Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizkar ara ara kasiklarima sanci giriyor ama hep sag tarafa giriyor acaba umutlanmalimiyim bilmiyorum bugunde agir ilac ictim migrene dyanamadim

Bugünü degerlendirirdim ben ama sen diğer aylardan tecrübene göre akıntıdan falan daha iyi bilirsin canim

Kizlar bu arada bugun reglinin 5.günü 2gündür gonal f igne yapiyorum 75ml lik
bu sabah yumurta kontrolune gittim.sagda 7ml solda 7.5ml 1 er tane yumurta var ama şekli yine yuvarlak degil. Rahim kalinligi 5.5ml . Bu aksam 75ml yarin 75ml lik 2 igne daha vurulup cumartesi tekrar kontrol olucam. Allah im insallah bu ay yumurtam gelisir.

10 gun nasil bekliycem ben bilmiyom yoksa hemen olsam yani dusunmekten beynim eridi resmen helpppp

3 aydir hic gebelik belirtisi bulmuyordum kendimde bu ay ben de bozdum. 2 gundur hafif regl sancisina benzer sancim vardi, ara ara hissettirip kayboluyordu. Bugun siddetlendi, yine ara ara geliyor ama gelince baya can sikici oluyor. Vucut sicakligim dusmedi halen. Yarin yumurtlamadan sonraki 11. gun. Test yapsam mi bilemiyorum. Erken gebelik testim yok. Normal test ise yarar mi?

Canim bebekler hep beklenmedik zamanlarda gelir.belkide bu ay tedavisiz gelicek bebişin. Malesef beklemekten tevekkül etmekten başka çaremiz yok.

Merhaba Sadece okuyodum, dedim ben de yazılayım beraber bekleyelim. Biz 1 senedir deniyoruz,henüz bir gelişme yok. Zaten bugün adet oldum. Adet bitiminde doktora gitmeye karar verdim ama bayrama denk geliyor. O yüzden 1 ay daha beklicez mecbur. Bir sonraki adet 29 ağustos beni de listeye yazar mısınız anka3334 Bütün bekleyenlerin göbüşleri sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…