Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun adetimin 3. Günü hadi gidip saglık ocagına hormon testi yaptırayım dedim saglık ocagında ki ebemi aradım sorup öyle gideyim diye dedimki hormon. Testi yaptırcaktım yapılıo demi burda dedim burda olmuyormuş şehir hastaneside yapıyorlarmı moralim bozuldu bidaki adetimi beklemem gerekçe testi yaptırmam için (bu arada ilçede oturuyorum oyüzden burda bakamıolarmış)

hic kotu dusunme insallah hic bi sey olmicak bem bu testle ilgili olumsuz bi sey okumadim pek. hayirisiyla 2. hamilemiz sensin simdi mutlu olma zamani endiselenme hic bi sey icin

Benim bat 1-2 Ağustostu, sabah predictor early yaptım gebelik yok kızlar. Artık umutlar diğer aya.

aaa evet canim ilcede bakmayabilirler kotu olmus imkanin varsa yarin git sehre cunku 3. gunden 5. gune kadar yapilabilir bi ay beklememis olursun

Senin adına çok sevindim canım benim gögüs agrım başladı tam bir haftam var bende erken gebelik testi yaptım negatif zzaten gögüs agrım başladıgından anladım bu ay olmayacağını en azından senin güzel sonuçların var

Ay canım benim hayırlı olsun inşaallah sağ salim kucagına da alırsın senin bat 1agustos du değil mi? Maşaallahçok sevindim

Bende bu mevzuya kıl oluyorum zaten. Tamam bende akşam bu düşünceyle yatıp sabah bununla kalkmıyorum ama illaki aklıma geliyor yani. Kendimi engeller miyim diye korkuyordum iyi oldu bunu söylediğin

AAAyy cok sevındım canımmm hayırlı olsun bebegın inş saglıkla ilerler hersey darısı bizee

Bende bu mevzuya kıl oluyorum zaten. Tamam bende akşam bu düşünceyle yatıp sabah bununla kalkmıyorum ama illaki aklıma geliyor yani. Kendimi engeller miyim diye korkuyordum iyi oldu bunu söylediğin
Yani düşününce kendini hamile olarak hayal edince aslında daha kolay olur gibi, beyinden daha çok hormonlara sinyal gider gibi düşünüyorum. Neden düşünmeyince olsun ki, tek mantıklı açıklama şu olabilir, kendimizi ay hamileysem ya dur şunu içmiyim, dur şunu şöyle yapayım vs. falan diye gereksiz yere strese sokuyor olabiliriz ve hamileliği geciktiriyor olabilir.
Düşünmemek derken, hayat tarzını bozmamak ve rahat olmak sanırım....

Gunaydin kizlar yumurtlamadan hemen sonra gogus agrim basladi bu benim icin adet belirtisi.. hep baslar onceden agirmaya bat 11 agustos ama tutmadu kesin bu ay... surekli gogsumj elleyip duruyom kafayi yedim

Bende dün akşam adet oldum napsam ovulasyon testiyle mi denesem yok sa adetten sonra gün aşırı mi ilişki olsa kafamda deli sorular

Gunaydin kizlar yumurtlamadan hemen sonra gogus agrim basladi bu benim icin adet belirtisi.. hep baslar onceden agirmaya bat 11 agustos ama tutmadu kesin bu ay... surekli gogsumj elleyip duruyom kafayi yedim
Benimde aynı canım gögüs agrısı adet belirtisi malesef öbür aya kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…