Benim genelde hiç şaşmaz canım önceki hamileliklerimde hep 1 hafta öncesinden öğrendim bu sefer olmayınca üzüldümİlk gebeliğimde hem gögüs agrısı hem karın agrım vardı adet olucam galiba dedim tam günümde test yaptım pozitifti sadece değişik olan şey ateş basmasıydı mart ayında atlet kilotla yattıgımı hatırlıyorum cok yanıodum megerse gebeymişim ondan yanıomusum gebelikte de gögüs ve karın agrısı olabiliyor cnm
ah keske ole komsuda olan bi sey olsa gidip hemen isterdim bendeCanım kız bende bitane gebelik testi var hemen yolluyorum
ay sen kendini cok strese sokuyosunBenim genelde hiç şaşmaz canım önceki hamileliklerimde hep 1 hafta öncesinden öğrendim bu sefer olmayınca üzüldüm
Acaba bir fincan gebelik testi varsa alabilirimiyim diyebilcemiz komşularımız olsunbu aldigim testi daha oncede al
ah keske ole komsuda olan bi sey olsa gidip hemen isterdim bende
Bak bana 6 senenin sonunda denemeye kara verdik 10 aydır gebelik denilen şey yok sen en azından kalabilyosun benim o şansım bile olmadıay sen kendini cok strese sokuyosunbak bazi insanlar hem gogus agrisi yasarmis hem baska seyler yasarmis hem 8 agustosun gebeligi simdiden belli olmaz sen neden bu kadar olumsuz dusunuyosun hep. karamsar olma guzel dusun daha once gebede kalmisin sorununda yok ne guzel neden olmasin ki. herkesin gebeligi farkli okur ki herkesin her gebeligide ayri olur 1. de olam 2. de olmaz kendini 7 gun onceden megatif cikan test icim amma uzdun ha
Senin canın sagolsun kuzum bekle bakalım yarını belki gelmez kırmızılar bide hemen yaptın İdrarı falan bekletmeden ovuyuovulasyon testi de yaptim kalbim kadar tertemiz
elden ele bana da uzatır mısınızbu aldigim testi daha oncede al
ah keske ole komsuda olan bi sey olsa gidip hemen isterdim bende
Ah ah ah şansımız olsa hemen uzatırım hiç düşünmem bu arada kime gebelik testi verdiysem gebe oldugunu ögrendimelden ele bana da uzatır mısınız
Öyle mi diyosunYok artık. Sen iğne kullandın çocuk için ama hala ne sperm testi ne rahim filmi yok yani ortada. Sana yaptığı işlemin aşılamadan tek farkı sperm yıkama olmaması. Çok yanlış bi yöntem uygulamış. Ahkam kesmek istemem ama ilk kez denk geliyorum böyle bi gidişata.
Eski msjlarını okumadım detaylıca. 1 yıldır hastaneye gidip geliyorum bebek işleri için. Kendimde araştırmayı okumayı severim. Gonal f kullandıysan aşılama yapılması gerekir. Aşılama yapılmadan önce rahim filmi sperm testi hormon testleri hepsinin tamamlanması gerekir.Aşılama yapılmayıp yumurta takibiyle ilişki önerileceksede eğer yine bunun için tüplerin durumu ve sperm hareketliliğine bakılır. Yumurta takibi içinde gonal f yerine klomen yada femara kullanılıyor genelde.Öyle mi diyosun
Test negatif canım. Düşükten sonraki ay adet günümde test yaptım. Tek çizgi çıktı bıraktım bi kenara. 1 saat sonra filan toz alırken baktım senin testindende belirgin 2. çizgi var. Testtede dikkate almayın denildiği için heveslenmedim hiç. Adet olmazsam gider kan veririm dedim. Akşamınada adet oldum.Kizlar bu ayki gebelik testim benim artik umudum bitti yine saatler sonra cikan ikinci cizgi hangi marka alirsam alayim saatler sonra ikinci cizgi cikiyor
canim ben seni ekleyimmi listeye gebe.listesine kan sonucunumu bekliceksinAmin inşallah canım. İşte her şeyin zamanı var geçen ay 2 katı denemeye rağmen olmamıştı bu sefer daha az denedim oldu sanırım. Ama düşünmeyi bıraktım o zaman oldu falan demeyeceğim gayet düşündüm :)
kac gun gecti canim yumurtlamadan adete kac var ?Kizlar bu ayki gebelik testim benim artik umudum bitti yine saatler sonra cikan ikinci cizgi hangi marka alirsam alayim saatler sonra ikinci cizgi cikiyor
Biliyorum cnm negatif malesef ama neden her ay ve hermarkada oluyor diye dusundum korunduhum zaman cikmiyordu birde adete 4 gun var olsa cikardi demiTest negatif canım. Düşükten sonraki ay adet günümde test yaptım. Tek çizgi çıktı bıraktım bi kenara. 1 saat sonra filan toz alırken baktım senin testindende belirgin 2. çizgi var. Testtede dikkate almayın denildiği için heveslenmedim hiç. Adet olmazsam gider kan veririm dedim. Akşamınada adet oldum.
canim gecen pazar pik olmustu pazarteso catladi sanirim bugun 11. Gun ilac alicam ama kararsiz kaldimkac gun gecti canim yumurtlamadan adete kac var ?
Yumurtlama gününü biliyor musun canım? Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçtiyse çıkması lazım.Biliyorum cnm negatif malesef ama neden her ay ve hermarkada oluyor diye dusundum korunduhum zaman cikmiyordu birde adete 4 gun var olsa cikardi demi
Benimde bugün 11. günüm canım. Yarın ilk idrarla deniycem. Adet olmazsam 2 gün sonra tekrarlarım. Yarın testi tekrarla.canim gecen pazar pik olmustu pazarteso catladi sanirim bugun 11. Gun ilac alicam ama kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?