- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Bende goruyorum golge gibiEki Görüntüle 2294622
aha delirdi kiz diyosunuzdur simdivalla ben goruyorum kizlar ama fotoya cikmiyo zaten o kadar belli degil esim gelsimda omada gostercem
cok belirsiz zaten canim ama hayirlisi bi kac gune belli olur zaten Allahin izniyle insallah vardirBende goruyorum golge gibi
Bende gordum golgeEki Görüntüle 2294622
aha delirdi kiz diyosunuzdur simdivalla ben goruyorum kizlar ama fotoya cikmiyo zaten o kadar belli degil esim gelsimda omada gostercem
Insallah vardir canim bnmcok belirsiz zaten canim ama hayirlisi bi kac gune belli olur zaten Allahin izniyle insallah vardir
Fotografı uzaklaştırıp ışığa doğru bakınca gölge şeklinde gözüküyor 2 güne biraz daha belirgin olabilirEki Görüntüle 2294622
Cok hafiften bişey gördüm sankim inş vardır kuzum 3 gün sonra tekrarla olmazsaEki Görüntüle 2294622
insallah canim zaten testede o kadar belirsiz ki daha oncekileri bilmesem uyduruyorum dicemFotografı uzaklaştırıp ışığa doğru bakınca gölge şeklinde gözüküyor 2 güne biraz daha belirgin olabilir
aynen canim tam adet gunum oluyor zaten o zamanCok hafiften bişey gördüm sankim inş vardır kuzum 3 gün sonra tekrarla olmazsa
Yada en güzeli kan ver yarın kesin sonuçaynen canim tam adet gunum oluyor zaten o zaman
Ben goremıyorum yıne de ya acaba ekran falan mı parlıyor bendeTam okun hizasında görüyorsun demianka3334
aynen canim tam orda esime supriz yapcaktim ama yinede onada gostercem bu supheyle yasayamamTam okun hizasında görüyorsun demianka3334
o kadar golge gibi ki cor normal gorememen 2 gun sonra bide normal test yaparim bide adet gununde yaparim varsa kacacak degil ya fasulyemBen goremıyorum yıne de ya acaba ekran falan mı parlıyor bende
Çok içten canım hayali gözüküyorTam okun hizasında görüyorsun demianka3334
Aaaa gördümü oda demekki görülebilen bişey haydi bakalım dahada koyulaşsın günbe gün inşkizlar esimde gordu insallah daha net gorurum ilerleyen gunlerde
Canimm senin bata var daha olabilirde kirmizilari görmeden ümidini kaybetmeya kizlar bi sey dicem emin degilim tabi ama golge gibi bi sey goruyorum daha oncede yaptim ben bu testi o zaman hic gorunmuyordu yani gormeyi isteyip gormeklede alakasi yok ama fotografa cikmayacak kadar golge. ben adet gelene kadar umutlanirim simdi
insallah bu ay goruruz canim hep o cift cizgileriDemekki bizim gebiş haberleri alabilmeniz için konunun başlığına uygun olmamız gerekio muş temmuz kabul etmiomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?