Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaar günaydinnn ben dün pik oldu saniyodum megersem bugünmüs baksaniza.. Dün aksami degerlendirdik bugün aksamida degerlendirsek yada cumayimi bekliyim? Iki gün arayla diyorlarya ondan soruyorum

ben olsam napardimi solicem sana bugun ne zaman catlayacagi belli.olmayacagi icin bugunu mutlaka degerlendirirdim ve sonraki iki gunu.

hayirli olsn cnm cok cok sewindim . bnmde bat 5 agustos. ama cesaret edemiyrm yapmaya. ne guzel sen cift czgiyi gordn . Allah tamamina erdirsin insalahhh

masalah kuzum tam belirgn 2. czgin. saglikla buyusun bebisin . keske bide normal gebelik testi yapsan bizim icin acaba cikarmi onda da .bnde cesaretlenir yaparm belki ozman

masalah kuzum tam belirgn 2. czgin. saglikla buyusun bebisin . keske bide normal gebelik testi yapsan bizim icin acaba cikarmi onda da .bnde cesaretlenir yaparm belki ozman

Bilmiyorum ki test aldım ama yine aynı testi aldım. eczanedeki kadın en kesin budur dedi. Bence aynısını kullandıysan almana gerek yok dedi.bende bir kere daha denemek istiyorum dedim. o zaman bunu al deyince yine aynı testi aldım.

Kızlar herşeyi mi de buraya yazıyorum ama başka türlü vakit geçmiyor evde şimdi de afedersiniz kabızlık başladı normalde adetime yakın tam tersi olurdu bagırsaklarım çalışırdı şimdi tam tersi çalışmıyor allahım bu bir belirti mi

Sen hem bugünü hem yarını değerlendir siliklesene kadar değerlendir... Siliklestiği de de degerledr canım riske atma

evet kizlar bi testle daha karsinizdayim zorla pozitif cimarmaya calisiyorum galiba beynimin kaynamasina goze alarak gidip telrar alip geldim ve yine bakisma asamasinsayiz ama bu defa sabirli olacagim saat 4 gibi yapicam eczaci kadin ilk idrari beklemene gerek yok benim ki 7 gun kala cikardi dedi onun cimagi varmis bence hayirlisi mesajimi okursaniz bi ben icin dua ediverinde kocama su suprizi yapiyim hayirlisiyla bende size edicem merak etmeyin

erken gebelik testi canim ben idara az tuttum emin olamadim control cizgisi bile 10 dakkadan sonra cikti
ha ayy cok heycanlii insalah guzel haberle gelirsn cnm . bnce hamilesn gor bak bn oyle hissediyorm senin icin nedense ama kndim icin muallaktayim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…