Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah pozitifi görürsün ve eşine güzel haberi verirsin bugün

ha
ayy cok heycanlii insalah guzel haberle gelirsn cnm . bnce hamilesn gor bak bn oyle hissediyorm senin icin nedense ama kndim icin muallaktayim .
yaaa bole seyler yazinca siz iyike de uye olmusum buraya diyorum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun Allah bize en guzel zamanda versin sanada banada hepimize

Merhaba arkadaşlar benim bat 2 Ağustos şu an göğüslerimde şişlik ve hassasiyet kasıklarımda da kramp gibi sancılar var 30 Temmuz’da erken gebelik testim negatif çıktı ama insan yine de umutlanıyor işte.Adet olacak gibi hissediyorum. Sorum şu sizce adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine benzer mi? Hamileyken sancı çektiniz mi?

Yine hüsran yine hüsran. Test yapmama bile fırsat olmadı. Kasık ağrım vardı zaten bugün. Bi gittim lavaboya adet başlamış. Ağlama, sinir patlaması sonrası hastaneyi aradım. Tedaviye başlamak istiyorum diye. Bayrama denk geldiği için bu ay yapamıyoruz. Eylülde başlarız dediler.

hamileyken sanci ceken cok kisi var canim hatta netlestikten sonra bile adet olacak gibi hissediliyormus o kadar cok okudum ki hamile kalmis kadar ogrendim :) insallah gec dollenmedirde ondan cikmamistir.

hamileyken sanci ceken cok kisi var canim hatta netlestikten sonra bile adet olacak gibi hissediliyormus o kadar cok okudum ki hamile kalmis kadar ogrendim :) insallah gec dollenmedirde ondan cikmamistir.
Ay hadi inşallah geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok heveslendim umarım hüsran olmaz

ya valla bende çok heyecanlandım şu an..

anka3334 canım bende heyecanlandım iyi seyler hissediyorum inşaallah yanılmam beklemedeyiz

ah canm yaa yipratma kndini bukdr . kismet degilmis daha . Rabbim zamani geldiginde vericek o canlari bize .

cok yipratici bi surec canim. kendini hirpalama lutfen ben mesajlar arka arkaya olunca karistiriyorum senin mi problemin var esinin mi o yuzden mi olmuyor ? agustosta kafani dagit bence eylule tam hazir gir insallah ummadigin anda duzelir herwey

Hayırlısı olsun canım kendini yıpratma.sende tatile çıktığını düşün kafanı biraz boşalt.
belki biraz buna ihtiyacın vardır. tatilden sonra Eylül de inşallah bak bu zamanı bekliyormuş deriz sana

ay kizlar saolum yoksada kollarima girip ayakta durmam icin burda bekleyin beni
Ahahaha tamam bekliyoruz da simdi benim netim bitecek elektriği de kestiler mobilden giriyorum.. WiFi de yok.. Elelkrtşrk çalısması var sokak lambası değiştiriyorlar... Yap hadi bende göreyim netim bitmeden yahu

Aynen bende hala hasta olacak gibi his var. yani vücudum da.. aynı hastalık ağrısı gibi bir ağrı var.
Ayrıca şu kimyasal gebelik olayından korkuyorum işte.
kısaca nasıl yaşadın anlatabilir misin
Çok normal merak etme bu yaşadıkların aynısını yasadım sen olumlu düşün. Biz kadınlar neden böyleyiz ya

Ahahaha tamam bekliyoruz da simdi benim netim bitecek elektriği de kestiler mobilden giriyorum.. WiFi de yok.. Elelkrtşrk çalısması var sokak lambası değiştiriyorlar... Yap hadi bende göreyim netim bitmeden yahu
yo yo 4 dedim bu defa beklicem ben

Hadi inşallah pozitif görürsün canım içini ferah tut

Çok normal merak etme bu yaşadıkların aynısını yasadım sen olumlu düşün. Biz kadınlar neden böyleyiz ya
ben anlamadım ya, bi türlü kendimi ikna edemedim :)
hatta rüyama bile girdi bugün. wc ye gidiyorum tam orayı temizleyecekken kan geliyor.deli gibi ağlıyorum ...
nasıl yattıysam gördüğüm rüyaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…