına bırakmayı düşünüyorum

Amin kuzum kismet napalim . Ovu testi yapıyor musun rahat davranirsin da en azından o günü de bi değerlendirip geçersin bakarsın o tutar ben gelecek ayda ovu yapıp akışına bırakmayı düşünüyorum
2 ay yaptım ovu testi ama oda insanı geriyor pik gördüğünde bügün akşam o iş olmalı yarın olmalı asker gibi hazır olda beklion sıkıntı yaptı bende  en güzeli dogal akışına bırakmak nasipte varsa olur yoksa yapıcak bişey yok nediyeli

Evet özel bakırköyde muayenehanesi. Haklısın aslında doğru diyorsun
Hem iğne kullanmışsın, hem aşılama olmamışsın anladığım kadarıyla. Bi ton para o iğneler. Aşılama yapmayacaksa hap kullanılması taraftarıyım. Hemde böyle eksik bilgilendirme mi olur? Baştan söylemedi unuttu diyelim. Sen değerim 30 çıktı dediğinde neden uyarmıyor? Umut tacirliği yapıyolar insanlara..

Aslında doktorumdan çook çok memnunum. Edpmetriozis geçmişim var ve bu süreçte gerçekten doktor değil anne oldu bana neredeyse. Annem kadar sordu aradı mesaj attı. Nasılsın, bu ay sancın oldu mu, daha iyi misin gibi. Ama anlatmayı sevmiyor sanırım kısaca bilgilendiryor. Bu ay deneyelim olmazsa aşılamaya geçmeden rahim filmi, sperm testi yapalım sonra aşılama yaparız demişti. İnşallah bu ay hamileyimdir de hiiiç böyle şeylere gerek kalmaz çok korkuyorum rahim filminden

Yok artık. Sen iğne kullandın çocuk için ama hala ne sperm testi ne rahim filmi yok yani ortada. Sana yaptığı işlemin aşılamadan tek farkı sperm yıkama olmaması. Çok yanlış bi yöntem uygulamış. Ahkam kesmek istemem ama ilk kez denk geliyorum böyle bi gidişata.

Günaydın kızlaar Benim yumurta artık çatladı,patladı bende değerlendirdim. Daha da kılımı kıpırdatmam adete kadar. Zaten görümcem 1 haftalığına bize kalmaya geliyor sonra da eşimin memleketine gidiyoruz. Daha da bu iş olmaz Şimdi zaten yumurtlamam geç oldu bekle dur öğrenmek için hofff

Hayırlısı bakalım ben de değerlendirdim yarın da yapacam artık beklemeye geçecem

Günaydın kızlar.. anlaştığımız bugün sabah yapılacak testi dayanamayıp dün akşam üstü yaptım. Ve pozitif çıktı.hala şokundayım.
Bi aksilik çıkmazsa ve gerçekten hamileysem diyebileceğim tek şey hepimiz birbirimizden o kadar farklıyız ki.. başından beri bu ay hiçbiir belirti hissetmedim. Ne göğsüm şişti ne başka bir belirti. Tek söylediğm şey belkii hatırlayan vardır batma. Ara ara ama neredeyse adete 1 hafta kala sürekli biir batma vardı kasıklarımda. Ona da üşüttüm belki dedim.
Diğer 2 ay çok deneme yapmıştım ama övülasyon kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon kullandım pozitiif çıktığı gün o kadar yorgundum ki nasıl olsa bir gün önce denedim tutacaksa Allahtan oda tutabiliir dedim. O yüzden yumurtlama günümden biir gün önce ve bir gün sonra ilişkiye girdim. Aralarda 1 gün olmak koşuluyla 3 kez denedim. Şimdilik aklıma bunlar geldi belki birine bir fikir olur diye yazmak istedim.

Eklentiler

• 20107D69-48E9-4899-9C87-84DB6C47DFE6.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 41
Benimde yarın adet günüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 11.gün. Sabah hemen tuvalete girdim test yapmayım diye. İçim içimi yiyo.

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerler inşallah. Darısı bizlerin başına.

Ayyyy hadi sağlıkla ilerlesin inşalllaaaah Bende senin gibi değerlendirdim pik günü öncesi ve sonrası inşallah darısı başıma

allahim nasilda sakin yazmis cok sevindim hayirli ugurlu olsun demekki aksam saatindede olsa cikiyor yeterki bebsi olsun ay valla dayanamayip bende alcam bu testten bugun ilk idrara gecti ama gun icinde yaparim benimde kasigimda bi sey var hic gevmedi ama batma diyemem insallah bende bi gun bu haberi yazabilirim size cok duygulandim nedense esimin dogum gunu bugun en cok istedigim seybu cift cizgi bizim.icinde duaet lutfen

Ayyyy hadi sağlıkla ilerlesin inşalllaaaah Bende senin gibi değerlendirdim pik günü öncesi ve sonrası inşallah darısı başıma
Amin inşallah canım. İşte her şeyin zamanı var geçen ay 2 katı denemeye rağmen olmamıştı bu sefer daha az denedim oldu sanırım. Ama düşünmeyi bıraktım o zaman oldu falan demeyeceğim gayet düşündüm :)

ayy çok teşekkür ederim ya. Sakinlik değil aslında korku..Yani şu an testin güvenirliğinden bile emin değilim.
yaptıktan sonra gidip gelip 100 kere baktım. Sonra burda bir ton şey duydum kimyasal gebelik falan o yüzden tedirginlikle bekliyorum yine..
Allah herkese hayırlısını versin.. hayırlı zamanda versin ,istediğiniz kalbinizden geçen zamanda versin

ay kuzum cok sevindim kendimin olmuş kadar hemde Allah saglıklı sıhhatli eline almak nasip etsin kolay Bi gebeliğin olsun inş

Benimdr onceki Ay 7 gun fln gecikti meger yumurtam catlamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…