- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
Aynen öyle tabii ,hayırlısı.. Allah en kısa zamanda nasip etsin canım..Canım benimki çok garipti Nisa’n ve Mayıs ayında korunmayı bıraktık. Mayıs ayında tatile gittim bir kaç gün geç adet oldum ama normal bir adet. Dedim herhalde olmadı sonraki aylara. Aradan bir hafta geçti tekrar adet gibi oldum ne ağrı ne sancı. Benim adetlerim düzenli olduğu için şüphelendim ertesi gün hemen doktora gittim kan tahlili yapıldı 163 bhgc değeri çıktı doktor hamilesin ama iki gündür kanaman varsa düşük yapıyor olabilirsin genelde sıkıntılı gebeliklerde böyle oluyor kromozomal problem vs. üzme kendini en azından geç öğrenmedin falan dedi. İki gün sonra tekrar istedi tahlil için gittiğimde 53 çıktı değer yani kimyasal gebelik olduğuna karar verdi sonra değerim yavaş yavaş 5 in altına düştü. Böyle işte. Kimyasal gebelik kanda çıkıyor ama sağlıklı olmadığı için vücut atıyor böyle bir şeymiş. Ben çok üzüldüm ancak şükrediyorum. Her şeyde vardır bir hayır .
Daha koyulasır belkı cunku adete 4 gun var daha benımBenim cidden son zamanlarda baya koyulaşmıştı.
Dün gebelikten önce denediğimde de koyuydu gayet.
Amin canım benim rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinAynen öyle tabii ,hayırlısı.. Allah en kısa zamanda nasip etsin canım..
Yaaa inşallah canımm 3. ayımız denemede, ama cok heyecanlıyım her olmadıgında hıc olmayacak gıbı hissediyorum cunku, yanı gecen hafta yumurtladıgımdan berı hala ovulasyon testi yapmaya devam ettim ilk iki gun coook ince bır cızgı cıktı ama sonra sonra koyulasmaya basladı bu resımde bugun ki hali tekrar yumurtlamam heralde dıye dusunuyorum adet gunume 4 gun varCanım seni heveslendirmek istemem ama geçen ay kimyasal gebelik yaşayıp kaybettim. Hamilelik testinde çıkmamasına rağmen ovulasyonda çift çizgi gördüm hep. Yani hamile olabilirsin inşallah
Ama suan sende hamılelık var dımı canımaynı şeyi bende söylemiştim ama daha çok hamileliğe yormuşlardı burada..
elimde son bir ovülasyon testi var olmadı tekrar yaparım konuya açıklık amaçlı..
bence Bekle ve umutlan kırmızıları görene kadar umut var diyoruz biliyorsunya kizlar bi sey dicem emin degilim tabi ama golge gibi bi sey goruyorum daha oncede yaptim ben bu testi o zaman hic gorunmuyordu yani gormeyi isteyip gormeklede alakasi yok ama fotografa cikmayacak kadar golge. ben adet gelene kadar umutlanirim simdi
inşallah öyle umuyorum valla :/ gebelik testinde pozitif çıktı.Ama suan sende hamılelık var dımı canım
Bizimde 3. Deneme ayımız yarın bat günüm heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer olur bakalım. Gerçi adet olacak gibi de hissediyorum anlamadım gittim :)Yaaa inşallah canımm 3. ayımız denemede, ama cok heyecanlıyım her olmadıgında hıc olmayacak gıbı hissediyorum cunku, yanı gecen hafta yumurtladıgımdan berı hala ovulasyon testi yapmaya devam ettim ilk iki gun coook ince bır cızgı cıktı ama sonra sonra koyulasmaya basladı bu resımde bugun ki hali tekrar yumurtlamam heralde dıye dusunuyorum adet gunume 4 gun var
fotograf atsana canımya kizlar bi sey dicem emin degilim tabi ama golge gibi bi sey goruyorum daha oncede yaptim ben bu testi o zaman hic gorunmuyordu yani gormeyi isteyip gormeklede alakasi yok ama fotografa cikmayacak kadar golge. ben adet gelene kadar umutlanirim simdi
Yanı daha once hamıle olanlar dıyorya adet agrısı gıbı hıssedılıyor belırtılerı bırbırın cok benzer dıye ıns oyledir ve hamileyizdir bendede hafıf kasık agrıları mevcut cunkuBizimde 3. Deneme ayımız yarın bat günüm heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer olur bakalım. Gerçi adet olacak gibi de hissediyorum anlamadım gittim :)
Foto atsana canım biz de bakalım :)fotograf atsana canım
Hadı bakalım canım inş saglıkla ılerler ve tam manasıyla hamileliği mutlu mutlu yasarsıninşallah öyle umuyorum valla :/ gebelik testinde pozitif çıktı.
bugün bir daha test yapıcam..
Ay hadi inşallahYanı daha once hamıle olanlar dıyorya adet agrısı gıbı hıssedılıyor belırtılerı bırbırın cok benzer dıye ıns oyledir ve hamileyizdir bendede hafıf kasık agrıları mevcut cunku
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canım :)Hadı bakalım canım inş saglıkla ılerler ve tam manasıyla hamileliği mutlu mutlu yasarsın
canaim her turlu yontemle fotograf cektim inanki gorunmuyor parliyor tabani bembayaz duruyor. ama dedim ya oncedende kullandim bu testen nasil bakarsam bakiyim gorunmuyordu simdi cok silik var 9. gun bugun yunurtlamadanra belki o yuzden mi boyle bilmiyorum ama zaten 4 gun var adete beklicem artik yapcak bi sey yokanka3334 foto atsana belki görürüz bizde
aynen umudum yuzde ellisini bat gunune sakliyorum.B
bence Bekle ve umutlan kırmızıları görene kadar umut var diyoruz biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?