Olamaz heyecanımız dorukta kaldıkizlar ya ben bi salaklik yaptim heycandan 10 saniye tutmam geriyordu idrara ama tutamadim c cizgisine bile yetmedi nerdeyse simdi salak gibi naocami dusunuyorumhemde sanki t de cizgi goruyorum
sanki çizgi çıkmışta dağılmış gibiEki Görüntüle 2294494 o kirmizliktan anlasilmiyor
Yok canım 1 hafta sonra adetim ama belirleri var ergen gebelik testi yaptım sonuç negatifCanım sen adet mi oldun kaçırdım mı
Bence bir daha yap testin Yok mu
Canım benim idrar niye hemen döktün ki baktın c belirmedi bri daha batırma lazımdı. Zaten testin çalıstıgını C den anlıyoruz değil mi yani.. Neyse sağlık olsun. Bu bi anlam ifade etmiyor ne yazık ki
Erken yapmıssın... Erken gebelik testleri bile o kadar erken göstermezYok canım 1 hafta sonra adetim ama belirleri var ergen gebelik testi yaptım sonuç negatif
Hiç belli olmaz canım erken negatif yanıltabiliyor bence bekle bir hafta sonra normal test yap regl gelmezse eğerYok canım 1 hafta sonra adetim ama belirleri var ergen gebelik testi yaptım sonuç negatif
ya aslinda ben eve gelip hemen yaptim odrara kendim tuttum kaba koymadim yani ole olsaydi net sonuc alirdim afedersiniz tuvaletimde fazla olmadigindan yetmediCanım benim idrar niye hemen döktün ki baktın c belirmedi bri daha batırma lazımdı. Zaten testin çalıstıgını C den anlıyoruz değil mi yani.. Neyse sağlık olsun. Bu bi anlam ifade etmiyor ne yazık ki
Ovu ile çokta belli olmaz ama canımya aslinda ben eve gelip hemen yaptim odrara kendim tuttum kaba koymadim yani ole olsaydi net sonuc alirdim afedersiniz tuvaletimde fazla olmadigindan yetmedibi ovulasyon testim var elimde bi saat falan sonra onu yapcam biraz koyuluk cikarsa bi test daha alirim yoksada napalim kismet
Üstünde 1 hafta yazıyor canım o yüzden meraktan yaptım zatrn devamlı gebelik testi yapmaktan gına geldi her zaman adetime 1 hafta kala gögüslerim agrır yine aynısı oldu bu aydan umut yokErken yapmıssın... Erken gebelik testleri bile o kadar erken göstermez
eger silik cikarsa her zaman ki gibi hic gebelik testi almicam ama biraz koyu cimarsa yine gidip alcam bugunki istegimde aksama supriz hazirliyorum esime o yuzden yoksa yarin yada adet gunude yapardim icimde bi merak yok acikcasi ama iste gunden dolayi acele ettimOvu ile çokta belli olmaz ama canım
Göğüs ağrısı belki bu defa gebeliktendir hiç bilemezsin canım en güzeli bekleyip görmekÜstünde 1 hafta yazıyor canım o yüzden meraktan yaptım zatrn devamlı gebelik testi yapmaktan gına geldi her zaman adetime 1 hafta kala gögüslerim agrır yine aynısı oldu bu aydan umut yok
1 hafta nasıl geçer bilmiyorum bu ay geçmek bilmediGöğüs ağrısı belki bu defa gebeliktendir hiç bilemezsin canım en güzeli bekleyip görmek
Canım bir daha test yap istersen yarın sabah ilk idrarla yap bekle ama 2 çizgi görünüyor inşallah doğrudur.
Gögüslerin ağrıması normal canım... Ona neden baglı yorsun ki gebelik belirtisini... Benimde kızımda Gögüslerinim agrısımıstı belirtileri bile adet e yakınken çıktı simdi de aynı durumdayımÜstünde 1 hafta yazıyor canım o yüzden meraktan yaptım zatrn devamlı gebelik testi yapmaktan gına geldi her zaman adetime 1 hafta kala gögüslerim agrır yine aynısı oldu bu aydan umut yok
İlk gebeliğimde hem gögüs agrısı hem karın agrım vardı adet olucam galiba dedim tam günümde test yaptım pozitifti sadece değişik olan şey ateş basmasıydı mart ayında atlet kilotla yattıgımı hatırlıyorum cok yanıodum megerse gebeymişim ondan yanıomusum gebelikte de gögüs ve karın agrısı olabiliyor cnm1 hafta nasıl geçer bilmiyorum bu ay geçmek bilmedi
bence bir dahakine bir kaba koy batırıp dene .. daha kesin olur test.ya aslinda ben eve gelip hemen yaptim odrara kendim tuttum kaba koymadim yani ole olsaydi net sonuc alirdim afedersiniz tuvaletimde fazla olmadigindan yetmedibi ovulasyon testim var elimde bi saat falan sonra onu yapcam biraz koyuluk cikarsa bi test daha alirim yoksada napalim kismet
Canım kız bende bitane gebelik testi var hemen yolluyorumeger silik cikarsa her zaman ki gibi hic gebelik testi almicam ama biraz koyu cimarsa yine gidip alcam bugunki istegimde aksama supriz hazirliyorum esime o yuzden yoksa yarin yada adet gunude yapardim icimde bi merak yok acikcasi ama iste gunden dolayi acele ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?