Bugünü degerlendirirdim ben ama sen diğer aylardan tecrübene göre akıntıdan falan daha iyi bilirsin canimKizlaar günaydinnnben dün pik oldu saniyodum megersem bugünmüs baksaniza.. Dün aksami degerlendirdik bugün aksamida degerlendirsek yada cumayimi bekliyim? Iki gün arayla diyorlarya ondan soruyorum Eki Görüntüle 2294543
Canım hemen cıktı mi bu çizgi bekledikçe mi oldu . Hemen çıktıysa yarın da test yap belirginleşir benceEki Görüntüle 2294622
aha delirdi kiz diyosunuzdur simdivalla ben goruyorum kizlar ama fotoya cikmiyo zaten o kadar belli degil esim gelsimda omada gostercem
insallah bu ay goruruz canim hep o cift cizgileri
vallahi bende bakar bakmaz gordmEki Görüntüle 2294622
aha delirdi kiz diyosunuzdur simdivalla ben goruyorum kizlar ama fotoya cikmiyo zaten o kadar belli degil esim gelsimda omada gostercem
Yine hüsran yine hüsran. Test yapmama bile fırsat olmadı. Kasık ağrım vardı zaten bugün. Bi gittim lavaboya adet başlamış. Ağlama, sinir patlaması sonrası hastaneyi aradım. Tedaviye başlamak istiyorum diye. Bayrama denk geldiği için bu ay yapamıyoruz. Eylülde başlarız dediler.
Ben görüyorummEki Görüntüle 2294622
İnşallah bolll kırmızılar görürsün canımkizlar yarin sabah erken gebelik testi yapacam bnde..dua edin bNa lutfennnnnn♥
Hayırlısı olsun canım. Kısmet ne deyim.Canim bebekler hep beklenmedik zamanlarda gelir.belkide bu ay tedavisiz gelicek bebişin. Malesef beklemekten tevekkül etmekten başka çaremiz yok.
Yanlış yazmışım canım kırmızı çizgiler yazacaktım
İnşallah bolll kırmızılar görürsün canım
Ovulasyon testinde daha net canım gerçektenKızlar şu konuda artık net eminim. Ovülasyon testi hamilelik gösteriyor.
Aynen resmen yumurtlama günündeki gibi olmuş..Bu zaman kadar bu kadar artmamıştı.yumurtlama hariç..Ovulasyon testinde daha net canım gerçekten
Hadi 2.hamişimizde sen oldun saglıklı bir gebelik olsun inşallah saglıklı şekilde de kucagına alırsınAynen resmen yumurtlama günündeki gibi olmuş..Bu zaman kadar bu kadar artmamıştı.yumurtlama hariç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?