Korkma canım rüyada kan görmek rüyayı bozar allah esirgesin güzel şeyler olacak merak etmeben anlamadım ya, bi türlü kendimi ikna edemedim :)
hatta rüyama bile girdi bugün. wc ye gidiyorum tam orayı temizleyecekken kan geliyor.deli gibi ağlıyorum ...
nasıl yattıysam gördüğüm rüyaya bak
Yoruldum artık. Düşük, düşük sonrası kimyasal gebelik. Hem evlilik yıldönümümüz hem doğum günüm haftaya perşembe. Yine olmadı yine olmadı yine olmadı.ah canm yaa yipratma kndini bukdr . kismet degilmis daha . Rabbim zamani geldiginde vericek o canlari bize .
İnşallah canım ya pozitifi görürsün sürprizini de yaparsınEki Görüntüle 2294570
evet kizlar bi testle daha karsinizdayim zorla pozitif cimarmaya calisiyorum galibabeynimin kaynamasina goze alarak gidip telrar alip geldim ve yine bakisma asamasinsayiz ama bu defa sabirli olacagim saat 4 gibi yapicam eczaci kadin ilk idrari beklemene gerek yok benim ki 7 gun kala cikardi dedi onun cimagi varmis bence hayirlisi mesajimi okursaniz bi ben icin dua ediverinde kocama su suprizi yapiyim hayirlisiyla bende size edicem merak etmeyin
Bende pkos vardı şu an gözükmüyo. 35 günde 1 adette oluyorum yumurtlamada oluyo. Eşimde sperm hareketlilik problemi vardı morfolojisi düşüktü. Biraz düzeldi takviyelerle filan. Beklemekten ve denemekten yorulduk ikimizde. Hastane kapalı olmasa yarın tedavi için gidecektim hemen. 1 ay dinlenicem artık.cok yipratici bi surec canim. kendini hirpalama lutfen ben mesajlar arka arkaya olunca karistiriyorum senin mi problemin var esinin mi o yuzden mi olmuyor ? agustosta kafani dagit bence eylule tam hazir gir insallah ummadigin anda duzelir herwey
1 ay zorunlu bi dinlenme süreci geçicek.sonra tedaviye başlıyorum.Hayırlısı olsun canım kendini yıpratma.sende tatile çıktığını düşün kafanı biraz boşalt.
belki biraz buna ihtiyacın vardır. tatilden sonra Eylül de inşallah bak bu zamanı bekliyormuş deriz sana
Çok benziyor kesinlikle belirtilere bakma canım belirtisiz hamile çok gördük ki benim gebeliğimde sadece belim çok ağrıyordu o da çok çalıştığım zaman böyle kopar gibi ağrıyordu yani bilemezsin bekle bat geçsin test öyle yap varsa kesin o zaman çıkar kızıma hamileyken bat tan bir hafta sonra yapmıştım koyu çift çizgi çıkmıştıMerhaba arkadaşlar benim bat 2 Ağustos şu an göğüslerimde şişlik ve hassasiyet kasıklarımda da kramp gibi sancılar var 30 Temmuz’da erken gebelik testim negatif çıktıama insan yine de umutlanıyor işte.Adet olacak gibi hissediyorum. Sorum şu sizce adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine benzer mi? Hamileyken sancı çektiniz mi?
Çıkmadı mıyaptim kizlar yok malesef bende
hayir bembeyaz hayalet bi sey bile yok napalim kismet degilmis.Çıkmadı mı
hadi ya..yaptim kizlar yok malesef bende
Hayırlısı buymus onemli olan hayıriısı olması sağlıklı olması.. Rabbim hayırlısyla nasip etsin.hayir bembeyaz hayalet bi sey bile yok napalim kismet degilmis.
İnşallah canım çok sağol güzel mesajın içino zaman daha sanslidin gebe kalabiliyosun emin ki bu ay olmazsa bile dogru gunleri degerlendirdigin zaman en kisa surede yine gebe kalabilirsin
E peki o çıkan neyin nesiydiyaptim kizlar yok malesef bende
Canım benimki çok garipti Nisa’n ve Mayıs ayında korunmayı bıraktık. Mayıs ayında tatile gittim bir kaç gün geç adet oldum ama normal bir adet. Dedim herhalde olmadı sonraki aylara. Aradan bir hafta geçti tekrar adet gibi oldum ne ağrı ne sancı. Benim adetlerim düzenli olduğu için şüphelendim ertesi gün hemen doktora gittim kan tahlili yapıldı 163 bhgc değeri çıktı doktor hamilesin ama iki gündür kanaman varsa düşük yapıyor olabilirsin genelde sıkıntılı gebeliklerde böyle oluyor kromozomal problem vs. üzme kendini en azından geç öğrenmedin falan dedi. İki gün sonra tekrar istedi tahlil için gittiğimde 53 çıktı değer yani kimyasal gebelik olduğuna karar verdi sonra değerim yavaş yavaş 5 in altına düştü. Böyle işte. Kimyasal gebelik kanda çıkıyor ama sağlıklı olmadığı için vücut atıyor böyle bir şeymiş. Ben çok üzüldüm ancak şükrediyorum. Her şeyde vardır bir hayır .Aynen bende hala hasta olacak gibi his var. yani vücudum da.. aynı hastalık ağrısı gibi bir ağrı var.
Ayrıca şu kimyasal gebelik olayından korkuyorum işte.
kısaca nasıl yaşadın anlatabilir misin
Benim cidden son zamanlarda baya koyulaşmıştı.Kızlar adet gunune kadar hergun ovulasyon testi yapmaya devam edıyorum aynı saatte ve su alımına dıkkat ederek, hergun dahada koyulaşma oluyor t çizgisinde bu belirti olabılırmı hamilelik için bu koyuluk normalmı koyulastıkta mutlu oluyorum sanki
bende yarin sabah normal gebelik testiyle denicem bakalim . umudum yok benmdehayir bembeyaz hayalet bi sey bile yok napalim kismet degilmis.
Canım seni heveslendirmek istemem ama geçen ay kimyasal gebelik yaşayıp kaybettim. Hamilelik testinde çıkmamasına rağmen ovulasyonda çift çizgi gördüm hep. Yani hamile olabilirsin inşallahKızlar adet gunune kadar hergun ovulasyon testi yapmaya devam edıyorum aynı saatte ve su alımına dıkkat ederek, hergun dahada koyulaşma oluyor t çizgisinde bu belirti olabılırmı hamilelik için bu koyuluk normalmı koyulastıkta mutlu oluyorum sanki
Benim cidden son zamanlarda baya koyulaşmıştı.
Dün gebelikten önce denediğimde de koyuydu gayet.
[/QUOTE Daha koyulasır belkı cunku adete 4 gun var daha benımYanı daha 7 gun once yumurtlamam oldu heralde yenden yumurtlamaya baslamam dimi adete 4 gun varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?