Valla beklemedeyi, bazen iyi bazen kötüyüz :) sen nasılsın? Sen de beklemelerdesin :)Nabersinz hanımlar
kizlar ben testi aldim geldim baksiiyoruz suan
Ben 6aında veya 8inde canımİyiyiz sen nasılsın test ne zaman yapcan
kizlar yaslariniz kac kac yillik evlisiniz ve kacinci denemeniz
Aynen bende beklemedeyim...Valla beklemedeyi, bazen iyi bazen kötüyüz :) sen nasılsın? Sen de beklemelerdesin :)
Oo pik olmus hadi gözün aydınbende ağustostan umutluyum kızlar yumurtladım inşallah ilk defa yumurtladım umarım guzel sonuc alırım ovulasyon testimde dun boyle cıktı
Hım hadi bakalım güzel haberler ver inşallahBen 6aında veya 8inde canım
1 gün sonra catlasa 10 gün sonra mı yapayım testi acaba cok heycanlıyım bu aralar yumurtlayamıyordum cunkuOo pik olmus hadi gözün aydın
12gün sorma en erken canım1 gün sonra catlasa 10 gün sonra mı yapayım testi acaba cok heycanlıyım bu aralar yumurtlayamıyordum cunku
ıliskiden 12 gun sonra mi test yapmak gerekir?12gün sorma en erken canım
Olsun bir daha batırsaydın C çizgisi çıktı mıkizlar ya ben bi salaklik yaptim heycandan 10 saniye tutmam geriyordu idrara ama tutamadim c cizgisine bile yetmedi nerdeyse simdi salak gibi naocami dusunuyorumhemde sanki t de cizgi goruyorum
inşallah yaaaa12gün sorma en erken canım
Çatladıktan sonra ki ilişkiden 12.gün say canım ve yap ama gec döllenme olduysa hemen çıkmaz bi kaç gün sonra denemen gerekir yineıliskiden 12 gun sonra mi test yapmak gerekir?
Bekle canım iyice renk otursun pembelijler gitsin belli olurEki Görüntüle 2294494 o kirmizliktan anlasilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?