Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim genelde hiç şaşmaz canım önceki hamileliklerimde hep 1 hafta öncesinden öğrendim bu sefer olmayınca üzüldüm

Benim genelde hiç şaşmaz canım önceki hamileliklerimde hep 1 hafta öncesinden öğrendim bu sefer olmayınca üzüldüm
ay sen kendini cok strese sokuyosun bak bazi insanlar hem gogus agrisi yasarmis hem baska seyler yasarmis hem 8 agustosun gebeligi simdiden belli olmaz sen neden bu kadar olumsuz dusunuyosun hep. karamsar olma guzel dusun daha once gebede kalmisin sorununda yok ne guzel neden olmasin ki. herkesin gebeligi farkli okur ki herkesin her gebeligide ayri olur 1. de olam 2. de olmaz kendini 7 gun onceden megatif cikan test icim amma uzdun ha

Bak bana 6 senenin sonunda denemeye kara verdik 10 aydır gebelik denilen şey yok sen en azından kalabilyosun benim o şansım bile olmadı

Kizlar bu ayki gebelik testim benim artik umudum bitti yine saatler sonra cikan ikinci cizgi hangi marka alirsam alayim saatler sonra ikinci cizgi cikiyor

Eklentiler

• IMG_20190801_123730.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20190801_123746.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 48
Öyle mi diyosun

Öyle mi diyosun
Eski msjlarını okumadım detaylıca. 1 yıldır hastaneye gidip geliyorum bebek işleri için. Kendimde araştırmayı okumayı severim. Gonal f kullandıysan aşılama yapılması gerekir. Aşılama yapılmadan önce rahim filmi sperm testi hormon testleri hepsinin tamamlanması gerekir.Aşılama yapılmayıp yumurta takibiyle ilişki önerileceksede eğer yine bunun için tüplerin durumu ve sperm hareketliliğine bakılır. Yumurta takibi içinde gonal f yerine klomen yada femara kullanılıyor genelde.

Kizlar bu ayki gebelik testim benim artik umudum bitti yine saatler sonra cikan ikinci cizgi hangi marka alirsam alayim saatler sonra ikinci cizgi cikiyor
Test negatif canım. Düşükten sonraki ay adet günümde test yaptım. Tek çizgi çıktı bıraktım bi kenara. 1 saat sonra filan toz alırken baktım senin testindende belirgin 2. çizgi var. Testtede dikkate almayın denildiği için heveslenmedim hiç. Adet olmazsam gider kan veririm dedim. Akşamınada adet oldum.

canim ben seni ekleyimmi listeye gebe.listesine kan sonucunumu bekliceksin

Biliyorum cnm negatif malesef ama neden her ay ve hermarkada oluyor diye dusundum korunduhum zaman cikmiyordu birde adete 4 gun var olsa cikardi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…