- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
İnşallah hep birlikteHadi bakalım sonra güzel haberlere inşallah
Hiç sorma moralleri benim için çok önemliydi doğum günümdüOf moraller bozuk
Bilmiyorum valla çözemedim bende bu işi. Bana da saçma geliyor yani sonuçta tüm hayatını değiştirecek bir şey tabi ki düşüneceksin bu ay o ay mı diyeYani düşününce kendini hamile olarak hayal edince aslında daha kolay olur gibi, beyinden daha çok hormonlara sinyal gider gibi düşünüyorum. Neden düşünmeyince olsun ki, tek mantıklı açıklama şu olabilir, kendimizi ay hamileysem ya dur şunu içmiyim, dur şunu şöyle yapayım vs. falan diye gereksiz yere strese sokuyor olabiliriz ve hamileliği geciktiriyor olabilir.
Düşünmemek derken, hayat tarzını bozmamak ve rahat olmak sanırım....
Çok teşekkür ederimm.. Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleri için..Ay canım benim hayırlı olsuninşaallah sağ salim kucagına da alırsın senin bat 1agustos du değil mi? Maşaallah çok sevindim
Bat ne zmnBenimde aynı canım gögüs agrısı adet belirtisi malesef öbür aya kaldık
Maşallah canım ne güzelde çıkmış çizgi sağlıcakla artsın inşallah darısı gelecek ay başımıza olsunGünaydın kızlar.. anlaştığımız bugün sabah yapılacak testi dayanamayıp dün akşam üstü yaptım. Ve pozitif çıktı.hala şokundayım.
Bi aksilik çıkmazsa ve gerçekten hamileysem diyebileceğim tek şey hepimiz birbirimizden o kadar farklıyız ki.. başından beri bu ay hiçbiir belirti hissetmedim. Ne göğsüm şişti ne başka bir belirti. Tek söylediğm şey belkii hatırlayan vardır batma. Ara ara ama neredeyse adete 1 hafta kala sürekli biir batma vardı kasıklarımda. Ona da üşüttüm belki dedim.
Diğer 2 ay çok deneme yapmıştım ama övülasyon kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon kullandım pozitiif çıktığı gün o kadar yorgundum ki nasıl olsa bir gün önce denedim tutacaksa Allahtan oda tutabiliir dedim. O yüzden yumurtlama günümden biir gün önce ve bir gün sonra ilişkiye girdim. Aralarda 1 gün olmak koşuluyla 3 kez denedim. Şimdilik aklıma bunlar geldi belki birine bir fikir olur diye yazmak istedim.
Öyle düşünme benimde doğum günümdü hasta oldum,eşimin doğum günüydü hasta oldum.. Sadece zamanını bekliyor diye düşün bozma moralini..Hiç sorma moralleri benim için çok önemliydi doğum günümdü
Benimde 8 ağustos hem doğum günüm hem 3.evlilik yıldönümümüz. Yarın test yapcam. Varsada eşime sürpriz olsun diye söylemeyi düşünmüyorum. Ne iyi ne kötü hiç bişey hissetmiyorum.Hiç sorma moralleri benim için çok önemliydi doğum günümdü
Yani düşününce kendini hamile olarak hayal edince aslında daha kolay olur gibi, beyinden daha çok hormonlara sinyal gider gibi düşünüyorum. Neden düşünmeyince olsun ki, tek mantıklı açıklama şu olabilir, kendimizi ay hamileysem ya dur şunu içmiyim, dur şunu şöyle yapayım vs. falan diye gereksiz yere strese sokuyor olabiliriz ve hamileliği geciktiriyor olabilir.
Düşünmemek derken, hayat tarzını bozmamak ve rahat olmak sanırım....
Evet kesinlikle katılıyorum canım sana hayırlı olsun senin de sağlıkla ilerlesin darısı bize inşallahBen ilk doktora gittiğimde stres hormonum yüksek çıktı şu süt denen.. düşünmekten vazgeçmedim. Hatta daha bu ay üye oldum buraya. Tedirginde oldum, moralimde bozuldu bunların hepsi normal.. hatta düşünmeyeceğim takmayacağım dedikçe daha çok takıyoruz.
ayrıca tabi kii istiyorsak takacağız.. Fakat unutmadığım bir şey vardı ben ne yaparsam yapayım bir şekilde kendi zamanını kendi belirleyecek diye düşündüm. Öyle düşünelim birlikte..
8 agustos canımBat ne zmn
İnşallah güZel sonuçlar görürsün canımBenimde 8 ağustos hem doğum günüm hem 3.evlilik yıldönümümüz. Yarın test yapcam. Varsada eşime sürpriz olsun diye söylemeyi düşünmüyorum. Ne iyi ne kötü hiç bişey hissetmiyorum.
2 yıl önce doğum günümde kürtaj oldum o kadar çok üzüldüm ki anlatamam şimdi tam tersi olsun istedim ama nasip değilmişÖyle düşünme benimde doğum günümdü hasta oldum,eşimin doğum günüydü hasta oldum.. Sadece zamanını bekliyor diye düşün bozma moralini..
Canım sen adet mi oldun kaçırdım mı2 yıl önce doğum günümde kürtaj oldum o kadar çok üzüldüm ki anlatamam şimdi tam tersi olsun istedim ama nasip değilmiş
Ya ne kadar güzelGünaydın kızlar.. anlaştığımız bugün sabah yapılacak testi dayanamayıp dün akşam üstü yaptım. Ve pozitif çıktı.hala şokundayım.
Bi aksilik çıkmazsa ve gerçekten hamileysem diyebileceğim tek şey hepimiz birbirimizden o kadar farklıyız ki.. başından beri bu ay hiçbiir belirti hissetmedim. Ne göğsüm şişti ne başka bir belirti. Tek söylediğm şey belkii hatırlayan vardır batma. Ara ara ama neredeyse adete 1 hafta kala sürekli biir batma vardı kasıklarımda. Ona da üşüttüm belki dedim.
Diğer 2 ay çok deneme yapmıştım ama övülasyon kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon kullandım pozitiif çıktığı gün o kadar yorgundum ki nasıl olsa bir gün önce denedim tutacaksa Allahtan oda tutabiliir dedim. O yüzden yumurtlama günümden biir gün önce ve bir gün sonra ilişkiye girdim. Aralarda 1 gün olmak koşuluyla 3 kez denedim. Şimdilik aklıma bunlar geldi belki birine bir fikir olur diye yazmak istedim.
Merhaba canım sanırım bizim bat lar aynı bakalım biz de yaşayacak mıyız bu heyecanıYa ne kadar güzelhayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah dediğin olumsuzluklar falan cıkmaz kendini üzme bu tatlı günde:) (sana diyorum ama benim de en az senin gibi direkt olumsuzluklar gelir aklıma), ama
bu aşama çok çok güzel inşallah her sey güzel gider2.bebeğimiz büyüyorrr :)
Merhabaa, inşallah ikimiz de, hepimiz de güzel haberler alırızMerhaba canım sanırım bizim bat lar aynı bakalım biz de yaşayacak mıyız bu heyecanı
Fark etmez ya nolcakMerhabaa, inşallah ikimiz de, hepimiz de güzel haberler alırız ☺ Bize var bayağı amaBenim 16 galiba ama 15 demiştim, fark etmez 1 güncük :)
İyiyiz sen nasılsın test ne zaman yapcanNabersinz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?