insallah canim cok saol. Allah buyuk bakalim verecek mi bu hediyeyi bizeanka3334 haydi kuzum sendende güzel haberler duyalım cnm
hic kotu dusunme insallah hic bi sey olmicak bem bu testle ilgili olumsuz bi sey okumadim pek. hayirisiyla 2. hamilemiz sensin simdi mutlu olma zamani endiselenme hic bi sey icinayy çok teşekkür ederim ya. Sakinlik değil aslında korku..Yani şu an testin güvenirliğinden bile emin değilim.
yaptıktan sonra gidip gelip 100 kere baktım. Sonra burda bir ton şey duydum kimyasal gebelik falan o yüzden tedirginlikle bekliyorum yine..
Allah herkese hayırlısını versin.. hayırlı zamanda versin ,istediğiniz kalbinizden geçen zamanda versin
Sen ovu testi yapmış mıydın canım.. Dr yum çatlamış ddgi gün ve öncesi testler nasıldı?
aaa evet canim ilcede bakmayabilirler kotu olmus imkanin varsa yarin git sehre cunku 3. gunden 5. gune kadar yapilabilir bi ay beklememis olursunBugun adetimin 3. Günü hadi gidip saglık ocagına hormon testi yaptırayım dedim saglık ocagında ki ebemi aradım sorup öyle gideyim diye dedimki hormon. Testi yaptırcaktım yapılıo demi burda dedim burda olmuyormuş şehir hastaneside yapıyorlarmı moralim bozuldu bidaki adetimi beklemem gerekçe testi yaptırmam için (bu arada ilçede oturuyorum oyüzden burda bakamıolarmış)
İnş canım güzel haberler alırsıninsallah canim cok saol. Allah buyuk bakalim verecek mi bu hediyeyi bize
Senin adına çok sevindim canım benim gögüs agrım başladı tam bir haftam var bende erken gebelik testi yaptım negatif zzaten gögüs agrım başladıgından anladım bu ay olmayacağını en azından senin güzel sonuçların varGünaydın kızlar.. anlaştığımız bugün sabah yapılacak testi dayanamayıp dün akşam üstü yaptım. Ve pozitif çıktı.hala şokundayım.
Bi aksilik çıkmazsa ve gerçekten hamileysem diyebileceğim tek şey hepimiz birbirimizden o kadar farklıyız ki.. başından beri bu ay hiçbiir belirti hissetmedim. Ne göğsüm şişti ne başka bir belirti. Tek söylediğm şey belkii hatırlayan vardır batma. Ara ara ama neredeyse adete 1 hafta kala sürekli biir batma vardı kasıklarımda. Ona da üşüttüm belki dedim.
Diğer 2 ay çok deneme yapmıştım ama övülasyon kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon kullandım pozitiif çıktığı gün o kadar yorgundum ki nasıl olsa bir gün önce denedim tutacaksa Allahtan oda tutabiliir dedim. O yüzden yumurtlama günümden biir gün önce ve bir gün sonra ilişkiye girdim. Aralarda 1 gün olmak koşuluyla 3 kez denedim. Şimdilik aklıma bunlar geldi belki birine bir fikir olur diye yazmak istedim.
canin sagolsunBenim bat 1-2 Ağustostu, sabah predictor early yaptım gebelik yok kızlar. Artık umutlar diğer aya.
Ay canım benim hayırlı olsunGünaydın kızlar.. anlaştığımız bugün sabah yapılacak testi dayanamayıp dün akşam üstü yaptım. Ve pozitif çıktı.hala şokundayım.
Bi aksilik çıkmazsa ve gerçekten hamileysem diyebileceğim tek şey hepimiz birbirimizden o kadar farklıyız ki.. başından beri bu ay hiçbiir belirti hissetmedim. Ne göğsüm şişti ne başka bir belirti. Tek söylediğm şey belkii hatırlayan vardır batma. Ara ara ama neredeyse adete 1 hafta kala sürekli biir batma vardı kasıklarımda. Ona da üşüttüm belki dedim.
Diğer 2 ay çok deneme yapmıştım ama övülasyon kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon kullandım pozitiif çıktığı gün o kadar yorgundum ki nasıl olsa bir gün önce denedim tutacaksa Allahtan oda tutabiliir dedim. O yüzden yumurtlama günümden biir gün önce ve bir gün sonra ilişkiye girdim. Aralarda 1 gün olmak koşuluyla 3 kez denedim. Şimdilik aklıma bunlar geldi belki birine bir fikir olur diye yazmak istedim.
Yarında gidemem eşimin işleri yogun dükkana gidiyorum onla beraberaaa evet canim ilcede bakmayabilirler kotu olmus imkanin varsa yarin git sehre cunku 3. gunden 5. gune kadar yapilabilir bi ay beklememis olursun
Bende bu mevzuya kıl oluyorum zaten. Tamam bende akşam bu düşünceyle yatıp sabah bununla kalkmıyorum ama illaki aklıma geliyor yani. Kendimi engeller miyim diye korkuyordum iyi oldu bunu söylediğinAmin inşallah canım. İşte her şeyin zamanı var geçen ay 2 katı denemeye rağmen olmamıştı bu sefer daha az denedim oldu sanırım. Ama düşünmeyi bıraktım o zaman oldu falan demeyeceğim gayet düşündüm :)
AAAyy cok sevındım canımmm hayırlı olsun bebegın inş saglıkla ilerler hersey darısı bizeeGünaydın kızlar.. anlaştığımız bugün sabah yapılacak testi dayanamayıp dün akşam üstü yaptım. Ve pozitif çıktı.hala şokundayım.
Kızlar bence gebeligi anlamak icin ovu testinede guvenmeyin.. bakin adete 5 gun varken yaptim koyu cikti 2 gün sonrada adet oldum.. hemde 3 gun eken..
Yani düşününce kendini hamile olarak hayal edince aslında daha kolay olur gibi, beyinden daha çok hormonlara sinyal gider gibi düşünüyorum. Neden düşünmeyince olsun ki, tek mantıklı açıklama şu olabilir, kendimizi ay hamileysem ya dur şunu içmiyim, dur şunu şöyle yapayım vs. falan diye gereksiz yere strese sokuyor olabiliriz ve hamileliği geciktiriyor olabilir.Bende bu mevzuya kıl oluyorum zaten. Tamam bende akşam bu düşünceyle yatıp sabah bununla kalkmıyorum ama illaki aklıma geliyor yani. Kendimi engeller miyim diye korkuyordum iyi oldu bunu söylediğin
Benimde aynı canım gögüs agrısı adet belirtisi malesef öbür aya kaldıkGunaydin kizlar yumurtlamadan hemen sonra gogus agrim basladi bu benim icin adet belirtisi.. hep baslar onceden agirmaya bat 11 agustos ama tutmadu kesin bu ay... surekli gogsumj elleyip duruyom kafayi yedim
Of moraller bozukBenimde aynı canım gögüs agrısı adet belirtisi malesef öbür aya kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?