Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle tabii ,hayırlısı.. Allah en kısa zamanda nasip etsin canım..

ya kizlar bi sey dicem emin degilim tabi ama golge gibi bi sey goruyorum daha oncede yaptim ben bu testi o zaman hic gorunmuyordu yani gormeyi isteyip gormeklede alakasi yok ama fotografa cikmayacak kadar golge. ben adet gelene kadar umutlanirim simdi

Benim cidden son zamanlarda baya koyulaşmıştı.
Dün gebelikten önce denediğimde de koyuydu gayet.
Daha koyulasır belkı cunku adete 4 gun var daha benım Yanı daha 7 gun once yumurtlamam oldu heralde yenden yumurtlamaya baslamam dimi adete 4 gun varken

aynı şeyi bende söylemiştim ama daha çok hamileliğe yormuşlardı burada..
elimde son bir ovülasyon testi var olmadı tekrar yaparım konuya açıklık amaçlı..

Canım seni heveslendirmek istemem ama geçen ay kimyasal gebelik yaşayıp kaybettim. Hamilelik testinde çıkmamasına rağmen ovulasyonda çift çizgi gördüm hep. Yani hamile olabilirsin inşallah
Yaaa inşallah canımm 3. ayımız denemede, ama cok heyecanlıyım her olmadıgında hıc olmayacak gıbı hissediyorum cunku, yanı gecen hafta yumurtladıgımdan berı hala ovulasyon testi yapmaya devam ettim ilk iki gun coook ince bır cızgı cıktı ama sonra sonra koyulasmaya basladı bu resımde bugun ki hali tekrar yumurtlamam heralde dıye dusunuyorum adet gunume 4 gun var

aynı şeyi bende söylemiştim ama daha çok hamileliğe yormuşlardı burada..
elimde son bir ovülasyon testi var olmadı tekrar yaparım konuya açıklık amaçlı..
Ama suan sende hamılelık var dımı canım

B
bence Bekle ve umutlan kırmızıları görene kadar umut var diyoruz biliyorsun

Bizimde 3. Deneme ayımız yarın bat günüm heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer olur bakalım. Gerçi adet olacak gibi de hissediyorum anlamadım gittim :)

fotograf atsana canım

Bizimde 3. Deneme ayımız yarın bat günüm heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer olur bakalım. Gerçi adet olacak gibi de hissediyorum anlamadım gittim :)
Yanı daha once hamıle olanlar dıyorya adet agrısı gıbı hıssedılıyor belırtılerı bırbırın cok benzer dıye ıns oyledir ve hamileyizdir bendede hafıf kasık agrıları mevcut cunku

anka3334 foto atsana belki görürüz bizde
canaim her turlu yontemle fotograf cektim inanki gorunmuyor parliyor tabani bembayaz duruyor. ama dedim ya oncedende kullandim bu testen nasil bakarsam bakiyim gorunmuyordu simdi cok silik var 9. gun bugun yunurtlamadanra belki o yuzden mi boyle bilmiyorum ama zaten 4 gun var adete beklicem artik yapcak bi sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…