Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum valla çözemedim bende bu işi. Bana da saçma geliyor yani sonuçta tüm hayatını değiştirecek bir şey tabi ki düşüneceksin bu ay o ay mı diye

Ay canım benim hayırlı olsun inşaallah sağ salim kucagına da alırsın senin bat 1agustos du değil mi? Maşaallahçok sevindim
Çok teşekkür ederimm.. Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleri için..
utanmasam iş yerinde ağlicam şu an. insan tanımadan da ne kadar iyi destek olabiliyor..

ayrıca evet benim bat 1-2 ağustostu canım..

Maşallah canım ne güzelde çıkmış çizgi sağlıcakla artsın inşallah darısı gelecek ay başımıza olsun

Ben ilk doktora gittiğimde stres hormonum yüksek çıktı şu süt denen.. düşünmekten vazgeçmedim. Hatta daha bu ay üye oldum buraya. Tedirginde oldum, moralimde bozuldu bunların hepsi normal.. hatta düşünmeyeceğim takmayacağım dedikçe daha çok takıyoruz.
ayrıca tabi kii istiyorsak takacağız.. Fakat unutmadığım bir şey vardı ben ne yaparsam yapayım bir şekilde kendi zamanını kendi belirleyecek diye düşündüm. Öyle düşünelim birlikte..

Evet kesinlikle katılıyorum canım sana hayırlı olsun senin de sağlıkla ilerlesin darısı bize inşallah

Öyle düşünme benimde doğum günümdü hasta oldum,eşimin doğum günüydü hasta oldum.. Sadece zamanını bekliyor diye düşün bozma moralini..
2 yıl önce doğum günümde kürtaj oldum o kadar çok üzüldüm ki anlatamam şimdi tam tersi olsun istedim ama nasip değilmiş

Ya ne kadar güzel hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah dediğin olumsuzluklar falan cıkmaz kendini üzme bu tatlı günde:) (sana diyorum ama benim de en az senin gibi direkt olumsuzluklar gelir aklıma), ama
bu aşama çok çok güzel inşallah her sey güzel gider 2.bebeğimiz büyüyorrr :)

Merhaba canım sanırım bizim bat lar aynı bakalım biz de yaşayacak mıyız bu heyecanı

Merhabaa, inşallah ikimiz de, hepimiz de güzel haberler alırız ☺ Bize var bayağı ama Benim 16 galiba ama 15 demiştim, fark etmez 1 güncük :)
Fark etmez ya nolcak evet ya inşallah hepimiz yaşarız bu güzelliği heyecanı hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…