alma yinede sen erken gebelik degilse 4 gun onceden zor erken gebelik testinde bile cikmiyor bazen. hayirlisi olsun insallah vardircanim gecen pazar pik olmustu pazarteso catladi sanirim bugun 11. Gun ilac alicam ama kararsiz kaldim
sen hangi şehirdesin cnm tüp bebk sanırım sende aylülde deneyecenYumurtlama gününü biliyor musun canım? Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçtiyse çıkması lazım.
canım 3 sene olunca umutta olmuyor artık hayırlısı olsun sende inşallah gebesindiralma yinede sen erken gebelik degilse 4 gun onceden zor erken gebelik testinde bile cikmiyor bazen. hayirlisi olsun insallah vardir
Bu adetin kacinci gununde piki gordun canimbende ağustostan umutluyum kızlar yumurtladım inşallah ilk defa yumurtladım umarım guzel sonuc alırım ovulasyon testimde dun boyle cıktı
ben olsam napardimi solicem sana bugun ne zaman catlayacagi belli.olmayacagi icin bugunu mutlaka degerlendirirdim ve sonraki iki gunu.Kizlaar günaydinnnben dün pik oldu saniyodum megersem bugünmüs baksaniza.. Dün aksami degerlendirdik bugün aksamida degerlendirsek yada cumayimi bekliyim? Iki gün arayla diyorlarya ondan soruyorum Eki Görüntüle 2294543
hayirli olsn cnm cok cok sewindim . bnmde bat 5 agustos. ama cesaret edemiyrm yapmaya. ne guzel sen cift czgiyi gordn . Allah tamamina erdirsin insalahhhAmin inşallah canım. İşte her şeyin zamanı var geçen ay 2 katı denemeye rağmen olmamıştı bu sefer daha az denedim oldu sanırım. Ama düşünmeyi bıraktım o zaman oldu falan demeyeceğim gayet düşündüm :)
masalah kuzum tam belirgn 2. czgin. saglikla buyusun bebisin . keske bide normal gebelik testi yapsan bizim icinGünaydın kızlar.. anlaştığımız bugün sabah yapılacak testi dayanamayıp dün akşam üstü yaptım. Ve pozitif çıktı.hala şokundayım.
Bi aksilik çıkmazsa ve gerçekten hamileysem diyebileceğim tek şey hepimiz birbirimizden o kadar farklıyız ki.. başından beri bu ay hiçbiir belirti hissetmedim. Ne göğsüm şişti ne başka bir belirti. Tek söylediğm şey belkii hatırlayan vardır batma. Ara ara ama neredeyse adete 1 hafta kala sürekli biir batma vardı kasıklarımda. Ona da üşüttüm belki dedim.
Diğer 2 ay çok deneme yapmıştım ama övülasyon kullanmamıştım. Bu ay ovülasyon kullandım pozitiif çıktığı gün o kadar yorgundum ki nasıl olsa bir gün önce denedim tutacaksa Allahtan oda tutabiliir dedim. O yüzden yumurtlama günümden biir gün önce ve bir gün sonra ilişkiye girdim. Aralarda 1 gün olmak koşuluyla 3 kez denedim. Şimdilik aklıma bunlar geldi belki birine bir fikir olur diye yazmak istedim.
Evet canım. Ankaradayım ben. Gataya gidiyorum. Orada deniycem, aşılamalarımıda orada yaptırmıştım.sen hangi şehirdesin cnm tüp bebk sanırım sende aylülde deneyecen
14. günü tatlımBu adetin kacinci gununde piki gordun canim
masalah kuzum tam belirgn 2. czgin. saglikla buyusun bebisin . keske bide normal gebelik testi yapsan bizim icinacaba cikarmi onda da .bnde cesaretlenir yaparm belki ozman
Kan sonucumu bekleyelim canım,canim ben seni ekleyimmi listeye gebe.listesine kan sonucunumu bekliceksin
canm bu erken gebelik testi mi ? normal olanlardan mi? 2. czgi war sankiiEki Görüntüle 2294494 o kirmizliktan anlasilmiyor
Him anladim cnm14. günü tatlım
Canim ankarada cok iyi doktorlar varmis bende bu sene erzurumda tup deneyecem olmazsa seneye istanbulda iyi bir hastanede deneyecemEvet canım. Ankaradayım ben. Gataya gidiyorum. Orada deniycem, aşılamalarımıda orada yaptırmıştım.
Sen hem bugünü hem yarını değerlendir siliklesene kadar değerlendir... Siliklestiği de de degerledr canım riske atmaKizlaar günaydinnnben dün pik oldu saniyodum megersem bugünmüs baksaniza.. Dün aksami degerlendirdik bugün aksamida degerlendirsek yada cumayimi bekliyim? Iki gün arayla diyorlarya ondan soruyorum Eki Görüntüle 2294543
erken gebelik testi canim ben idara az tuttum emin olamadim control cizgisi bile 10 dakkadan sonra cikticanm bu erken gebelik testi mi ? normal olanlardan mi? 2. czgi war sankii
haerken gebelik testi canim ben idara az tuttum emin olamadim control cizgisi bile 10 dakkadan sonra cikti
ayy cok heycanliiEki Görüntüle 2294570
evet kizlar bi testle daha karsinizdayim zorla pozitif cimarmaya calisiyorum galibabeynimin kaynamasina goze alarak gidip telrar alip geldim ve yine bakisma asamasinsayiz ama bu defa sabirli olacagim saat 4 gibi yapicam eczaci kadin ilk idrari beklemene gerek yok benim ki 7 gun kala cikardi dedi onun cimagi varmis bence hayirlisi mesajimi okursaniz bi ben icin dua ediverinde kocama su suprizi yapiyim hayirlisiyla bende size edicem merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?